Κλείσιμο θέματος

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την tempelxanas, 2/10/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. tempelxanas

tempelxanas Μόνιμος στο φόρουμ

Κλείσατε θέμα μου χωρίς να έχετε την άδειά μου για να το κάνετε.
    Το "φαινόμενο" αυτό έχει παρουσιασθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν και παρότι είναι μία κίνηση που δεν μου αρέσει καθόλου, γιατί δηλώνει αυταρχισμό, εντούτοις δεν έδωσα σημασία.
    Έρχομαι όμως τώρα και σας ρωτώ ευθέως να μου πείτε, αν ο/η συντονιστής/στρία έχει το δικαίωμα να κλείσει θέμα παίκτη από μόνος του χωρίς την σχετική άδειά του και σε ποιες περιπτώσεις.
    Επίδειξη ισχύος κάνετε;

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Αν γνώριζες τους κανόνες και το πως λειτουργεί το forum :
    1. Δεν θα είχες μπεί στο κόπο να ανοίξεις το πρωινό θεμα
    2. Δεν θα είχες μπει στο κόπο να ανοίξεις το τωρινό θέμα
    3. Θα είχες αποφύγει να πάρεις προειδοποίηση ποινής

Και θα είχες αποφύγει όλα τα παραπάνω αν γνώριζες οτι :
    1. Οι συντονιστές δεν μπορούν να δώσουν πληροφορίες για επερχόμενα δρώμενα εάν δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, ακόμα και γνωρίζουν λεπτομέρειες.
    2. Το άνοιγμα εκ νέου θέματος που έχει κλείσει δεν επιτρέπεται
    3. Αν δεν γνωρίζεις για ποιο λόγο έκλεισε ένα θέμα χωρίς την συγκατάθεση σου, απαγορεύεται να ανοίξεις νέο θέμα αλλά θα πρέπει να απευθυνθείς στην υποστήριξη ωστε να σου κοινοποιηθεί η αιτία κλεισίματος σου.
    4. Προσβολές και υπόνοιες προς την ομάδα μου δεν δέχομαι. Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι αποδεχτές και ως εκ τούτου δεν μπαίνω στην διαδικασία να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου για τα αυτονόητα

Καλό σου βράδυ

Θέμα κλειστό

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.