Κεκάκια μετά το τέλος του event;

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την ath, 16/9/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Καλημέρα. Έχω τελειώσει με το event και έχω βάλει και τα σημερινά κεκάκια που πήρα από τον σγουρομάλλη. Το event τελειώνει στις 15:00 και αυτά μου βγαίνουν μετά από 3 ώρες. Τι γίνεται στην προκειμένη περίπτωση; Μόλις ωριμάσουν 100% τότε θα μου πιστωθούν οι πόντοι και θα αφαιρεθούν από τα χωράφια μου από μόνα τους; ή πρέπει πριν τελειώσει το event να τα μαζέψω και όσο χρόνο έκανε τόσο θα πρέπει να το μαζέψω, έτσι τόσο να πιστωθώ; Δεν προλαβαίνουν να βγουν πιο νωρίς, ούτως ή άλλως πάντα στις 03:00 το πρωί μπαίνω και κάνω με τον σγουρομάλλη και όλη την υπόλοιπη φάρμα, πριν πάω στην δουλειά. Θέλω να πω, πως όταν έχουμε το vent ε την πανσέληνο το event μπορεί να τελειώνει αλλά τα φυτά τα μαζεύουμε εφόσον έχουν βγει και μετά, άρα θα ισχύσει το ίδιο και με τα κεκάκια; ευχαριστώ!!!

2. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Καλησπέρα,

Τα κεκάκια μπορείς να τα θερίσεις και αφού τελειώσει το event. Δεν θερίζονται μόνα τους αυτόματα μόλις ωριμάσουν.Ανάλογα την ωρίμανση τους θα πάρεις ,όταν γίνει η εξαργύρωση, τους ανάλογους πε και χτ σύμφωνα με τον πίνακα:

https://board-el.farmerama.com/index.php?posts/38360/

3. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Επειδή στην ανακοίνωση έλεγε μετά το τέλος του event μετατρέπονται σε πε και χτ, άρα είναι όπως στο event με την πανσέληνο. ότι όταν τελειώσεις και τα μαζέψεις σου πιστώνονται. Εννοείται πως δεν μαζεύονται μόνα τους αλλά έλεγα μήπως και εξαφανιζόντουσαν ξαφνικά απο την φάρμα με το που τελείωνε το event. Ευχαριστώ και πάλι. καλημέρα και καλή συνέχεια

4. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Παρακαλώ. Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.