Κολλάει το παιχνίδι.

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την annagiannis, 28/6/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. annagiannis

annagiannis Ανερχόμενος

Καλησπέρα εδώ και 2-3 μέρες κολλάει το παιχνίδι. Για να πας από την μια έκταση στην άλλη πρέπει να κάνεις ανανέωση , για να πας στη λαϊκή πάλι πρέπει να κάνεις ανανέωση.....υπαρχή κάποιο πρόβλημα..
    Διάβασα ότι είπατε ότι το θέμα μπορεί να είναι τοπικό και λόγω καιρού ,εγώ είμαι εκτός Αθηνών από Σέρρες
    και έχω τεράστιο πρόβλημα....
    Πριν λίγο ήμουν στην έκταση του ποδοσφαίρου , με πέταξε στο άγριο λιβάδι και ήταν τα γραφικά και των δυο εκτάσεων μαζί.
    Επίσης για να στείλω δώρα πρέπει να κάνω πάλι ανανέωση.
    Αν όλα αυτά δεν είναι πρόβλημα τότε τι είναι?

Αρέσει στους CAT_erina και empotonaki.
  2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Όπως διάβασες και στα προηγούμενα θέματα το πρόβλημα είναι τοπικό, σε καμία άλλη χώρα δεν υπάρχουν αναφορές για προβλήματα. Προφανώς οφείλεται στις καιρικές συνθήκες τη χώρας μας. Θα πρέπει να γνωρίζεις οτι απο τον μεγάλο όγκο νερών, τα καλώδια των τηλεπικοινωνιων, τα οποία είναι υπόγεια, γεμίζουν υγρασία και υπάρχουν προβλήματα στην σωστή λειτουργία τους. Το οτι είσαι εκτός Αθηνών δεν σημαίνει πως μόνο στην Αθήνα ήταν άσχημες οι καιρικές συνθήκες και στη Βόρεια Ελλάδα είχε κατακαλόκαιρο.
    Δοκίμασε να μπεις απο άλλον browser.

3. annagiannis

annagiannis Ανερχόμενος

Δοκίμασα να μπω από όλα τα browser και είναι τα ίδια χάλια.....και για ενημέρωση μόνο που δεν χιόνισε στη Βόρεια Ελλάδα ....και στις Σέρρες φυσικά.

4. -*thumbelina*-

Δυστυχώς το πρόβλημα δεν είναι απο το παιχνίδι και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουμε κι εμείς.

Αρέσει στον/ην -lousi-leon2001.
  5. annagiannis

annagiannis Ανερχόμενος

Δηλαδή όταν θα έρθει το καλοκαίρι θα στρώσει και το το παιχνίδι......άντε με καλό!!!!!!
    Ευχαριστώ πολύ!!!!!8)

Αρέσει στον/ην empotonaki.
  6. -*thumbelina*-

Υπομονή μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα. Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.