Κοπριά

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την ekefe, 5/10/24.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ekefe

ekefe Νέος ειδικός

Καλημέρα καλό σ/κ

Τις τελευταίες μέρες κατά την συγκομιδή δεν μου δίνει αρκετή ποσότητα κοπριάς για τα φυτά ενώ έχω ενεργοποιήσει και το δέντρο της σοφίας.9/39
    ΙD 57476992
    Ευχαριστώ

2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.
    Η κοπριά και η ποσότητά της εξαρτάται από την ποσότητα των στάβλων και το είδος του στάβλου που έχεις τοποθετήσει.
    Όταν σε σε φτάνει....αγοράζεις από τη λαική.
    Αλλά όταν έχεις 5 ή 15 στάβλους τοποθετημένους, ε δε σε φτάνει.

3. ekefe

ekefe Νέος ειδικός

Συγνώμη τους ίδιους στάβλους χρησιμοποιώ εδώ και καιρό τι εννοείται το είδος του στάβλου. Και το δέντρο της σοφίας τι μου δίνει δεν καταλαβαίνω. Το πρόβλημα εχει δημιουργηθεί εδώ και 3 ημέρες.

4. iocaste1

Το πρόβλημα δεν είναι πρόβλημα.
    Φυτευεις σε διάφορους χώρους γιατί έχουμε διάφορα δρώμενα και όλους τους χώρους ανοιχτούς.
    Φυσικό και επόμενο είναι να μην φτάνει η κοπριά.
    Αν στην πραγματική ζωή έχεις 100 ζώα,τι λες......θα σου δώσουν όση κοπριά χρειάζεσαι ή όση μπορουν να παράγουν;
    Καμία σχέση με την ποσότητα της κοπριάς που δίνουν οι στάβλοι με το δέντρο της Σοφίας.
    Το λέει καθαρά...μεγαλύτερος σωρός κοπριάς ,δηλαδή αποθήκευεις παραπάνω κοπριά αν έχεις και δεν πάει χαμένη.
    Δες το upload_2024-10-5_7-9-58.png
    Η λύση είναι η λαική.
    Θες κάτι άλλο ή το κλείνω;

5. ekefe

ekefe Νέος ειδικός

Μάλλον πουλάτε στην λαικη γι' αυτό το προτείνετε!!!! "θες κάτι άλλο" όχι δεν θέλω ευχαριστώ.

6. iocaste1

Ναι βέβαια....έχω πολλά ζώα και θέλω να πουλήσω την κοπριά.
    Θέμα κοινής λογικής είναι η κοπριά.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.