Feedback Κατάργηση Premium συνδρομής

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 2/11/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. _Lisy_

_Lisy_ Βαρόνος του φόρουμ

Να κανουμε υπομονη αλλες λιγες μερες ... σε χρονο Ελλαδος η Γερμανιας ?

Σωστα αλλα και παλι δεν θα ειστε ετοιμοι συμφωνα με οσα λες πιο κατω , αρααα παλι εγω εχω δικιο ...
    Αυτο που λεω εγω ειναι οτι η εταιρεια εκανε λαθος στο να πει αυτο το ατιμο "συντομα" και να κοψει τις νεες συνδρομες ... και πρεπει να ζητησει συγνωμη και να ποσταρει στο φορουμ ενας ανθρωπος της εταιρειας , δεν γινεται το παιχνιδι να ειναι απροσωπο και να μην υπαρχει ΑΜΕΣΗ επικοινωνια με τους παιχτες
    Δε λεω οτι δεν μεταφερετε εσεις οι μοντ οτι λεμε εδω αλλα δεν ειναι το ιδιο και πρεπει να το δει αυτο η εταιρεια , ετσι κανουν ολα τα σοβαρα παιχνιδια ...
    Μεταξυ μας τρεμω στην ιδεα της νεας εισαγωγης του πριμιουμ και ποσες ωρες η μερες θα τραβαμε τα κοτσιδια μας με ατελειωτα "πεταγματα" εκτος παιχνιδιου ... μας εχουν κουρασει ολα , καθυστερησεις ανακοινωσεων , χαλια δρωμενα , ατελειωτα τεχνικα προβληματα , χασιμο χρηματων στην τελικη ... πληρωνουμε κυριοι δεν παιζουμε τσαμπα εκτος και θελει η εταιρεια να το γυρισουμε στο τσαμπα ωστε να μην εχουμε καμια απαιτηση .... η να φυγουμε μπορει να θελει αυτο ...

ΥΓ. Χαρα , τιποτα προσωπικο με εσας εδω αλλα με εκεινους εκει επανω ... κουραστηκαμε , απλα κουραστηκαμε ....

Τελευταία επεξεργασία: 24/2/17
    Αρέσει σε αμφιθεα, rixainrempite, heavymetal7 και 5 σε άλλους.
  2. _Lisy_

Ξανακαλησπερα ...
    Ελα που αρχισαν να φαινονται οι βουλαι της ομαδας ... Ελα που οι εικονες απο τα αλλα φορουμς ειναι τρομακτικες πιο τρομακτικες και απο τα μυαλα κουνουπιδια του δρακοιβεντ... Ελα που θα μαζευουμε τα δεντρα υποχρεωτικα καθε βδομαδα ... ελα που θα πληρωνουν οσοι αποφασισουν να εχουν πριμιουμ με διπλη τιμη απο οτι τωρα ... Ελα που ο χρονος μετραει εντελως διαφορετικα στα "τρομακτικα μυαλα" εκει στα βορεια καιι ελα που θα μας υποχρεωσουν και οσοι απο εμας εχουμε το παλιο πριμιουμ να μπουμε ντε και καλα και σωνει στο νεο "τρομακτικο" πριμιουμ ...

Τι εγινε ρε παιδια εκει στα βορεια ακομη να τολμησετε να το πειτε το νεο πριμιουμ ? ριξατε τις φωτο μαζευετε αντιδρασεις και ακομη τσιμουδια ? Θελει τολμη εε? Θελει δεν λεω ,θελει τολμη να ερθει στα φορουμς η τρομακτικη συμφορα...

Αναρωτιεμαι η δημοσκοπηση για το σκυλο και τη γατα ηταν τοσο σημαντικη σε σχεση με το πριμιουμ ? Ανοιχτε τα χαρτια σας και τολμηστε να παρετε αντιδρασεις απο τους πιο σταθερους παιχτες του παιχνιδιου , αυτους που πληρωνουν "ενοικιο" καθε μηνα για χρονια στην εταιρεια ...

