Κανόνες Κανόνες παιχνιδιού του Farmerama

Η συζήτηση στο 'Κανόνες' ξεκίνησε από τον/την AntoniaT, 9/11/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. AntoniaT

  AntoniaT Community Team Team Farmerama GR

  1. Εγγραφή
  Κάνοντας εγγραφή σε ένα από τα παιχνίδια μας ο παίκτης/η παίκτρια αποδέχεται τους Γενικούς Όρους Χρήσης μας, τους οποίους θα βρείτε στην ιστοσελίδα κάθε παιχνιδιού καθώς και σε κάθε σύνολο κανόνων που σχετίζονται με το παιχνίδι (κανόνες φόρουμ, συμπληρωματικοί κανόνες του chat, κτλ).

  2. Χρήση σφαλμάτων, σφάλματα του παιχνιδιού, προγράμματα εκμετάλλευσης ευπάθειας
  Απαγορεύεται να εκμεταλλευτείτε σφάλματα που προκύπτουν στον προγραμματισμό. Άτομα που εκμεταλλεύονται τέτοια σφάλματα θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα παράνομα αποκτηθέντα δικαιώματα θα αφαιρούνται από τον λογαριασμό του παιχνιδιού. Σε ορισμένες περιπτώσεις οι διαχειριστές του παιχνιδιού μπορούν επίσης να αποφασίσουν τον προσωρινό ή μόνιμο αποκλεισμό του λογαριασμού.

  Τυχόν σφάλματα στο παιχνίδι πρέπει να αναφέρονται αμέσως στους διαχειριστές του παιχνιδιού (Υποστήριξη), κατά προτίμηση με την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο τμήμα Υποστήριξης μέσω της εκάστοτε φόρμας επικοινωνίας του παιχνιδιού. Σφάλματα και κενά ασφαλείας (προγράμματα εκμετάλλευσης ευπάθειας) που μπορούν να δημιουργήσουν πλεονεκτήματα μπορείτε να τα αναφέρετε μόνο στο τμήμα Υποστήριξης μέσω της φόρμας επικοινωνίας.
  Έτσι προστατεύετε τον λογαριασμό σας.

  3. Εγκεκριμένα Βοηθητικά Προγράμματα και Αυτοματισμός
  Μπορείτε να παίξετε τα παιχνίδια μας σε ένα συμβατικό πρόγραμμα περιήγησης (browser) στη γνήσια και αρχική του μορφή ή σε client του παιχνιδιού που έχει σχεδιαστεί συγκεκριμένα για το παιχνίδι. Απαγορεύεται ρητά η χρήση μη εγκεκριμένων βοηθητικών προγραμμάτων, bot, σεναρίων, μακροεντολών και άλλων εφαρμογών που χρησιμοποιούνται για την αυτοματοποίηση διαδικασιών του παιχνιδιού ή επηρεάζουν τον σχεδιασμό και τη μηχανική του client του παιχνιδιού. Τέτοια χρήση μπορεί να οδηγήσει στον αποκλεισμό του λογαριασμού. Επιτρέπεται η χρήση browser για κινητά τηλέφωνα (Smartphone/tablet) με υποστήριξη Flash, όπως το Puffin.

  3.1 Χρήση διακομιστών μεσολάβησης και υπηρεσιών ανωνυμοποίησης
  Για λογιστικούς λόγους πρέπει να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να αντιστοιχίσουμε τις πληρωμές ενός παίκτη με τη φυσική διεύθυνσή του/της. Απαγορεύεται ρητά η χρήση δεδομένων ανωνυμοποίησης (π.χ. διακομιστών μεσολάβησης) ή άλλων μεθόδων που αποκρύπτουν τον τόπο κατοικίας ή τη συνήθη κατοικία του παίκτη/της παίκτριας κατά τη διαδικασία πληρωμής. Αν κάποιος/-α χρήστης δεν είναι σίγουρος/-η ότι έχει τη σωστή τοποθεσία, μπορεί απλά να μεταβεί στη σελίδα "Πληρωμή" και να δει τη σημαία που εμφανίζεται.

  [​IMG]

  Εάν για παράδειγμα εμφανίζεται η σημαία των Η.Π.Α. και ο παίκτης/ η παίκτρια βρίσκεται στη Γερμανία και χρησιμοποιεί γερμανική μέθοδο πληρωμής, μπορεί να επικοινωνήσει με το τμήμα Υποστήριξης για να αλλάξει τα στοιχεία αυτά.

  Αυτός ο κανόνας δεν ισχύει ωστόσο για browser ή παρόχους που χρησιμοποιούν κάποια τεχνολογία για να λειτουργούν απομακρυσμένα Flash σε λειτουργικά προγράμματα που δεν υποστηρίζουν Flash ή διακομιστές μεσολάβησης για να μειώσουν την ποσότητα των μεταφερόμενων δεδομένων. (π.χ. Opera, Puffin, Photon, κτλ.)


  4. Προσωπικό Πλεονέκτημα: Pushing/πολλαπλοί λογαριασμοί

  4.1 Pushing
  Το "pushing" απαγορεύεται σε όλα τα παιχνίδια της Bigpoint. Με τον όρο "pushing" χαρακτηρίζεται η αλληλεπίδραση ανάμεσα σε δύο ή περισσότερους λογαριασμούς με στόχο την απόκτηση πλεονεκτημάτων παντός τύπου σε τουλάχιστον έναν λογαριασμό.

