Κρυψώνα του πειρατή.

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την -lousi-leon2001, 22/7/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα! Αγόρασα από την κρυψώνα του πειρατή τις τουλίπες και άρχισαν να πέφτουν χρυσά νομίσματα, το σεντούκι από κάτω ν` ανοιγοκλείνει και έβγαλε ένα κείμενο ''συγχαρητήρια'' και δεν πρόλαβα να το διαβάσω. Μετά, μου έδωσε την επιλογή, να ξαναγοράσω τις τουλίπες. Μπορείται να μου πείτε τι ήταν; Ευχαριστώ!

Τελευταία επεξεργασία: 22/7/17
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

καλημέρα

Οταν αγοράζεις κάτι από την κρυψώνα του πειρατή,υπάρχει το γραφικό που αναφέρεις.
    Επίσης οπως ακριβώς γράφεις, αγόρασες 2 φορές x 100 τουλίπες.

Ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα γιατι δεν έχω καταλαβει. Αγόρασες κάτι και δεν πιστώθηκε;

3. -lousi-leon2001

Καλημέρα! Όχι, όλα καλά, αλλά μου συνέβη πρώτη φορά και όπως έχω αναφέρει, δεν πρόλαβα να διαβάσω το μήνυμα που ανέβηκε. Τι έλεγε; Ανακάλυψα τον κρυμμένο, ας πούμε, θυσαυρό και η ανταμοιβή μου ήταν, ότι μπορούσα να τις ξανά αγοράσω; Υπάρχουν ανταμοιβές; Δεν ξέρω την όλη διαδικασία. Υπάρχει κάπου σχετική ανακοίνωση για να ''μορφωθώ''; Έχω ξανά αγοράσει από την κρυψώνα, αλλά ούτε τα νομίσματα πετάχτηκαν ούτε το σεντούκι ''αναστατώθηκε''. Ευχαριστώ!

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Δεν υπάρχουν Σ.Ε. γιατί δεν υπάρχει και κάτι ιδιαίτερο ή δύσκολο στην κρυψώνα τον πειρατών .
    Σε τακτά χρονικά διαστήματα εμφανίζονται κάποια αντικείμενα σε τιμές προσφοράς, 3 προσφορές με ΧΤ και 3 με φιορίνια
    Οι προσφορές είναι τυχαίες

5. -lousi-leon2001

Οι απορίες μου έμειναν απορίες, αλλά έχετε δίκιο. Δεν είναι τίποτα δύσκολο. Σας ευχαριστώ και καλό Σαββατόβραδο!

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Μπορείς να μας πεις τις απορίες σου και εμείς θα σου απαντήσουμε.
    Επίσης δεν κατάλαβα τι εννοείς οτι το σεντούκι αναστατώθηκε.

7. -lousi-leon2001

Γεια σας! Πάτησα να πάρω τις τουλίπες και άρχισαν, όπως σας είπα, να πετάγονται χρυσά νομίσματα και το σεντούκι άνοιξε να τα υποδεχθεί! Βγήκε και το μήνυμα ταυτόχρονα, αλλά νόμισα πως ήταν... φιορίνια... και κοιτούσα την μπάρα μου. Φυσικά δεν ήταν. Όλο αυτό όμως ήταν καινούρια και γι` αυτό σας ρώτησα, Το μετάνιωσα, βέβαια, γιατί σας κούρασα. Ίσως είναι τα γραφικά έτσι, όταν σου ξαναδίνεται η δυνατότητα να ξαναγόρασεις το ίδιο προιόν, σε χαμηλότερη τιμή και το πέτυχα πρώτη φορά. Καληνύχτα.

8. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.