Κομματι φωτογραφιας

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την xara2011, 17/1/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. xara2011

xara2011 Έμπειρος

Καλησπερα σε ολους σας :)
    Μηπως ειναι ευκολο να μου πειτε πως ανεβαζω στο φορουμ μικρο τμημα φωτογραφιας ?
    :oops:

2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

3. xara2011

xara2011 Έμπειρος

Μα αν δεν σβηνατε το ποστ μου θα βλεπατε τι σας εγραψα ,διαβασα τις οδηγιες μα αναφερεστε σε ολοκληρη την φωτογραφια ....εγω αναφερομαι στο πως θα ανεβασω μικρα τμηματα απο μια φωτογραφια ...αν δεν μπορειτε να μου πειτε οκ ...

4. *Persa*

Για ποιό ποστ αναφέρεσαι ότι σβήσαμε ?

Όσο αφορά το ερώτημά σου,
    Θα πρέπει να έχεις κάποιο πρόγραμμα που να κάνει screenshot ή να πατήσεις το prt Sc από το πληκτρολόγιο σου και μετά να κάνεις επικόλληση στην Ζωγραφική.
    Στη συνέχεια μπορείς να το ανεβάσεις σε κάποιο site φιλοξενίας εικόνων και μετά κάνεις αντιγραφή τη διεύθυνση της φωτογραφίας.
    Πατάς το εικονίδιο [​IMG]
    που βρίσκεται πάνω και δεξιά, βάζεις τη διεύθυνση της φωτογραφίας σου εκεί που είναι ο κέρσορας και πατάς προσθήκη.

5. xara2011

xara2011 Έμπειρος

σας ειχα γραψει αναλυτικα τι θελω και δεν το ειδα μετα στο ποστ μου ...εν παση περιπτωση αν κανω λαθος συγνωμη ......ολα οσα μου λετε τα ξερω και τα εχω κανει ....αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως καποιοι φιλοι στο παιχνιδι ανεβαζουν πχ φωτο μονο το επιπεδο της φαρμας ή μονο τα δεντρα που πηραν απο τα δενδρυλια ...δεν ανεβαζουν οληηηη την φωτογραφια .... :oops:

6. *Persa*

Θα πρέπει με υπομονή να διαβάσεις όλα τα παραπάνω για να τα κατανοήσεις και να προσπαθήσεις.

Μπορείς να επεξεργαστείς την φωτογραφία σου που θέλεις να ανεβάσεις με το πρόγραμμα ζωγραφικής .
    Μπορείς να κάνεις περικοπή, να μεγενθύνεις ή να μικρύνεις μια εικόνα.
    Η μπορείς επίσης με το screenshot που αναφέρθηκε , να κρατήσεις από την εικόνα σου ένα συγκεκριμένο σημείο που θέλεις.

7. xara2011

xara2011 Έμπειρος

οκ θα το προσπαθησω ξανα ,ευχαριστω

8. *Persa*

Παρακαλώ καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει .

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.