Λάθος χρόνοι στην ώρα των φυτών πανσελήνου

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την Nέλλη00, 4/11/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Nέλλη00

Nέλλη00 Ανερχόμενος συντάκτης

Γεια σας. Πριν την έναρξη του δρώμενου της πανσελήνου χρησιμοποίησα ανθοδέσμη τρόμου (-20% στο χρόνο παραγωγής) και τη φασολιά που μειώνει το χρόνο (-10%). Σύνολο 30%. Εντούτοις η φεγγαροδροσιά που έσπειρα αντί να κατέβει στις 3 ώρες με νερό και λίπασμα είναι στις 04:18 όπως εάν δεν έδινα τίποτα. Επαναλαμβάνω μπόνους και βιοτεχνικό προϊόν το έδωσα πριν τη σπορά. Μπορείτε να το ελέγξετε και να μου απαντήσετε γιατί αυτό το λάθος; Σας ευχαριστώ πολύ.

Αρέσει στους Shamino, natalia_prod72 και Nantia123.
  2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Υπάρχει τεχνικό πρόβλημα και αν ενεργοποιήσεις την σειρά συννέφων στην μαγική φασολιά, η ανθοδέσμη του τρόμου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Το έχουμε προωθήσει το πρόβλημα και αναμένουμε την επίλυσή του.

3. Nέλλη00

Δεν μου απαντάτε ευκρινώς. Αφού σας ανέφερα ότι έχω ενεργοποιήσει τη φασολιά. Και άλλοι όμως παίκτες που δεν την έχουν ενεργοποιήσει έχουν το ίδιο πρόβλημα. Σε ένα δρώμενο 24ωρου που γίνεται μια φορά το μήνα, πότε θα επιλυθεί το πρόβλημα, όταν ήδη οι χρόνοι μας έχουν πετάξει έξω;

Μόλις διάβασα ότι η ανθοδέσμη τρόμου δεν επιδρά, λόγω τεχνικού προβλήματος. Ούτε και το 10% της φασολιάς λειτουργεί;

Αρέσει στους Shamino και natalia_prod72.
  4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Οπως σου είπε η συντονίστρια νωρίτερα υπαρχει πρόβλημα με τα Bonus στα φυτά πανσελήνου.
    Το έχουμε προωθήσει από την πρώτη στιγμή και ήδη οι τεχνικοί μας προσπαθούν να το διορθώσουν.
    Σε παρακαλώ να κάνεις λίγο υπομονή.

5. Nέλλη00

Εγώ θα κάνω για άλλη μια φορά υπομονή με τα αδιάκοπα προβλήματα της εταιρείας, η πανσέληνος όμως δεν περιμένει. Επίσης θα παρακαλούσα και οι απαντήσεις της συντονιστικής ομάδος να είναι στον πληθυντικό, όπως άλλωστε σας μιλάω κι εγώ. Ευχαριστώ.

Αρέσει στον/ην Shamino.
  6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Μάλίστα
    Προφανώς δεν γνωρίζετε οτι είσαστε σε ένα φορουμ παιχνιδιού και συνήθως μιλάμε στον ενικό. Αλλωστε η ευγένεια δεν έγκειται στον πληθυντικό αλλά εκφράζεται διαφορετικά.
    Για παράδειγμα η τελευταία σας ανάρτηση μπορεί να ήταν στο πληθυντικό αλλα κάλλιστα χαρακτηρίζεται αγενής.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.