Ποτε μου δεν καταλαβα αυτο που λεει η εταιρεια για τους τεστς σερβερς και οτι καποιοι μοντς η οποιοι αλλοι μπαινουν και τεσταρουν τα οποια νεα δρωμενα η οτι αλλο ερχεται στο παιχνιδι ... υπαρχουν δεκαδες εμπειροι μακροχρονιοι παιχτες σε ολα τα φορουμς που μπορουν να βοηθησουν και τους αγνοητε επιδεικτικα (δεν ανηκω σε αυτους) προσωπικα τους διαβαζω τους παρακολουθω και μαθαινω , αυτοι ειναι οι παλμοι του παιχνιδιου , ακουστε τους δεν θα παθετε τιποτα δεν δαγκωνουν ...

ΥΓ. Δεν θελω απαντησεις μου φτανει που μεταφερονται οι αποψεις μας και ξερω οτι εκει στα βορεια θα αγνοηθω και εγω οπως ολοι οσοι μιλαμε...αα και μην υπερασπιζομαστε τοσο πολυ την εταιρεια καλο ειναι να κραταμε και μια πισινη γιατι τοσα χρονια "μας" "σας" εκθετει και μας στεναχωρει απιστευτα ...

Αρέσει σε αμφιθεα, rixainrempite, ALCHEMIST. και 18 σε άλλους.
  3. monolith2

monolith2 Επιφανής του φόρουμ

Καλησπέρα σας, υπάρχουν ακόμα ενεργές premium συνδρομές παικτών μετά από τόσους μήνες??

Αρέσει στους heavymetal7, sofiapao76 και kolokythopitas.
  4. _Lisy_

Καλησπερα ...
    Εγω εχω ακομη για λιγους μηνες και καποιοι ακομη και ?
    Απο τη στιγμη που το νεο πριμιουμ ειναι απο οσα βλεπουμε στις διαφορες φωτογραφιες των φορουμς εντελως διαφορετικο απο οτι ξερουμε παρε το αυγο και κουρευτω ... απογοητευτικο ...

ΥΓ. Ευτυχως που ειναι ετοιμες οι ΣΕ για το νεο πριμιουμ και δεν θα αργησουμε να το δουμε xD βρε τι εχουμε παθει σκεφθητε να μην τις ειχαν ετοιμες θα περιμεναμε 2 χρονια xD

Αρέσει σε LILA413, heavymetal7, sofiapao76 και 3 σε άλλους.
  5. tsdstergios99

tsdstergios99 Έμπειρος

Ειχα ελπιδες οτι θα ανακοινωθει... Φαντασου να κανα προβλεψη και για το ποτε θα εισαχθει :ρ

6. _Lisy_

Με τις υγειες μας και περαστικα μας και τους ....

Μενω στο παλιο και αντιο νεα συνδρομη, τους την χαριζω μολις με βαλουν ντε και καλα και σωνει στο νεο ...
    Εχω πληρωσει για αλλα πλεονεκτηματα και με αναγκαζουν να παω σε αλλα τρις χειροτερα .. αυτο ειναι καταναγκασμος για να μη το χαρακτηρισω αλλιως...

Απλα αχαρακτηριστο !!!!

ΥΓ. Ευτυχως που εχω και εναν ψυχραιμο και εμπειρο φιλο και μου ειπε να διαβασω πιο ψυχραιμα τις ΣΕ . οκ μπορω να παραμεινω στο παλιο καλο πριμιουμ μεχρι τη ληξη του ... και μετα κουναω το μαντηλι στο νεο πριμιουμ ...
    >Μερσι Δημητρη!!!

