Κλουβί τίγρη

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την stelios.kavala, 21/2/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα σας και συγνώμη για την απασχόληση διάβασα στις επίσημες ανακοινώσεις για το κλουβί τίγρη ότι θα μπει στο νησί ως βασικός στάβλος και από ότι καταλαβαίνω θα μπεί σε καμάρα του νησιού και θα θέλει χρυσές μπανάνες για άνοιγμα και ερωτώ εγώ που έχω απλό, κίτρινο ,πορτοκαλί κλουβί τίγρη τι θα γίνουν αυτά? θα τα χάσω? θα ανοίξω και εγώ το κλουβί τίγρη εάν θα μπει σε καμάρα με χρυσές μπανάνες?

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Δεν αναφέρθηκε πουθενά οτι θα καταργηθεί ο στάβλος και συνεπώς δεν θα χάσεις τίποτα.
    Ίσως χρειαστεί να δώσεις μπανάνες για να μπορέσεις να τους χρησιμοποιήσεις στο μέλλον είτε θα ανοίξει το άγαλμα αυτόματα σε όλους τους παίκτες που έχουν ήδη το στάβλο. Αυτό θα το δούμε τότε.

3. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Αγαπητή Κα Snorkel δεν είπα εγώ για κατάργηση του στάβλου απλά αναφέρθηκα για τις μπανάνες όπως το λέτε και εσείς. Χίλια ευχαριστώ πάντως για την απάντηση σας να είστε πολύ καλά και να περνάτε ακόμη καλύτερα. Καλό μεσημέρι.

4. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε,καλό μεσημέρι και για σένα.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.