Κοιλάδα εντελβάις

Discussion in 'Βοήθεια για αρχάριους' started by FARMERLENA65, Jul 3, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

Καλημέρα γιατί δεν μπορώ να μαζέψω 3 δέντρα που δείχνουν ότι είναι έτοιμα? βυσσινιά 1/3, αλπική λάριξ 3/5 και αμερικάνικη οξιά 3/5 μου βγάζει τελάρο συγκομιδής γκρίζο. ID:22001444

2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.
    Δες την αποθήκη καρπών αν είναι γεμάτη.

3. FARMERLENA65

εφτιαξα 1 σήμα φρουτάρχη επιπ.1 με φρούτα, παρέδωσα σε πελάτη και πάλι δεν μπορώ να μαζέψω τί να κάνω?
    μη χειρότερα! μόλις έγραψα εδώ και γύρισα πάλι πίσω στην έκταση ξεμπλοκάρησε και μάζεψα κανονικά...
    τώρα δεν μπορώ να μαζέψω σπόρους πραγματικά δεν καταλαβαίνω τί γίνεται...

4. iocaste1

Αν μαζεύεις με το χέρι και έχεις γεμάτη αποθήκη,ακόμα και αν την αδειάσεις,δε μπορείς να μαζέψεις αν δεν κάνεις ανανέωση.

5. FARMERLENA65

ευχαριστώ πάω να το τσεκάρω

6. iocaste1

Από έλεγχο που έγινε,έχεις τα πάντα γεμάτα.
    Η αποθήκες των δέντρων,των σημάτων, η αποθήκη με τα αναδυόμενα, τα φυτά ειδικά είναι 18/18.
    Οι καρποί τα ίδια.
    Άδειαζε,μη μαζευεις μόνο γιατί δεν θα μπορείς να παίξεις.
    Έλεγξε όλους τους αποθηκευτικούς χώρους και άδειασέ τους.
    Εγώ στα μισά τους έχω.

7. FARMERLENA65

Δεν ξέρω πώς να αδειάσω, παραδίδω αλλά δεν τα καταφέρνω κάτι δεν πιάνω...

8. iocaste1

1) Φτιάχνεις λιγότερα δέντρα...δε θέλουν δα και 40 ώρες να κατασκευαστούν.
    2)Τα σήματα που φτιάχνεις,τα δίνεις και ανοίγεις ρούνες στο μονοπάτι της Σοφίας,ή τα δίνεις στην ανακύκλωση.
    3)Δίνεις καρπούς και φυτά,όσα σου περισσεύουν από τις παραγγελίες,και τα κάνεις σήματα για να αδειάζουν οι αποθήκες.
    Τα αναδυόμενα που μαζεύονται πολλά τώρα με τα φυτά,εγώ τα πετάω,κρατάω ένα μέρος για να έχω για παραγγελίες,και τα άλλα τα πετάω.
    Και κάτι άλλο...επέκτεινε όσες αποθήκες μπορείς,όχι για να τις γεμίσεις πάλι,αλλά για να διευκολυνθείς.
    ( Αν δε ξέρεις πως διαγράφεις πράγματα πες να σου πω.)

vagelis1968 likes this.
  9. FARMERLENA65

Καλησπέρα. Δεν έγραψα τίποτα προσπαθώντας να δω τί μπορώ να κάνω. Δεν μπορώ να ανέβω επίπεδο παρόλο που φυτεύω, φτιάχνω δέντρα και παραδίδω παραγγελίες. Εν τω μεταξύ δεν μπορώ να καταλάβω την επίδραση του καιρού στα φυτά θέλουν περισσότερο χρόνο? να τα παραδίδω ή να τα μετατρέπω σε σήματα σοφίας?

10. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Δεν μπορούμε να σου πούμε πως να παίξεις. Έχουμε αναρτήσει συχνές ερωτήσεις τις οποίες και προφανώς δεν έχεις διαβάσει. Γιατί τότε θα ήξερες ότι δεν παίρνεις πόντους από τα δέντρα. Αν έχεις απορία για κάτι πες μας. Αλλιώς ρώτα τους συμπαίκτες σου τι κάνουν εκείνοι και ανεβαίνουν επίπεδα.

vagelis1968 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.