Τελευταία επεξεργασία: 21/3/17
    Αρέσει σε .[agrotis]., LILA413, -Μαρια13- και 5 σε άλλους.
  7. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

τσ τσ τσ δεν μπορώ να σε καταλάβω, τελικά είσαι αχάριστη. Ναι, ναι αυτό είσαι.
    Πως απαξιώνεις έτσι τις 800 κοπριές εεε ??
    Ξανασκέψου το
    εσύ θα χάσεις
    xDxD

Εδώ και χρόνια το έχουμε καταλάβει οτι προσπαθούν να φρενάρουν τους παίκτες από την γρήγορη άνοδου επιπέδου.
    Ε τώρα το δείξανε καθαρά
    Εκείνο το χ5 στα δένδρα τι έγινε βρε παιδιά ??? πάει κι αυτό ε?
    5,99 το μήνα είπαμε ε ? αμ πως
    8)

Αρέσει σε LILA413, skareleni, -Μαρια13- και 7 σε άλλους.
  8. dalaveria.gr

dalaveria.gr Ανερχόμενος

Καλησπέρα σε όλους.
    Κοίταξα για πολλή ώρα το νέο πακέτο πλεονεκτημάτων της premium συνδρομής .
    Εχω καταλήξει στα εξης οδυνηρά συμπεράσματα...
    Η εταιρία σήμερα έκανε μια μεγάλη στροφή ή καλύτερα έκλεισε την πόρτα στους καλύτερους της πελάτες.
    Παίκτες οι οποίοι δόμησαν μια φάρμα επικεντρωμένη στα δέντρα και όλες τις λειτουργίες γύρω απ' αυτά , απο σήμερα "αποκαθηλώνονται" και το όλο δημιούργημα τους πάει περίπατο.Σήμερα κατακρεμνίζονται κορυφαίες φάρμες παγκοσμίως και τσουβάλια χρήματα που δόθηκαν για να στηθούν αχρηστεύονται κατά μια έννοια...
    Παίκτες έδωσαν πάρα πολλά χρήματα για να γεμίσουν τη φάρμα τους με τα καλύτερα ΧΧΛ δέντρα , για να επωφεληθούν στο έπακρο αυτήν την σημαντική λειτουργία της αυτόματης συγκομιδής. Από σήμερα η λειτουργία αυτή περιορίζεται στην μια βδομάδα.
    Παίκτες πλήρωναν αμέτρητα χρήματα στα φυντάνια , πλήρωναν για το ροδάνι , πλήρωναν για λιπάσματα για να ολοκληρώσουν τα ιβεντ μιας και ήταν κατηλλημένη μεγάλη έκταση της φάρμας με δέντρα, πλήρωναν... πλήρωναν και ξαναπλήρωναν για να πετύχουν στόχους και σχέδια.
    Να δυναμώσουν το "οικοδόμημα" τους , να κατέβουν στο παγκόσμιο θερισμού , να αποκτήσουν πολλά χορτοτάληρα.
    Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών , ανάμεσα τους κι εγώ , αυτούς είχαν σαν κύριο λόγο και αιτία που έπαιζαν farmerama
    Σήμερα όνειρα , σχέδια και όλη αυτή η "επένδυση" που έγινε στο παιχνίδι πάει περίπατο... Πάει στο καλάθι των αχρήστων...
    Χιλιάδες τα ερωτήματα αυτής της εξωφρενικής απόφασης της εταιρίας... Αμέτρητα τα "γιατί"...
    Ποιοί οι λόγοι και η σκοπιμότητα αυτής της αδιανόητης ρύθμισης που καταργεί επί χρόνια πληρωμένα οφέλη που πάνω σ αυτά στηρίχτηκαν ολόκληρες φάρμες και δόθηκαν αμέτρητα χρήματα για ολ' αυτά???
    Απ' το σημείο αυτό και μετά θα είμαι πολύ σκληρός στους χαρακτηρισμούς , στα πλαίσια των κανόνων πάντα...
    Οι λόγοι είναι συγκεκριμένοι , μόνιμοι και διαρκείς και είναι αυτοί για τους οποίους φτάσατε το παιχνίδι σ αυτό το σημείο.
    Δεν έχετε καμία επαφή με την πραγματικότητα του παιχνιδιού... με την φιλοσοφία του , με τον σχεδιασμό του και με το συναισθηματικό δέσιμο του παίκτη με το δημιούργημα του , την φάρμα του ....
    Δεν ξέρετε τι έχετε να διαχειριστείτε... Δεν έχετε πλάνο , σχέδιο , σκοπό για το παιχνίδι πέρα από το να το κάνετε λοταρία...
    Και αυτός είναι ο πραγματικός και μοναδικός σας στόχος. Καμία στρατηγική , κανένα πλάνο , καμία μακροχρόνια οργάνωση για τον παίκτη πέρα απο τη βραχυπρόθεσμη ικανοποίηση απόκτησης νέου δέντρου ή σταύλου - αδρά πληρωμένου...
    Η αλήθεια όμως είναι πικρή για εσάς... είτε δεν θέλετε είτε δεν μπορείτε , το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
    Καταστρέφετε καθημερινά το παιχνίδι που με λαχτάρα παίζαμε. Αυτό που σκεφτόμασταν και κάναμε όνειρα , ακόμη και όταν ασχολούμασταν με άλλα πράγματα.
    Επειδή λοιπόν δε δέχομαι να με καθοδηγούν ανίκανοι , ίδίως να μη σέβονται και εκτιμούν τους κόπους και τα χρήματα που επι έτη τους έδινα , απο το "βήμα" αυτό σας δηλώνω κατηγορηματικά κύριοι της εταιρίας πως δε σκοπεύω να αγοράσω ξανά ούτε μισό φυντάνι ούτε φυσικά αυτό το τερατούργημα που μας σερβίρετε ως premium . Από σήμερα , αφού δεν εκτιμάτε τα χρήματα που πήρατε , δεν έχω κανένα λόγο να σας τα ξαναδώσω...
    Και το πιο ουσιαστικό και μ αυτό κλείνω...
    Γκρεμίσατε το μισό οικοδόμημα απ' αυτό που προσωπικά έχτισα τόσα χρόνια...
    Αυτό που στεγάζει 6 παγκόσμιους διαγωνισμούς , αυτό που τερμάτισε τη βασική (200 επ/δο) και το bahamarama (400 επ/δο)...
    Το κάνατε αυτό με μεγάλη ευκολία δίχως να υπολογίσετε τίποτε...
    Να ξέρετε όμως πως απο σήμερα η σχέση μας κρέμεται απο μια κλωστή...
    Αν τις επόμενες ώρες ή μέρες δεν επανορθώσετε , εγώ προσωπικά δε θέλω να συμμετέχω σ αυτό το "πράμα" που πάτε να δημιουργήσετε και το ονομάζετε farmerama. Η υπομονή έχει τα όρια της.. και ενίοτε εξαντλείται.
    Καληνύχτα σας.

