Καουτσουκόδεντρα

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by rexrigas, Feb 7, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. rexrigas

rexrigas Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε τι έγινε και μου λείπει μια πιπίλα, όπου δεν μπορώ να τελειώσω το δρόμενο, ενώ φύτεψα όλα ταδέντρα. Αντί για 15 έχω 14 και δεν μπορώ να καταλάβω τι έφταιξε. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Ολοκλήρωσες και τα τρία βήματα από την αποστολή,για να μπορέσεις να παραλάβεις όλα τα δέντρα και τα 54 ?

Με την διαγραφή ή θέρισμα των δένδρων χάνονται αυτόματα .Τα καουτσουκόδεντρα είναι μίας χρήσης!
    Δες και εδώ σε παρακαλώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/.12771/#post-60151

Τι ακριβώς πρόβλημα έχεις ?Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε ?

3. rexrigas

Ολοκλήρωσα όλα τα βήματα, πήρα όλα τα δέντρα τα φύτεψα τα μάζεψα κανονικά και στο τέλος μου λείπει μία πιπίλα. Πάω στον μύλο και μου βγάζει ότι θέλω μια πιπίλα δηλαδή 1δέντρο που δεν το βρίσκω. Ευχαριστώ και συγνώμη για την αναστάτωση.

4. *Persa*

Θα σε παρακαλέσω να ελέγξεις στην μπάρα σου στην κατηγορία δέντρα
    και σε όλους τους χώρους στην φάρμα σου μην τυχόν και το έχεις τοποθετήσει κάπου αλλού !

Εάν και πάλι δεν το βρεις, θα σε παρακαλέσω να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη .
    Θα την βρεις κάτω από το ξύλινο πλαίσιο της φάρμας σου.

5. rexrigas

Ευχαριστώ να είστε καλά.

6. *Persa*

Παρακαλώ ,καλό βράδυ .

Το θέμα προωθήθηκε στην υποστήριξη και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.