Κουτί παραπόνων

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την tempelxanas, 5/2/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. tempelxanas

tempelxanas Μόνιμος στο φόρουμ

Καλησπέρα.
    Σε ποια ενότητα μπορώ να υποβάλω παράπονα;
    Ευχαριστώ.

Αρέσει στους rafaelos2011 και graganta.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα
    Προφανώς θέλεις να παραπονεθείς για το θέμα που προέκυψε με τα σούπερ χωράφια.
    Η απάντηση μου είναι σωστή και δεν υπάρχει λόγος να παραπονεθείς για κάτι.

Ενα σούπερ χωράφι δίνει 15 φυτά.
    Ενα σούπερ χωράφι με τσάτνι δίνει 17 φυτά
    Ενα σούπερ χωράφι με λίπασμα της Ζωζώ δίνει 19 φυτά
    Ενα σούπερ χωράφι με τσάτνι και Ζωζώ δίνει 21 φυτά

Προφανώς έχεις μπερδευτεί.
    Μπορείς να πάρεις 23 φυτά σε ένα σούπερ χωράφι μόνο όταν βρίσκεται στο Bahamarama και έχει καναλωθεί μπισκότο ανανά.
    Σε καμία περίπτωση δεν παίρνεις 23 φυτά από σούπερ χωράφι από κατανάλωση τσάτνι και λίπασμα της Ζωζώς όπως ισχυρίζεσαι.

Το οτι δεν θέλεις να δεχτείς την απάντηση αυτή, δεν σημαίνει οτι πρέπει να ανοίξεις θέμα για να παραπονεθείς.
    Η απάντηση μου είναι σωστή και θα πρέπει να την δεχθείς ως είναι.
    Διαφορετικά θα πρέπει εσύ να μας αποδείξεις οτι παίρνεις 23 φυτά σε σούπερ χωράφι με κάποιο screenshot.

Αρέσει στον/ην psipsi1978.
  3. tempelxanas

Ειλικρινά χαίρομαι που ξανά άνοιξες το θέμα μόνη σου. Αυτό σημαίνει ότι είσαι διορατική.
    Πολύ σωστά παρατήρησες ότι είχα μπερδευτεί. Γι αυτό άλλωστε απευθύνθηκα σε σας, για να με ξεμπερδέψετε.
    Η απάντηση που μου έδωσες στο προηγούμενο post μου, λυπάμαι αλλά ήταν λανθασμένη. Άλλωστε επιβεβαιώνεται, από αυτά που αναφέρεις τώρα, σχετικά με το νησί και την κατανάλωση μπισκότου ανανά, που δεν τα ανέφερες στην προηγούμενη απάντησή σου.
    Άρα, η απάντηση που έπρεπε να προκύψει από το ερώτημά μου, ήταν μία και μοναδική.
    Ναι, υπάρχει περίπτωση το άνετο χωράφι να δώσει 23 φυτά, μόνο όταν είναι στο νησί, με σούπερ λίπασμα της ζωζώς και με κατανάλωση μπισκότου ανανά. Και όχι δεν υπάρχει περίπτωση το άνετο χωράφι να δίνει 23 φυτά stop
    Την προηγούμενη απάντησή σου, όταν κατάλαβα περί τίνος πρόκειται, φυσικά και δεν την δέχθηκα. Εδώ δεν την δέχθηκες εσύ και την τροποποίησες. Θα την δεχόμουν εγώ;
    Όπως δεν θέλω να με αδικούν, έτσι δεν θέλω και να αδικώ. Μπορεί να φταίω κι εγώ που δεν ανέφερα ότι πρόκειται για το νησί. Για το μπισκότο ανανά, δεν θα πήγαινε ο νους μου καθόλου. Και δεν θα πήγαινε, γιατί δεν έχω δει πουθενά να αναφέρει το +1 σε φυτά και δένδρα, παρά μόνο το 25% στην συγκομιδή.
    Το μπισκότο ανανά λοιπόν, που το ανακάλυψα εντελώς τυχαία και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος γι αυτό, εκτός του ότι μπορεί να δώσει από 19 έως 23 φυτά μέσω άνετων χωραφιών, δίνει +1 φυτό στα απλά χωράφια και +1 καρπό σε όλα τα δένδρα.
    Για το screenshot ακόμα επιμένεις, την στιγμή κατά την οποία σου έχω ήδη πει ότι αδυνατώ να το κάνω. Αν θες, τοποθέτησε στο νησί σου ένα άνετο χωράφι, με οποιοδήποτε φυτό και σούπερ λίπασμα της ζωζώς, ένα οποιοδήποτε δένδρο, κατανάλωσε μπισκότο ανανά και δες μόνη σου το αποτέλεσμα. Είναι η απόδειξή μου.
    Το θέμα δεν είναι αν θα δεχθώ την απάντησή σου, ή όχι, αν θα κάνω παράπονο, ή όχι.
    Αν εγώ επιμένω στα 23 φυτά κι εσύ στα 21 και το σύστημα μου δώσει 21, ή και το ανάποδο, τότε; Το αποτέλεσμα μετράει.
    Το παράπονό μου όμως είναι, ότι αυτά που ανέφερα αμφισβητήθηκαν από μεριάς σου.

Σ΄ ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
    Καληνύχτα.

