Κρυστάλλινη σφαίρα

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by flyla78, Jun 22, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. flyla78

flyla78 Μόνιμος στο φόρουμ

Καλημέρα. Πείτε μου σας παρακαλώ, γιατί πρέπει η ελληνική κοινότητα του φαρμέραμα να περιφέρεται σαν την άδικη κατάρα απο φόρουμ σε φόρουμ για να ενημερωθεί; Εξηγήστε μου σας παρακαλώ, γιατί μια ανάρτηση που υπάρχει στο επίσημο ισπανικό φόρουμ σε ενότητα που έχει ανοίξει η ίδια η γυάλινη σφαίρα απο τις 4 Ιουνίου και επιτρέπει στους παίκτες να ανταλλάσουν απόψεις, φήμες και οτι πληροφορούνται για το επόμενα δρώμενα, ωστε να προετοιμαστούν, στο δικό μας φόρουμ αυτο απαγορεύεται. Γιατί στο αγγλικό φόρουμ εχουν προχωρήσει ακόμη πιο πολύ και εχουν ανοίξει ήδη κουβέντα για το τι θα περιέχει το Ουγγρικό δρώμενο; Πείτε μου, γιατί η ελληνική κοινότητα θα πρέπει να επισυνάπτει όχι μόνο το λίνκ, αλλά θα πρέπει να διασταυρώνει κιόλας την πηγή της πηγής; Τι να σας πω μέχρι ισπανικά, γαλλικά και αγγλικά φτάνω, απο εκεί και πέρα δεν το έχω! Πείτε μου σας παρακαλώ γιατί στο ελληνικό φόρουμ απαγορεύεται να συζητάμε για τα επικείμενα δρώμενα και για το τί θα περιέχουν; Γιατί διαγράφεται τα πάντα και δεν αφήνετε χώρο στους παίκτες να συζητήσουν για το παιχνίδι, να ενημερώσουν ο ένας τον άλλον για όποια τυχόν πληροφορία έχουν, να ανταλλάξουν απόψεις φήμες που κυκλοφορούν στα υπόλοιπα φόρουμ; Και εαν απαγορεύεται αυτό στο επίσημο φόρουμ του παιχνιδιού τότε που αλλού θα μπορούσαν να συζητήσουν για το παιχνίδι!!

Last edited: Jun 22, 2015
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

Σε όλα τα Forum ισχύουν οι ίδιοι κανόνες. Οι κανόνες έχουν θεσπιστεί από την ομάδα του FARMERAMA και μπορείς να τους διαβάσεις εδώ
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Κανόνες-Κρυστάλλινης-Σφαίρας.10756

Λυπάμαι αν στα άλλα Forum, οι συντονιστές δεν τηρούν τους κανόνες αλλά αυτό δεν μας δίνει κανένα δικαίωμα να παραβαίνουμε κανόνες επειδή το κάνουν οι άλλοι.

Οι κανόνες στο Ελληνικό φόρουμ θα ισχύσουν και θα τηρηθούν ανεξάρτητα αν δεν τηρούνται στα υπόλοιπα Forum εφόσον δεν έχουμε καμία επίσημη αλλαγή στους κανόνες.
    Θα προωθήσουμε όμως την δυσαρέσκεια σου στην ομάδα του FARMERAMA ώστε οι παίκτες όλων των κοινοτήτων να έχουν την ίδια μεταχείριση. Αν η ομάδα του FARMERAMA αποφασίσει οτι μπορείτε να αναρτάτε οτι θέλετε χωρίς πηγή και υπάρχει νεοτερη επίσημη ανακοίνωση τότε μπορείτε και εσείς να κάνετε το ίδιο. Μέχρι τότε όμως, είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε τους κανόνες.

rafaelos2011 likes this.
  3. flyla78

flyla78 Μόνιμος στο φόρουμ

Eυχαριστώ. Να προωθήσετε την δυσαρέσκεια μου παρακαλώ! Όμως καθώς πολλές φορές η δυσαρέσκεια και το δίκιο μας χάνεται στην μετάφραση, σαν πελάτης της εταιρείας έχω την απαίτηση να λάβω απαντήσεις πάνω στα ερωτήματα που έθεσα. Απαντήσεις απο επίσημο εκπρόσωπο της εταιρείας, που εργάζεται σε αυτήν και θα μπορεί να μου δώσει εξηγήσεις. Εξηγήσεις γιατί στο επίσημο ελληνικό φορουμ προτιμάνε να διαφράφουν αναρτήσεις, να έρχονται σε αντιπαράθεση με τους πελάτες, να παίζουν μόνο τον ρόλο του επιτηρητή και δεν αναλαμβάνουν το ρόλο να βοηθήσουν, να μας διορθώσουν εαν παραβαίνουμε κανόνες αλλα και να μας εξυπηρετήσουν. Δεν είναι μόνο κανόνες το φόρουμ, ούτε μόνο υποστήριξη, εαν ήταν μόνο αυτό θα υπήρχαν 4 ενότητες και τέλος.(Κανόνες- Κεντρικά-ΣΕ για το παιχνίδι- Βοήθεια). Θέλετε την κρυστάλλινη σφαίρα μόνο σαν μυστηριώδη σφαίρα καλώς, αλλά δώστε μας την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε με τους συμπαίκτες μας και να βοηθηθούμε στην εξέλιξη του παιχνιδιου σαν σύνολο και όχι σαν μονάδα. Που είναι το κακό που στα υπόλοιπα φόρουμ τους δίνουν αυτήν την δυνατότητα; Που είναι το μεμπτό που σε όλα τα φόρουμ βλέπεις σελίδες με συζητήσεις ,ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων και στο δικό μας μιζέρια; Γιατί στο δικό μας φόρουμ τα πάντα πρέπει να στοχεύουν μόνο στην τήρηση των κανόνων; Γιατί περιστρέφονται μονίμως μόνο γύρω απο αυτό και αναλώνονται σε τιμωρίες και αψιμαχίες με τους πελάτες της ΒΡ; Γιατί η ελληνική υποστήριξη είναι η μοναδική που δεν δίνει την δυνατότητα στους παίκτες να αναπτύξουν κώδικες επικοινωνίας και να βοηθήσουν όλους τους παίκτες στην κατανόηση του φόρουμ σε οτι αφορά τόσο τους τυπικούς κανόνες, όσο και στην ανάπτυξη τους στο φόρουμ, διαμέσου της διαπροσωπικής επαφής.

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Οπως σου είπα, υπάρχουν κανόνες και είμαστε υποχρεωμένοι να τους τηρούμε.
    Λυπάμαι αν οι συνάδελφοι μου δεν μπορούν να τηρούν κανόνες αλλά έχουν ενημερωθεί οι υπεύθυνοι για αυτό ήδη.

Στο Ελληνικό φόρουμ, θα τηρηθούν οι κανόνες οι οποίοι και έχουν θεσπιστεί απο την Bigpoint.
    Και εμείς στενοχωριόμαστε από αυτή την κατάσταση αλλα δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα αλλο παρα να ενημερωθούν οι αρμόδιοι για τις παρατυπίες των συνάδελφων μας.

Εχει ήδη σταλεί αναφορά με την ανάρτηση σου και ελπίζουμε να βρεθεί λύση πάνω σε αυτό το θέμα. Ολοι οι παίκτες όλων των κοινοτήτων θα πρέπει να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες για ενημέρωση.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.