Κανόνες Chat

Η συζήτηση στο 'Παιχνίδια στο Forum' ξεκίνησε από τον/την AntoniaT, 31/7/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. AntoniaT

  AntoniaT Community Team Team Farmerama GR

  Ενώ οι Γενικοί Όροι Χρήσης της Bigpoint αναφέρονται στους βασικούς κανόνες και οδηγίες χρήσης των παιχνιδιών, υπάρχουν και άλλοι κανόνες που εφαρμόζουμε εξαιτίας των καταστάσεων που έχουν παρουσιαστεί στη πάροδο των χρόνων.

  Σας παρακαλούμε πολύ να ρίξετε μια ματιά στους Κανόνες του Chat.

  Προκειμένου να διατηρήσουμε το κανάλι συνομιλίας (αναφέρεται ως chat) του Farmeramaως ένα φιλικό και ευχάριστο μέρος για εσάς αλλά και για τους συμπαίκτες και τις συμπαίκτριες σας, απαγορεύονται τα παρακάτω.

  Οποιοσδήποτε λογαριασμός παίκτη εναντιώνεται στα παρακάτω θα τιμωρείται με ποινή chatκαι σε περιπτώσεις μη συμμόρφωσης μπορεί να γίνει διαγραφή του συγκεκριμένου λογαριασμού. Χρησιμοποιούμε ένα σύστημα ποινών σε σχήμα πυραμίδας, συνεπώς οι ποινές που λαμβάνει κάποιος λογαριασμός ακολουθούν αυτό το σχήμα.

  Να έχετε υπόψη σας ότι η επικοινωνία στα δωμάτια chat δεν είναι ιδιωτική – αυτό περιλαμβάνει την επικοινωνία μέσω των ψιθύρων.


  Παραβιάσεις

  Οι παρακάτω κανόνες καλύπτουν συμπεριφορές που θεωρούμε μη αποδεχτές. Η λίστα δεν περιέχει απαραίτητα όλα τα είδη παραβιάσεων, οπότε η ομάδα του Farmeramaέχει το δικαίωμανα λάβει μέτρα ενάντια σε κάποια συμπεριφορά που θεωρεί ανάρμοστη και δεν αναφέρεται παρακάτω.


  Μικρές παραβιάσεις:
  § Μη χρήση «μητρικής» γλώσσας
  § Χρήση ανάρμοστης γλώσσας
  § Αποστολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων (Spamming)
  § Παρενοχλήσεις γενικής φύσης
  § Δυσφήμιση άλλων παικτών

  Σοβαρές παραβιάσεις:
  § Χρήση προσβλητικής ή άσεμνης γλώσσας
  § Αναφορά παράνομων δραστηριοτήτων ή ναρκωτικών
  § Διαφήμιση και προώθηση εταιριών, λογισμικών, ιστοσελίδων ή υπηρεσιών

  Πάρα πολύ σοβαρές παραβιάσεις:
  § Απειλήτης ζωής ενός ατόμου
  § Διανομή προσωπικών πληροφοριών ενός ατόμου (όνομα, διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου, κτλ...)
  § Αναφορά σεξουαλικών ή βίαιων δραστηριοτήτων
  § Προώθηση ή υπαινιγμός ρατσιστικών, πολιτικών, φυλετικών ή εθνικών σχολίων
  § Προσβολή ή περιγραφή ενός ατόμου βάσει των θρησκευτικών ή σεξουαλικών του προτιμήσεων


  Παραβιάσεις λογαριασμού:
  § Διανομή λογαριασμού (διανομή προσωπικού λογαριασμού ή ζήτηση εφεδρικού λογαριασμού)
  § Εξαπάτηση λογαριασμού (Account Scam)
  § Πώληση/Αγορά/Ανταλλαγή λογαριασμού
  § Χρήση πολλαπλών λογαριασμών (AccountPushing)


  Παραβιάσεις σχετικά με στους συντονιστές:
  § Ασέβεια ενάντια στους συντονιστές
  § Προσβολή ιδιωτικής σφαίρας συντονιστών
  § Προσπάθεια μίμησης συντονιστή
  § Απειλές ενάντια σε συντονιστές  Γλώσσα Chat
  Η γλώσσα του chatεξαρτάται από το κανάλι συνομιλίας ή την γλώσσα του παιχνιδιού. Προτιμούμε να κάνουμε χρήση της γλώσσας του δωματίου chat.

  Πληροφορίες πραγματικής ζωής και απειλές
  Η ασφάλεια των παικτών μας είναι η κύρια προτεραιότητα μας. Δεν θα ανεχτούμε απειλές για τη ζωή ενός ατόμου ή τη διανομή προσωπικών πληροφοριών στα παιχνίδια μας. Σε περίπτωση απειλών που θέτουν σε κίνδυνο τη πραγματική ζωή ενός ατόμου εφαρμόζουμε μεγάλες ποινές και σε κάποιες περιπτώσεις εμπλέκουμε την επιβολή των τοπικών νόμων προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων.

  TeamSpeak
  Η διανομή μη εμπορικών TeamSpeakIP’sεπιτρέπεται προκειμένου να μπορέσουν οι παίκτες να δημιουργήσουν ομάδα και να παίξουν μαζί στο Farmerama.

  Ανήλικα άτομα και οι γονείς τους
  Χαιρόμαστε πάρα πολύ που σου αρέσει να παίζεις το Farmeramaκαι να συνομιλείς με άλλους παίκτες και παίκτριες. Έχε όμως στο νου σου τους αγνώστους. Σε περίπτωση που κάποιος άγνωστος επικοινωνήσει μαζί σου και σου ζητήσει προσωπικές πληροφορίες, σε παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσεις αμέσως με κάποιον συντονιστή, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Bigpoint ή με τους γονείς σου.

  Φίλτρο κακών και υβριστικών λέξεων
  Το chatτου Farmeramaέχει ενσωματωμένο ένα φίλτρο κακών και υβριστικών λέξεων. Οποιαδήποτε προσπάθεια παραβίασης αυτού του φίλτρου θα οδηγήσει σε μπλοκάρισμα του λογαριασμού σου χωρίς καμία πρότερη ειδοποίηση.

  Θεωρείς ότι αδικήθηκες;
  Σε περίπτωση που αισθανθείς ότι η ομάδα των συντονιστών μας δεν σου συμπεριφέρθηκε δίκαια και ότι το μπλοκάρισμα του λογαριασμού σου δεν ήταν δίκαια απόφαση, σε παρακαλούμε να μην το συζητήσεις στο δωμάτιο chat. Επικοινώνησε άμεσα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας, το οποίο θα ερευνήσει την υπόθεση σου.

  Μακροπρόθεσμο μπλοκάρισμα
  Σε περίπτωση που ο λογαριασμός σου έχει λάβει ποινή και έχει τον χαρακτηρισμό «Μακροπρόθεσμο μπλοκάρισμα», μπορείς να επικοινωνήσεις με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και να ζητήσεις το ξεμπλοκάρισμα του στέλνοντας μια επίσημη και λεπτομερειακή απολογητική επιστολή.
   
  Αρέσει στους MATIZA και vaso1963.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.