Feedback Κουβεντούλα για το 24ωρο τεστ στο Unity/WebGL

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 20/11/20.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. βιβη.2003

βιβη.2003 Επίτροπος του φόρουμ

εγω με το puffin που μπαινω απο το κινητο δεν μου ανοίγει στο νησι πηγα να αδειασω αλλα ματαια!!

Αρέσει στους thena και ioanna6929.
  2. ttrouli

ttrouli Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα. και σε εμένα ενώ μπαίνει στο παιχνίδι μέχρι τον πίνακα ανακοινώσεων, και μετά μένει κολλημένο το παιχνίδι . Δεν έχω καταφέρει ακόμα να μπω να παίξω στο event .

Αρέσει στον/ην ioanna6929.
  3. maruli1357

maruli1357 Ανερχόμενος

καλησπέρα
    το Unity/WebGL είναι δοκιμαστικό για 24 ωρες επομένως θα έχει προβλήματα μεγάλα
    ή μικρά. Η γνώμη μου είναι ότι παρουσιάζει τεράστια προβλήματα κυρίως όταν δουλεύεις χειροκίνητα. Ανησυχώ μήπως το ποντίκι του λαπτομ προτιμήσει να το φάει η γάτα .
    Καλό βράδυ

Αρέσει σε jiorgos, korma94, thena και 4 σε άλλους.
  4. thagou

thagou Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Αυτό δεν είναι πιά ένα ευχάριστο παιχνίδι αλλά ένα μαρτύριο. Πολύ , μα πάρα πολύ αργό το παιχνίδι. Θέλει δύο και τρείς φορές κλικάρισμα κάθε αντικείμενο. Όλο μαργαρίτες καθυστέρησης εμφανίζονται και προβατάκια να μετράνε συνέχεια για να φορτώσει κάτι.

Αρέσει στους korma94 και ioanna6929.
  5. fisherman65

fisherman65 Βετεράνος του παιχνιδιού

1. δεν αλλάζει εκταση με το πάτημα πλήκτρου, μόνο με ποντίκι
    2. αργεί η εμφάνιση του πίνακα φυτών για σπορά, όταν επιλέγω το χωράφι
    3. η στήλη με τους γείτονες εμφανίζεται εξ αρχής και όταν πατάω το βελάκι για να φύγει, εμφανίζεται κ πάλι. Τη 2η φορά μπαίνει μέσα. Στο νησί.
    4. Στο κατάστημα σπόρων δεν δουλεύει το enter. Στο νησί.
    5. Δεν φαίνονται τα φυτά, ούτε στην ανάπτυξή τους ούτε όταν είναι έτοιμα. Σε όλες τις εκτάσεις.
    6. Μαζεύω τους σταύλους και περιμένω πολύ για να μαζέψω την κοπριά και να βάλω τροφή.
    7. Σε κάθε άνοιγμα εμφανίζεται το θαυμαστικό για να πάρω το δώρο του σγουρομάλλη ενώ το έχω πάρει. Μετά φεύγει.
    8. Δεν ανθίζουν τα δέντρα.
    Όλα τα παραπάνω γίνονται και στον edge και στον chrome. Αλλους δεν δοκίμασα. Εχω φορητό διετίας με γνήσια windows 10.

Αρέσει στους jiorgos, soyla74 και ioanna6929.
  6. !konstantina!

!konstantina! Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Έχω απενεργοποιήσει τα γραφικά όμως και πάλι δεν κουνιέται τίποτα. Κάθε πάτημα, κάνει πάρα πολλή ώρα να "φορτώσει". Ούτε το φόρουμ δεν μπορούσε να ανοίξει και μάλιστα και αυτό τώρα παρουσιάζει αντίστοιχα θεματάκια... Στη φάρμα χειροκίνητα δεν μπορείς να μαζέψεις τίποτα.
    Σήμερα τα παρατάω, θα προσπαθήσω ξανά αύριο.

7. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Εχει προβλημα και ο μυλος.
    1.Δεν μπορω να αγορασω φυτο για την τροφη που θελω να παραξω.
    2.Αργει τοσο στη 2η τροφη που στο τελος πιστευεις οτι δεν την πηρε καθολου. Μετα απο ανανεωση βλεπεις οτι την ειχε παρει, πας να βαλεις 3η τροφη , ξανα περιμενεις περιμενεις.....
    Στα μυνηματα σε γειτονα δεν καταλαβα πως εξαφανιστηκε τη στιγμη που εγραφα.Επισης δεν δουλευουν τα βελακια, ουτε το backspace.

Αρέσει στους soyla74, ioanna6929 και Panagiotiis.
  8. SKYLOS11

SKYLOS11 Ανερχόμενος συντάκτης

γεια σασ,παρα πολυ κολλαει το παιχνιδι.εχω τρελαθει.