Αρέσει σε .[agrotis]., αμφιθεα, Nantia123 και 17 σε άλλους.
  9. Paradisenia

Paradisenia Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα. Διαβασα με προσοχη τις συχνες ερωτησεις σχετικα με το πριμιουμ καθως εχω κι εγω πριμιουμ συνδρομη και μενω εκπληκτη με αυτα που διαβαζω εδω.
    Αν καποιος βαζει παντου τα καλυτερα xxl δεντρα και κλεινει την φαρμα του για μηνες, χωρις να μπορει να παιξει κανονικα, δεν ειναι αυτο παιχνιδι.
    Και δεν χαθηκε κι ο κοσμος αν μαζευει καποιος τα δεντρα του καθε βδομαδα αντι για 5 μηνες. Και οσοι εχουν φτασει το 200 επιπεδο στη φαρμα και 400 στο νησι, να τους ενημερωσουμε πως δεν παει παραπανω, εχουν τερματισει! Εκτος αν θελουν να παρουν το νομπελ του καλυτερου αγροτη. Επισης εχω υπολογισει πως περισσοτερους πε δινουν τα διακοσμητικα παρα τα δεντρα.
    Το μονο μειονεκτημα που βρισκω ειναι οτι ειναι πιο ακριβο και πρεπει να ανανεωνεται καθε μηνα.
    Εχει ομως πολλα πλεονεκτηματα οπως τα περισσοτερα φυτα στα ιβεντ, τα περισσοτερα δωρα και την αποθηκευση της φαρμας, να μην κουραζομαστε στο βαλε-βγαλε.
    Πιστευω πως ειναι καιρος να παιξουμε και να αφησουμε τους ανταγωνισμους και τις πρωτειες στην ακρη. Παιχνιδι ειναι στο φιναλε!

