Καταστημα διακοπων

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την stelios.kavala, 2/8/21.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα σας και συγνωμη για την απασχοληση αλλα επανερχομε σε μια ερωτηση η οποιοα μια από τις συντονιστριεσ μου εδωσε μια απαντηση η οποια κατ΄εμε ηταλ λαθος. Η ερωτηση μου ηταν από το κατάστημα των διακοπων όταν περνουμε την φασολια περνουμε και τα διακοσμητικα μαζι η ξεχωριστα και εκεινη μου απαντησε εάν θυμαμε καλα ότι τα περνουμε μαζι. Ετσι και εγω πηρα την φασολια 610 αστερονομισματα αλλα μου λεει ότι δεν εχω τα διακοσμητικα. Τελικα τι ισχυει την φασολια την παιρνουμε μαζι μα τα διακοσμητικα η όχι ??

2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα
    Η μία συντονίστρια που σου απάντησε χθες ήμουν εγώ.Και σου είπα κατα λέξη: Αγοραζεις και τη σειρα και τα διακοσμητικά της.
    Τι δεν καταλαβες από αυτό;;Σε κανένα ιβέντ δεν τα δίνουν πακέτο,παντα τα αγοραζουμε ξεχωριστα.

3. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Ενταξει Κα συντονιστρια δεν σας ειπα και κατι κακο απλα δεν το καταλαβα εγω λυπαμε εάν δημιούργησα πρόβλημα αλλα από ολο αυτό λυπαμε που αγορασα την φασολια και δεν προλαβαίνω να παρω και τα διακοσμητικα κριμα αλλα δεν πειραζει τι να κανουμε...

4. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλη συνέχεια.

Το θεμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.