Κόλλημα παιχνιδιού

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την stelios.kavala, 30/1/24.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα σας θα ήθελα να καταχραστώ λίγο από τον χρόνο σας και να διαβάσετε το πρόβλημά μου. Όπως διαβάζω ότι από το δρώμενο που τρέχει τώρα και το έχετε απενεργοποιήσετε ήτανε η αιτία για την καθυστέρηση του παιχνιδιού . Ναι είναι η αλήθεια πηγαίνει πολύ καλύτερά αλλά εγώ έχω ένα άλλο προβληματάκι το οποίο δεν ξέρω εάν ανήκει και αυτό στο παραπάνω δρώμενο. Το πρόβλημά μου είναι ότι όταν πατάω σε μια έκταση για να μαζέψω τα έτοιμα φυτά μου παγώνει εκείνη η έκταση βγάζει μαργαρίτες και γράφει farmerama (δεν αποκρίνεται) περνάνε περίπου 30-40 δευτερόλεπτα και επανέρχεται η έκταση κανονικά και πηγαίνει υπέροχα. Μετά πάω στα βασικά χωράφια για μάζεμα το ίδιο συμβαίνει και εδώ ότι έγραψα για την έκταση του νησιού και ή θα κλείσω το παιχνίδι και θα το ξανά ανοίξω ή θα κάνω ανανέωση την σελίδα και θα συνεχίσω. Αυτό συμβαίνει εδώ και 3-4 ημέρες. Και ερωτώ είναι κάτι που μπορείτε να διορθώσετε εσείς είναι κάτι που μπορώ να κάνω εγώ ? Πάντως σας ευχαριστώ πάρα πολύ που μου αφιερώσατε λίγο από τον χρόνο σας. Το id σε περίπτωση που το χρειαστείτε είναι 27708204.

Αρέσει στον/ην bilisgr45.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Ναι υπάρχει καθυστέρηση στην 1η συγκομιδή και θα διορθωθεί σύντομα.

3. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Χίλια ευχαριστώ Κα Snorkel να είστε καλά και να περνάτε ακόμη καλύτερα καλό σας βράδυ και καλό σας υπόλοιπο.

4. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλό βράδυ και για σένα.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.