Κολλήματα στο παιχνίδι

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την rixainrempite, 9/6/21.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Καλησπέρα.
    Από την ώρα έναρξης του δρώμενου, παρατήρησα, και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό, ότι το farmerama δυσκολεύεται αρκετά στο να ανταποκριθεί στις αναμενόμενες λειτουργίες του. Κολλάει χαρακτηριστικά σε όλες του τις λειτουργίες και εμφανίζεται τακτικότατα το μήνυμα. " η σελίδα δεν ανταποκρίνεται"... Τυχαίο;
    Όπως καταλαβαίνετε, μου είναι πάρα πολύ δύσκολο και κουραστικό, να καθηλώσω το βλέμμα μου απέναντι από μία οθόνη, περιμένοντας πότε θα "φιλοτιμηθεί" η σελίδα να δουλέψει.
    Το ερώτημα και η απορία μου είναι, μπορείτε τελικά να υποστηρίξετε το farmerama σε unity τεχνολογία;

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

καλησπέρα

Η απάντηση μου είναι Ναι μπορεί και το παιχνίδι παίζει πολύ καλά σε υπολογιστές με τις αναγραφόμενες απαιτήσεις.
    Το δικό μου ερώτημα και η απορία μου είναι αν τελικά ο υπολογιστής σου μπορεί να υποστηρίξει το unity;
    Προφανώς η απάντηση είναι οχι. Γιαυτό θα σου προτείνω να χρησιμοποιήσεις το Client εφόσον ο υπολογιστής σου δεν είναι ικανός να υποστηρίξει την νέα τεχνολογία.

3. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Ευχαριστώ για την πρόταση σου. Αν σου πω όμως ότι και από το client έχω τα ίδια προβλήματα, θα με πιστέψεις; Όσο για το αν ο υπολογιστής μου μπορεί να υποστηρίξει unity, η απάντησή μου είναι ΝΑΙ, γιατί εκτός του ότι επισκέπτομαι κι άλλες σελίδες με αυτήν την τεχνολογία, σε ώρες μη συνωστισμού, παίζω χωρίς κανένα πρόβλημα και farmerama!!
    Οπότε, μην βιάζεσαι να κατηγορήσεις τον υπολογιστή μου. ;)

4. -Snorkel-

Και το δικό μου nokia κινητό του 2010 παίζει φιδάκι χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά δεν μπορεί να παίξει wefarm. ;)

Οπότε δεν μου λεει κάτι οτι μπορείς να επισκεφτείς άλλες σελίδες χωρίς κανένα πρόβλημα

5. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Η επόμενη πρότασή σου δηλαδή είναι να τον πετάξω και να πάρω καινούργιο;

6. -Snorkel-

Νομίζω έχει ειπωθεί 100 φορές και σου απάντησα ήδη.
    Πάμε πάλι άλλη μία :

1. Παίζουμε από client εφόσον ο υπολογιστής μας είναι παλιάς τεχνολογίας
    2. Απενεργοποιούμε τα κινούμενα γραφικά από τις ρυθμίσεις
    3. Κατεβάζουμε την ποιότητα γραφικών από τις ρυθμίσεις

Αυτό το μήνυμα βγαίνει μόνο σε Webgl οπότε εσύ δεν έχεις ακολουθήσει καν την πρώτη και την κυριότερη συμβουλή μου. ;)

7. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Σου είπε κανείς ότι έχω γνώσεις υπολογιστών; Αντί λοιπόν να μου λες για φιδάκια και τερατάκια, καθοδήγησέ με τι πρέπει να κάνω..

οκ το είδα... περιμένεις σε παρακαλώ; Ωπα... Τα έχω κάνει αυτά!!

Σου ξαναλέω ότι σε ώρα συνωστισμού έχω θέμα. Κάτι για εκεί εχεις να μου προτείνεις;

8. -Snorkel-

Η απάντηση μου είναι ίδια...

Άρα δεν παίζεις από Client.

9. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Παίζω και από client. Όχι μόνο από client!! Το ότι δεν μου βγάζει το ίδιο μήνυμα στο client, δεν σημαίνει ότι δεν ισχύουν αυτά που σου λέω.

Τελευταία επεξεργασία: 9/6/21
  10. -Snorkel-

Έστω οτι παίζεις από Client .... Το δυο και το τρία δεν το έχεις κάνει καν.
    Και μην πεις οτι το έχεις κάνει γιατί μόλις έλεγξα το λογαριασμό σου.

Αν δεν θες να ακολουθήσεις καμία από τις 3 συμβουλές μου, θεωρώ χάσιμο χρόνου να συζητάμε και εφόσον δεν μπορώ να σου επιβάλλω τις παραπάνω λύσεις αλλά εσύ επιλέγεις να μην τις ακολουθήσεις, τότε δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο και το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.