Κοπριά (διαγραφή προσφορών από τη λαϊκή)

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την Nantia123, 15/3/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλησπέρα.
    Πριν 2-3 μέρες (δε θυμάμαι ακριβώς, αλλά μάλλον με το τελευταίο sync 13/3) διαγράφηκαν από τη λαϊκή 5 από τις 7 προσφορές που είχα για κοπριά. Νόμιζα ότι αγοράστηκαν, αλλά είχαν αρκετά ψηλότερη τιμή από αυτές που κυκλοφορούσαν στη λαϊκή και απόρησα. Μόλις είδα τη σημερινή ανακοίνωση αντιλήφθηκα ότι μάλλον επιστράφηκαν και δε πουλήθηκαν. Άλλη μια διαγράφηκε σήμερα (ή χθες). Οι προσφορές αυτές δεν επέστρεψαν στη στοίβα μου -η οποία έμεινε αμετάβλητη δεν έφτασε καν στο 300 που είναι το όριό μου.
    Δεν είμαι σίγουρη, αλλά θα ήθελα να ελέγξετε αν όλα έγιναν σωστά (πουλήθηκε η κοπριά) ή αν χάθηκε. Το ID μου είναι: 34113173.
    Ευχαριστώ και συγνώμη για την ταλαιπωρία.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα.
    Η προσφορά με τα 400 τχμ κοπριά πουλήθηκε στις 2015-03-14 07:11:08 και πιστώθηκαν στο λογαριασμό σου 8720 χορτοτάλιρα.
    Επίσης πουλήθηκε μια προσφορά με 300 τμχ στις 2015-03-08 15:12:43 καιέλαβες 10647 χορτοτάλιρα.

Αρέσει στον/ην Nantia123.
  3. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Ευχαριστώ πολύ, συγνώμη για την ταλαιπωρία. Μπορείτε να κλείσετε το θέμα.

4. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε, καλή συνέχεια να έχεις .

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει .

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.