Αρέσει στους LILA413 και jimixatz.
  10. evieva

Μια διευκρίνηση, διόρθωση.
    Ούτε καν βδομάδα.
    Διότι μπαίνεις καθημερινά στην φάρμα για τα υπόλοιπα που θέλεις να κάνεις.
    Άρα με το log in αμέσως τσουπ μάζεμα τα δένδρα.
    Ετσι το κατάλαβα εγώ
    ;)

Αρέσει στους sofiapao76, jimixatz και _Lisy_.
  11. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Μάλλον λάθος το καταλάβες ;)
    Θα λειτουργεί όπως πάντα. Υπάρχει ρύθμιση αν θέλεις να γίνει συγκομιδή ή όχι κατα το Log in.

Αρέσει στους jimixatz και evieva.
  12. evieva

εμ λάθος κατάλαβα τότε, αφού δεν είδα πουθενά να λέει
    ότι θα μπορούν οι παίκτες να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν το πρίμιουμ

Αρέσει στους sofiapao76, jimixatz και dalaveria.gr.
  13. _Lisy_

Να μαι παλι , αλλωστε εχω 2 μηνες μπροστα μου να γραφω στο φορουμ μεχρι τις 30 Μαιου βασικα ....
    Εχουμε και λεμε λοιπον ...Συμφωνω απολυτα ομως απολυτα με τον Κωστα
    Δευτερον στις ΣΕ δεν λεει πουθενα για κουμπια και παρακουμπια ενεργοποιησης ή μη αρα ο καθενας μπορει να σκεφτει τα χειροτερα και δικαιολογημενα ,οχι βεβαια οτι με νοιαζει αν ειχε η δεν ειχε εγω σε τρυπακια κουμποτρυπας δεν μπαινω ...ειναι κακιστη αλλαγη και θα μεινω εκτος δεν κανω δευτερη σκεψη ...
    Τωρα για το πως παιζει ο καθε παιχτης και αν μαζευει τη φαρμα καθε μερα καθε βδομαδα η καθε χρονο ειναι δικη του υποθεση και δεν αφορα κανεναν για να τη σχολιαζει ... ο καθενας να κοιταει τη δουλεια του και να λεει μονο αν του αρεσει η καθε αλλαγη μεχρι εκει γιατι αν αρχισουμε τις εξυπναδες θα γινει μυλος εδω μεσα ... και τα επιπεδα δεν ειναι νομος οτι θα μεινουν 200 και 400 γιατι δεν ηταν τοσα οταν ξεκινησε το παιχνιδι και αυριο μπορει να γινουν 400 και 500 ...

και κατι τελευταιο για τα παιδια στα βορεια ... εγω προσωπικα ειμαι στο χιλιοστο να παρατησω και τους μηνιαιους βοηθους και το μυλο γιατι μυστηρια και εκτροφες δεν παιρνω εδω και παραααα πολυ καιρο ... το τελευταιο μου Μεγκα ΠΕ ηταν προχθες παει και αυτο ..αντε βρε μια χαρα πατε, παντα τετοια xD

Αρέσει σε .[agrotis]., kitsena, rixainrempite και 10 σε άλλους.
  14. jimixatz

jimixatz Έμπειρος

Διαβασα παρα πολυ προσεκτικα και συγκινηθηκα με αυτα που ειπε ο dalaveria.gr...Δεν ειναι δυνατον:sleepy:...Οντως το δεσιμο ολων μας με το παιχνιδι ειναι καθαρα συναισθηματικο:inlove:..θυμαμαι παλια και μην γελασετε οταν ερχομουν απο οπουδηποτε ηθελα να μπω να δω την φαρμα μου και μυριζα:oops: την χαρα του παιχνιδιου..οχι αληθεια ενιωθα μια λαχταρα να μπω..Τωρα αυτο εχει χαθει βασικα το εξαφανιζουν με αυτα που κανουν και το χειροτερο απο ολα ειναι οτι μαζι με αυτο το συναισθημα,αυτην την τερψη, παρασυρονται και χιλιαδες απογοητευμενα ατομα που επαιζαν γιατι το αγαπουσαν, που παιζουν γιατι ελπιζουν, και που θα σταματησουν να παιζουν...οταν οι ελπιδες και τα ονειρα...πεθανουν!:(Και πιστεψτε με..οσφριζομαι των θανατο τους!...

