Κλειδωμένη προσφορά στο δρώμενο

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την mariobross2000, 12/6/26.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. mariobross2000

mariobross2000 Τακτικός στο φόρουμ

Καλημέρα σας, μια βοήθεια παρακαλώ! Κλείδωσα χθες μία προσφορά στην καρτέλα Γούλτερ Ερμίνα για παράδοση 20 καρπών δέντρου. Σήμερα μάζεψα τους καρπούς και δεν μου δίνει τη δυνατότητα να τους παραδώσω με το πλήκτρο με το μονό βελάκι παρά μου εμφανίζει το πράσινο εικονίδιο με τις κάρτες και τα δύο βέλη για να πάρω νέα προσφορά. Το πατάω και δεν ανταποκρίνεται ενώ εξακολουθεί να είναι κλειδωμένο. Τι μπορώ να κάνω? Μπορείτε να το ελέγξετε?
    ID 32294798.
    Ευχαριστώ πολύ!

Αρέσει στον/ην icons1.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

Αυτό σημαίνει οτι η εργασία έχιε ήδη ολοκληρωθεί.

3. mariobross2000

Ευχαριστώ για την απάντηση! Αυτό σημαίνει όμως ότι θα παραμείνει κλειδωμένη για πάντα και όσες φορές και αν πατάω τη νέα προσφορά δεν θα μου φέρνει νέα, θα παραμείνει η ίδια και συνέχεια θα πρέπει να την παραδίδω, σωστά? Υπάρχει τρόπος να την ξεκλειδώσω?

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Κάπου έχεις μπερδευτεί. Όταν έρχεται μια παραγγελία το κουμπάκι είναι γκρι.

upload_2026-6-12_9-53-30.png

Όταν Μαζέψεις τα 100 χωράφια το κουτάκι γίνεται πράσινο.

upload_2026-6-12_9-55-37.png

Ολοκληρώνεις την παραγγελία και μετά μπορείς να πατήσεις το κουμπί με τις κάρτες και να έρθει η επόμενη παραγγελία.

upload_2026-6-12_9-56-35.png

Αν δεν έχεις κάρτες το κουμπι θα είναι πάλι γκρι και θα πρέπει να περιμένεις να περάσει η αντίστοιχη ώρα.

Αρέσει στους nana και ΝΕΦΕΛΗ9.
  5. mariobross2000

Σας ευχαριστώ για την απάντηση όμως δεν μου απαντάτε σε αυτό που σας ρωτάω.
    Έχω κλειδώσει μία προσφορά, την έχω παραδόσει, μου εμφανίζει μόνο το πράσινο κουμπί με τις κάρτες και τα δύο βελάκια και το κλείδωμα (φωτο παρακάτω), πατάω λοιπόν το πράσινο κουμπί και δεν μου φέρνει νέα προσφορά, δεν ανταποκρίνεται καθόλου και παραμένει κλειδωμένη. Η ερώτηση μου είναι αφού την έχω κλειδώσει από χθες, παρόλο που παρέδωσα σήμερα το πρωί, θα παραμείνει έτσι κλειστή και μόνιμη εκεί αφού δεν μπορώ να πάρω νέα πατώντας το πράσινο κουμπί (έχω κάρτες)? Μπορώ να την ξεκλειδώσω με κάποιο τρόπο?[​IMG]

Τελευταία επεξεργασία: 12/6/26
    Αρέσει στον/ην nana.
  6. -*thumbelina*-

Υπάρχει πρόβλημα με τις αποστολές που έχουν κλειδώσει. Θα διορθωθεί σύντομα.

Αρέσει στους nana και icons1.
  7. mariobross2000

Τώρα μάλιστα! Αυτή είναι σωστή απάντηση! Όταν διορθωθεί, παρακαλώ ενημερώστε μας γιατί έχουν και άλλοι παίκτες το ίδιο θέμα!
    Ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια!

Αρέσει στους nana και anastz.
  8. -*thumbelina*-

Παρακαλώ, καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.