Κουτί για παράπονα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την tempelxanas, 7/2/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. tempelxanas

tempelxanas Μόνιμος στο φόρουμ

Snorkel.
    Πολύ καλά έκανες και έκλεισες το θέμα μας. Καταλαβαίνω απόλυτα για ποιο λόγο το έκανες. Κι εγώ στην θέση σου, το ίδιο θα έκανα.
    Δεν μου απάντησες όμως, στο βασικό μου ερώτημα.
    Το υποβάλω και πάλι, με μια μικρή προσθήκη.
    Σε ποια ενότητα του forum υποβάλλω παράπονα και θέλω ακόμα να μου πεις, ποια είναι η πλήρης διεύθυνση της έδρας της εταιρείας Bigpoint, καθώς και το ονοματεπώνυμο του υπευθύνου για το Farmerama.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Εκλεισα το θέμα καθώς αρνείσαι να καταλάβεις οτι δεν έχουμε μαντικές ικανότητες ωστε να γνωρίζουμε τι ενέργειες έχετε κάνει ο κάθε πάικτης στο παιχνίδι.
    Σου εξήγησα απλά , κατανοητά και ευγενικά αλλά επιμένεις σε κάτι και δεν υπάρχει κανένας λόγος για αντιπαραθέσεις.

Στο νέο Forum δεν υπάρχει ειδική ενότητα για παράπονα. Μπορείς ομως να αναρτήσεις την άποψη σου σε εκάστοτε θέμα. Αν δεν θέλεις να το κάνεις δημόσια,μπορείς να απευθυνθείς στην υποστήριξη.

Η Bigpoint εδρεύει στο Αμβούργο. Την διεύθυνση θα την βεις στο κάτω μέρος των ΓΟΧ.

Το θέμα κλείνει.

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.