Κουτί πίκολο

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την kitsena, 4/10/21.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

Καλησπέρα. Εχω την εξης απορία για το κουτί πίκολο. Αν το τοποθετησουμε σε χωρο διακοσμητικων , μπορει να μας δωσει φιορινοδεντρο; Και αν το τοποθετησουμε σε χωραφι, μπορει να δωσει μαγικο δεντρο; Ευχαριστω πολυ!

2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα
    Αλήθεια σου λέω αν ήξερα που να το τοποθετήσω για να πάρω φιορινόδεντρο,θα είχα γεμίσει από δαύτα.
    Πέραν της πλάκας,δεν έχει να κάνει το περιεχόμενο με τον χώρο τοποθέτησης.
    Όπου έχεις χώρο και σε βολεύει το τοποθετείς και δεν αλλάζει κάτι στο αποτέλεσμα.

Αρέσει στους Panagiotiis και kitsena.
  3. kitsena

Χαχαχα, καλή απάντηση!!! Στα αλήθεια με προβληματίζει πολύ, εδω και καιρο. Αν δεν κανω λαθος το φιορινοδεντρο δεν τοποθετειται σε χωρο διακοσμητικων. Αυτη ειναι η απορια μου. Αν τοποθετησω το πικολο σε χωρο διακοσμητικων, γινεται να βγει φιορινοδεντρο, ή κατα καποιον τροπο το "αποκλειω"... Ευχαριστω πολύ!

4. iocaste1

Εγώ τα δικά μου τα έχω τα έχω σε χώρο διακοσμητικών και μια χαρα μπαίνουν.
    Στην παιδική χαρα κατοικιδίων δε μπαίνει και στην πανσέληνο.
    Διακοσμητικό είναι όπως τα μαγικά,δεν είναι δέντρο.
    Και ξαναλέω.......σε όποιον χώρο και να βάλεις το σεντούκι πίκολο,δεν θα αλλάξει το αποτέλεσμα.
    Ότι έχει, αυτό θα σου δώσει.

Αρέσει στον/ην kitsena.
  5. kitsena

Πωπω, χρειαζομαι διακοπες... ημουν σιγουρη οτι μπαινει μονο σε χωραφια. Να ειστε καλα, να μας βοηθατε!

6. iocaste1

Άν μπορείς τρέξε να κάνεις διακοπές,και γω χρειάζομαι αλλά.....
    Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Αρέσει στον/ην kitsena.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.