ΥΓ Μεθαύριο αν δεν κάνω λάθος, γιορτάζεις. Επειδή μάλλον θα το ξεχάσω, σου στέλνω τις ευχές μου από τώρα. Χρόνια πολλά και καλά.

Αρέσει στον/ην graganta.
  4. -Snorkel-

Αυτή ήταν η ανάρτηση μου. Σε παρακαλώ να διαβάζεις ολόκληρες τις προτάσεις μου και όχι μισές. Καμία απάντηση μου δεν ήταν λάθος.

"δεν υπάρχει περίπτωση το άνετο χωράφι να δίνει 23 φυτά μόνο με χρήση λιπάσματος Ζωζω και τσάτνι."
    "Ισως να είχες κάποιο ενεργό bonus για κάποιο συγκεκριμένο φυτό ή κάποιο Bonus συγκομιδής."
    Αυτό απάντησα!

Είναι αδύνατον να γνωρίζουμε ή να εικάζουμε τι βιοτεχνικό προϊόν έχεις καταναλώσει. Σε κανένα σημείο δεν ανέφερες την χρήση μπισκότου ανανά ή και ακόμα δεν αναφέρθηκες στο Bahamarama.
    Η αναφορά σου ήταν για 23 σπόρους σε σούπερ χωράφι με χρήση σούπερ λίπασμα της Ζωζώς και τσάτνι.
    Να σου επισημάνω τότε οτι αν έχεις καταναλώσει τσάτνι ΔΕΝ μπορείς να καταναλώσεις μπισκότο ανανά αφού και τα δύο προϊόντα έχουν διαμαντένια υποδοχή.
    Οπότε εφόσον ανέφερες οτι χρησιμοποίησες τσάτνι, ήταν αδύνατο να έχεις καταναλώσει μπισκότα ανανά και άρα αδύνατον να έπαιρνες 23 σπόρους.

Θα σε παρακαλέσω λοιπόν την επόμενη φορά, να μας δίνεις περισσότερες ακριβείς πληροφορίες όταν θέλεις να αναφέρεις κάποιο"πρόβλημα". Ετσι θα μπορέσουμε να σου απαντήσουμε.

Δεν δίνει +1 φυτό και +1 καρπό. Δίνει 25% παραπάνω συγκομιδή. Αρα σε ένα μικρό χωράφι, θα πάρεις +1 φυτό, στο μεσαίο θα πάρεις +1 φυτό και στο μεγάλο θα πάρεις +2 φυτά.Ενώ σε ένα σούπερ χωράφι, θα πάρεις +4 φυτά.

5. tempelxanas

Τις αναρτήσεις τις διάβασα πολύ καλά όλες και ολόκληρες. Θα σε παρακαλέσω όμως, να ξανά διαβάσεις κι εσύ όλο τον διάλογο από την αρχή. Θα διαπιστώσεις ότι αναφέρεσαι και συνεχίζεις να αναφέρεσαι, στο ότι χρησιμοποίησα τσαντί, ενώ δεν αναφέρω πουθενά ότι χρησιμοποίησα. Γιατί επιμένεις;
    Το ερώτημα που έκανα ήταν σαφέστατο. Αν δεν έδωσα τις απαιτούμενες πληροφορίες ώστε να καταλάβεις το ερώτημά μου καλύτερα, το λάθος δεν είναι μόνο δικό μου.
    Λόγω θέσεως πιστεύω ότι έχεις πολύ μεγάλη εμπειρία στο χώρο και θα πρέπει να τον γνωρίζεις καλά, ώστε να δίνεις τις κατάλληλες απαντήσεις στα διάφορα ερωτήματα των παικτών. Αυτό που πιστεύω ότι σου λείπει, τουλάχιστον στην περίπτωσή μου, είναι η διερεύνηση.
    Αν μου είχες κάνει μερικές ερωτήσεις έγκαιρα, το θέμα θα είχε ήδη λυθεί και δεν θα καθόμασταν να γράφουμε κατεβατά ολόκληρα για να αποδείξουμε ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο.
    Δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο, παραμένω σε αυτά που αναφέρω στην προηγούμενη ανάρτησή μου.
    Το μόνο που κρατάω απ΄ όλη αυτή την ιστορία, είναι το μπισκότο ανανά, ένα εξαιρετικό βιοτεχνικό προϊόν και πολύ χρήσιμο για το νησί, που μέχρι χθες αγνοούσα τις δυνατότητες του. Όσο για το +1, +2, 25%, εντάξει, δεν το έχω μάθει κιόλας, ακόμα το δουλεύω.
    Την επόμενη φορά θα σου δώσω περισσότερες πληροφορίες, αρκεί να μου τις ζητήσεις.

Καλό ξημέρωμα.

Τελευταία επεξεργασία: 7/2/15
    Αρέσει στον/ην graganta.
  6. -Snorkel-

Λυπάμαι αλλά μάλλον εχεις παρεξηγήσει την θέση των συντονιστών.
    Ρόλος των συντονιστών να σου απαντάνε ή να σε βοηθάνε όταν εσύ κάνεις ακριβείς ερωτήσεις και όχι να λύνουν σπαζοκεφαλιές τι έχεις καταναλώσει και τι εννοείς κάθε φορά.

Είναι υποχρέωση σου να μας δίνεις πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημα που θέλεις να αναφέρεις.

Το θέμα έχει εξαντληθεί και κλείνει. Καλή συνέχεια.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.