Αρέσει σε .[agrotis]., kitsena, rixainrempite και 5 σε άλλους.
  15. ALCHEMIST.

ALCHEMIST. Μόνιμος στο φόρουμ

Aπο την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε η κατάργηση της premium συνδρομής ,δεν είχα αυταπάτες για την κατάληξη που θα είχε αυτή η αλλαγή. Δεν έπεσα απ΄τα σύννεφα ουτε αιφνιδιάστηκα με τη χθεσινή Ε.Α . Οι επιλογές εκατέρωθεν ειχαν γίνει εξ΄αρχής, το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε ηταν υπεραρκετό ωστε να επαναπροσδιορίσω να αναθεωρίσω στόχους , να δοκιμάσω στρατηγικές ,και να αποφασίσω οτι μετα απ' αρκετά συναπτά ετη θα συνεχίσω χωρίς το premium ,αλλά και χωρίς τα πλεονεκτήματα που συνήθιζα να αγοράζω.
    Οταν το κριτήριο για αγορές κατάντησε να είναι υπολογισμός ,αν θα προλάβω να κάνω απόσβεση πριν η ομάδα του Farmerama τις απαξιώσει ,δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσω ,τουλάχιστον ετσι θα μειωθεί πολύ ο εκνευρισμός κι' η δυσαρέσκεια και θα εκλείψουν οι συχνές ιλαροτραγικές καταστάσεις.
    Σειρά μου να κάνω σαρωτικές αλλαγές και να αντιμετωπίσω καινούργιες προκλήσεις ,το προτιμώ απο ενα συμβιβασμό που θα μου θυμίζει οτι σχεδιάστηκε για "παρηγοριά στούς αρρωστους",και αναφέρομαι στο καινούργιο περιεχόμενο του premium που απογυμνώθηκε απο τις ουσιαστικές λειτουργίες του ενω διπλασιάστηκε το κόστος του. Ο χρόνος θα δείξει ποιος λειτούργησε αυτοκαταστροφικά , αν ομως υπολογίσατε οτι θα χρειαστειτε μόνο ενα καινούργιο premium χρήστη για να αντικαταστήσει δύο παλιούς που δεν θα ανανεώσουν τις συνδρομές τους ,σας περιμένει μια πολύ μεγαλη δυσάρεστη έκπληξη.
    Το προϊόν σας δεν ειναι ελκυστικό, δεν το χρειάζομαι ,θεωρώ οτι συμπεριφερθήκατε με απαξιωτικό τρόπο σε χρήστες που στήριξαν το παιχνιδι , κι' η συμβολή σας στις αποφάσεις μου ηταν καταλυτική .
    Εχουμε δει φερέλπιδες παραγωγούς να ερχονται και να φεύγουν , εχουμε επιζήσει απο το ναυάγιο του Bahamarama και το δράμα που το συνόδευσε ,εχουμε δει τον υφαλο να καταποντίζεται,ΓΟΧ να αλλάζουν ..σ΄ολα αυτά θα προσθέσω και το premium , οταν εμφανίζονται προβλήματα που μοιάζουν άλυτα ,αφήνω το χρόνο να τα λύσει .
    Καλή συνέχεια σ΄ολους μας ,φρονώ οτι εχουμε την εμπειρία ,τις ικανότητες και τις δυνατότητες να διαχειριστούμε κι΄αυτή την αλλαγή.;)

