Κρυστάλλινοι καταρράκτες ΙΙ

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την ΣΠΥΡΟΣ022005, 10/4/23.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ΣΠΥΡΟΣ022005

ΣΠΥΡΟΣ022005 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Είμαι ο ΣΠΥΡΟΣ 022005 με id 51805197.
    Γειά σας και καλές γιορτές.
    Θα ήθελα να με βοηθήσετε πώς μπορώ να ανοίξω την 6η θέση των καταρρακτών από τα καθήκοντα. Μου βγαίνει το ρολόι που λέει ότι σε 24 ώρες πρέπει να καταθέσω κάποια αντικείμενα.
    Αλλά δεν γνωρίζω πώς να το χρησιμοποιήσω.
    Σας ευχαριστώ.

2. -*Hermes*-

-*Hermes*- Αυτοκράτορας του φόρουμ

Γεια σου.
    Πράγματι, η τελευταία ζώνη από την έκταση των κρυστάλλινων καταρρακτών ανοίγει όταν ολοκληρώσεις τις αποστολές που είναι με συγκεκριμένο χρόνο.
    Για παράδειγμα, στο πρώτο βήμα σου ζητάει να καταθέσεις 160 λίτσι και 50 παπαγάλους. Πριν ξεκινήσεις την αποστολή μπορείς να έχεις έτοιμα τα συγκεκριμένα προϊόντα και αφού πατήσεις την έναρξη της αποστολής να κάνεις τη συγκομιδή. Αν έχεις ενεργοποιήσει τα κατάλληλα μπόνους (στην προκειμένη περίπτωση ένα μπόνους εσόδων δέντρων και στάβλων θα βοηθούσε πολύ) μπορείς να τελειώσεις αμέσως την αποστολή. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις και μπόνους για τη μείωση του χρόνου πχ σε στάβλους , δέντρα κοκ. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι, αρκεί να ψάξεις αυτό που σε συμφέρει.
    Ομοίως θα κάνεις και για τα υπόλοιπα βήματα και έτσι θα ανοίξεις την περιοχή που σου έχει μείνει.
    Ελπίζω να σε βοήθησα :):)

3. ΣΠΥΡΟΣ022005

Ερμή μου ευχαριστώ που ανέλαβες να μου εξηγήσεις. Ομως δεν ξέρω από πού να πάω και με ποιο τρόπο να καταθέσω τα ζητούμενα προιόντα τα οπόια έχω στην αποθήκη μου.

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Δε θα καταθέσεις τα προϊόντα που έχεις ήδη στην αποθήκη σου.
    Θα πρέπει να καταθέσεις καρπούς δέντρων ή ζώα που θα μαζέψεις επιτόπου απ το νησί σου.
    Εφόσον είναι έτοιμα για να τα μαζέψεις, πας στην αποστολή, πατάς το χρονόμετρο και μετά πας στο νησί και αρχίζεις να μαζεύεις τους στάβλους και τα δέντρα σου.
    Θα πρέπει εντός του χρόνου που σου δείχνει το ρολόι να μαζέψεις ότι σου ζητάει η αποστολή.

Ολες οι αποστολές με χρονόμετρο λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Δε χρησιμοποιείς απ τα ήδη αποθηκευμένα προϊόντα.

5. ΣΠΥΡΟΣ022005

Τώρα κατάλαβα. Ευχαριστώ Kirki. Δεν επαιξα ποτέ αυτες τις αποστολές γιατί δεν ήξερα τον τρόπο. Να είσαι καλά.

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Καλή συνέχεια.
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.