9. aggellll

aggellll Αναλυτής του παιχνιδιού

Στο ιστορικό αγοράς ενώ έχω κάνει αγορές σήμερα μετα από ανανέωση είναι σαν να μην υπάρχει καν αγορά

Αρέσει στους soyla74 και ioanna6929.
  10. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

στην αποστολη δώρων, η λίστα έπρεπε να εχει πρώτα τους γείτονες και μετα του φίλους.. είναι πολύ κουραστικο να ψάχνουμε τους γείτονες για να στέλνουμε δώρα.. και βέβαια μεχρι να στειλω τα δώρα.. κόντευα να αποκοιμηθώ

Αρέσει στους soyla74, Παυλής και ioanna6929.
  11. aggellll

Στην λίστα φίλων δεν κάνει σωστά αναζήτηση ενώ υπάρχει κανονικά στην λίστα και είναι και γείτονας και ενώ το γράφω σωστά δεν το βγάζει
    Συμβαίνει μόνο σε 1 γείτονα όμως που δοκίμασα στους άλλους δουλεύει κανονικά

12. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Επίσης στις εκτροφές (έβαλα μερικές για αναδυόμενα για το αυριανό δρώμενο, που έχει και έκρηξη γεννήσεων) δεν βάζει το ένα άρωμα στο premium.

13. ioanna6929

ioanna6929 Βαρόνος του φόρουμ

εκτός από τα προβλήματα που ήδη έχουν αναφερθεί προσωπικά έχω το πρόβλημα να μην καταφέρνω να στείλω προσωπικό μήνυμα στους φίλους-γείτονές μου :( Για να αναφερθώ στο θέμα με τα γραφικά και την απενεργοποίησή τους, είτε τα απενεργοποιώ είτε όχι, είτε αποθηκεύω τις νέες ρυθμίσεις είτε όχι, θεωρώ πως έχουν δική τους θέληση και συνεχίζουν "τον χορό" τους και τις κινήσεις τους όπως πριν,
    άλλωστε ποια είμαι εγώ που θα τους πω τι να κάνουν? xD
    και θα ήθελα να θυμίσω στους παλιούς συναγρότες, μάλιστα μερικοί έχουν λάβει μέρος και σ' αυτήν την κουβεντούλα, αν θυμούνται, πόσες φορές διαμαρτυρήθηκαν για το γραφικό του φυτέματος-ποτίσματος-λιπάσματος... που πατούσες σ' ένα χωραφάκι ή στάβλο κι αυτό εμφανιζόταν δυό χωραφάκια πιο δεξιά ή πιο πάνω? θυμάστε? πόσες φορές παραπονιόμασταν για τις μαργαρίτες που στο τέλος μας υπνώτιζαν? θυμάστε πόσες ανατρήσεις αφορούσαν την μπάρα των αναδυόμενων αγαθών? και τόοοσα άλλα που δεν χρειάζεται ν' αναφέρω... όλα διορθώθηκαν με τον καιρό, την υπομονή, την δουλειά και φυσικά με τα συνεχή παράπονά μας :p
    φίλοι μου, σίγουρα η εταιρεία έχει μεγαλύτερη αγωνία από εμάς τους παίκτες και σίγουρα αυτή τη στιγμή που όλοι μας προσφέρουμε στον αγώνα να πούμε τα προβλήματα, εκείνοι ξενυχτούν για να τα διορθώσουν. Και μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό -.-κι εγώ μαζί με εσάς, ένας απλός αγρότης είμαι, αλλά τόσα χρόνια εδώ, στην παρέα μας, έχουμε περάσει δυσκολίες μαζί με τις ομορφιές κι όλα έχουν ξεπεραστεί. Έτσι θα ξεπεραστεί κι αυτό. Καλή συνέχεια και πάνω απ΄όλα υγεία σε όλους :)

Αρέσει σε 66romanou, soyla74, Παυλής και 3 σε άλλους.
  14. aggellll

Όταν βάζεις το ποντίκι στο εικονίδιο για τοποθέτηση χωραφιών εμφανίζει αυτό[​IMG]

15. Παυλής

Παυλής Ενεργός συντάκτης

Καλημέρα σας ! Καλή δύναμη .
    Ας ελπίσουμε να το βάλουν οι αρμόδιοι το πρόβλημα σε μια σειρά προτεραιότητας όποια αυτή κρίνουν , και ας μην ειναι η τελευταία .

16. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

καλημέρα.. στην φασολιά πριν την μαζέψω δεν φαίνεται πόσες είναι έτοιμες για μάζεμα και ούτε και η λίστα με τις αγαπημένες, για ζωα κλπ

17. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Νομίζω έχει απαντηθεί τόσο στην επίσημη ανακοίνωση όσο και σε αυτό το θέμα αρκετές φορές. Το τεστ θα ολοκληρωθεί στις 15:00 οπότε και θα επιστρέψει ο Flash. Τα δρώμενα θα ξεκινήσουν 4 ώρες μετά, στις 19:00.

18. mayromatis

mayromatis Ανερχόμενος συντάκτης

καλμερα και εγω απο εχτες δεν μπορώ να μπω στο παιχνίδι ειναι κολιμενο και δεν μπορώ να κάνω είσοδό γιατί ?

Αρέσει στους ioanna6929 και ολγα1112.
  19. maria071966

maria071966 Δούκας του φόρουμ

απο χθες δεν ανοιγει με τιποτα το παιχνιδι οσο κ αν προσπαθησα -.-

Αρέσει στους ioanna6929 και ολγα1112.
  20. Κατερινα44

Κατερινα44 Ανερχόμενος συντάκτης

καλημερα και εγω απο χθες εκτος ειμαι, παρα τις συνεχεις προσπαθειες εισοδου..Μεχρι την καρτελα των νεων φτανει η χαρη μου, κριμα!!!

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.