Αρέσει σε rixainrempite, moira, sofiapao76 και 12 σε άλλους.
  16. Kodessa

Kodessa Δούκας του φόρουμ

Διαβαζοντας και ξανα διαβαζοντας τις Ε.Α. που αναρτηθηκαν εχθες μια και εγω χρηστης premium το ποτηρι ξεχειλισε , το μονο που καταφερατε ειναι ακομα μια φορα να δυσαρεστησετε τους καλους σας πελατες .Πιστευω σας ειχαμε καλομαθει ,Φταιμε , δεν ειναι ομως ποτε αργα να διορθωνει κανεις τα λαθη του .Το να κλεινει την πορτα μια εταιρια καταμουτρα στους πελατες της να ειναι ετοιμη και για τις συνεπειες που θα εχει .;)
    Αυτα εχω να πω εγω , τα αλλα τα ειπανε αναλυτικα οι δυσαρεστημενοι συμπαικτες μου και με καλυψαν πληρως
    Καλο απογευμα

Αρέσει σε sofiapao76, LILA413, rixainrempite και 5 σε άλλους.
  17. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

Υπάρχει και κάτι άλλο που δεν έχει θιγεί. Η αυτόματη ανανέωση - και χρέωση της κάρτας - κάθε μήνα. Γιατι να μην μπορω να αποφασίσω εγώ κάθε πότε θα μπαίνω αν πληρώνω με κάρτα; Με ποια λογική ακριβώς θα μου χρεώνετε την κάρτα κάθε μήνα;
    Βέβαια, όπως επισήμανε και ο γνωστός Βορειος γείτων, χάνεται το πλεονέκτημα που είχε ο κάθε πρίμιουμ παίκτης να μπαίνει στο παγκόσμιο άνετα. Ισως αυτό ήθελαν να σταματήσουν οι νέοι εξ ανατολών ιδιοκτήτες του φαρμεράμα. Να κάνουν το παιχνίδι πιο δίκαιο και ισότιμο. Φυσικά, διάλεξαν τον λάθος τρόπο..

18. _Lisy_

Σορι αλλα επειδη δεν διαβαζω πολυ ψυχραιμα το φορουμ το τελευταιο 24ωρο μπορεις να το κανεις φραγκοδιφραγκα να το καταλαβω?
    Μερσι για την κατανοηση ...
    ΥΓ.Δεν ειναι και ο Δημητρης εδω γυρω να με βοηθησει ...

19. icons1

icons1 Μόνιμος στο φόρουμ

Καλησπέρα.Δεν έχω κάνει ποτέ χρήση premium, ούτε ξέρω πώς λειτουργούσε ή τι ακριβώς πλεονεκτήματα έδινε γιατί δεν παίζω ανταγωνιστικά ούτε έχω ιδιαίτερη στρατηγική, απλά σκοτώνω τον χρόνο μου.Ξέρω όμως ότι θέλω το παιχνίδι να επιζήσει και για να επιζήσει ξέρω ότι οι συμπαίχτες μου πρέπει να είναι ευχαριστημένοι.
    Όταν βλέπω ότι πολλοί παίχτες που υπήρξαν σταθεροί και γενναιόδωροι χρηματοδότες επί χρόνια, αποσύρουν τα χρήματά τους, ενδεχομένως και την συμμετοχή τους, ανησυχώ για το μέλλον του παιχνιδιού.
    Είναι άλλης τάξης η γκρίνια για τα ανιαρά ή τσιγκούνικα event και άλλης τάξης η διαμαρτυρία του πελάτη που θέλει να σου δώσει λεφτά και δεν του προσφέρεις τίποτα άξιο να αγοραστεί.
    Ελπίζω για το καλό όλων μας κάποιος να θορυβηθεί.

Αρέσει σε evieva, LILA413, Megas_kokoriko και 9 σε άλλους.
  20. tsdstergios99

tsdstergios99 Έμπειρος

Ειμαι ακριβως στην ιδια θεση με σενα και πιστευω ακριβως τα ιδια. Συμφωνω και επαυξανω

Αρέσει στους LILA413, Megas_kokoriko και kikijimy.