  Στο Farmerama απαγορεύεται μόνο η παροχή πλεονεκτήματος στον λογαριασμό σας ή σε άλλον λογαριασμό με τη χρήση μη εγκεκριμένων μεθόδων/σεναρίων/λογισμικού.

  Όλες οι αλληλεπιδράσεις μεταξύ των λογαριασμών ενός ή περισσοτέρων παικτών που γίνονται με μη αυτόματο τρόπο δεν θεωρούνται ενέργειες pushing και ως εκ τούτου επιτρέπονται.

  4.2 Πολλαπλοί λογαριασμοί
  Με τον όρο πολλαπλοί λογαριασμοί νοείται η χρήση πολλαπλών λογαριασμών στο παιχνίδι από έναν παίκτη/μία παίκτρια. Αυτό επιτρέπεται μόνο αν το έχουν δηλώσει ρητά οι διαχειριστές για το παιχνίδι εκείνο.
  Στο Farmerama επιτρέπουμε τη λειτουργία πολλαπλών λογαριασμών μόνο αν οι λογαριασμοί δεν έχουν δημιουργηθεί/παίζονται χρησιμοποιώντας σενάρια ή προγράμματα.

  5.Συμπεριφορά εντός της κοινότητας

  5.1 Επικοινωνία
  Πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να συμπεριφέρονται με σεβασμό και κατάλληλο τρόπο στα παιχνίδια μας καθώς και σε όλα τα σχετικά κανάλια επικοινωνίας (π.χ. φόρουμ, συστήματα αποστολής μηνυμάτων εντός του παιχνιδιού, κοινωνικά δίκτυα, φόρμες επικοινωνίας με τμήμα υποστήριξης). Περιμένουμε από όλους τους παίκτες/-ριες και το προσωπικό μας (συντονιστές, διαχειριστές, τμήμα υποστήριξης και διαχειριστές κοινότητας) να προασπίζονται και να επιδεικνύουν σεβασμό εντός της κοινότητας.

  Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις υπάρχουν ορισμένοι κανόνες για τα επιμέρους κανάλια επικοινωνίας. Όλα τα μέλη της κοινότητας οφείλουν να γνωρίζουν τους κανόνες αυτούς και να τους τηρούν: οι κανόνες του φόρουμ (συμπεριλαμβανομένου του κώδικα δεοντολογίας του φόρουμ και του παιχνιδιού) περιγράφονται με σαφήνεια στο φόρουμ.

  Δεν επιτρέπονται προσβολές, βωμολοχίες, απειλές, κακή συμπεριφορά και ανεπιθύμητη ηλεκτρονική αλληλογραφία υπό οποιαδήποτε μορφή. Πορνογραφικό, πολιτικό, ρατσιστικό ή παράνομο με οποιονδήποτε άλλο τρόπο περιεχόμενο, καθώς και η διάδοση συνδέσεων σε σελίδες με τέτοιο περιεχόμενο απαγορεύεται. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα κανάλια επικοινωνίας που παρέχονται από την Bigpoint GmbH (φόρουμ, συστήματα αποστολής μηνυμάτων εντός του παιχνιδιού, κοινωνικά δίκτυα, φόρμες επικοινωνίας με το τμήμα υποστήριξης).

  5.2. Απειλές κατά της πραγματικής ζωής παικτών ή εκβιασμός
  Θα ασκήσουμε αυστηρή δίωξη εναντίον οποιασδήποτε απειλής κατά της πραγματικής ζωής παικτών ή εκβιασμού. Οποιοεσδήποτε απειλές κατά της πραγματικής ζωής παικτών ή εκβιασμός οδηγεί σε άμεση αποπομπή από ένα ή όλα τα παιχνίδια/τομείς της Bigpoint GmbH. Οποιαδήποτε συνεισφορά με ρητή πρόθεση τον εντοπισμό άλλων ατόμων ή παικτών με σκοπό την πρόκληση ζημιάς ή βλάβης ενάντια σε αυτούς ή τρίτους θα θεωρείται απειλή κατά της πραγματικής ζωής των (φόρουμ, συστήματα αποστολής μηνυμάτων εντός του παιχνιδιού, κοινωνικά δίκτυα, φόρμες επικοινωνίας με το τμήμα υποστήριξης).
  Αν λάβετε τέτοιο μήνυμα από άλλους παίκτες/παίκτριες, μην το σβήσετε, αλλά ενημερώστε επ' αυτού αμέσως το τμήμα Υποστήριξης. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Υποστήριξης με το παρακάτω πλήκτρο:

  [​IMG]

  6. Δεδομένα και Ασφάλεια Λογαριασμού

  Ο/Η χρήστης έχει την ευθύνη απόκρυψης των δεδομένων πρόσβασης του/της (δεδομένα σύνδεσης, κωδικοί, κτλ.). Απαγορεύεται η αποκάλυψη αυτών των πληροφοριών σε άλλα άτομα. Όλα τα δεδομένα πρόσβασης και λογαριασμού που δεν είναι δημόσια πρέπει να διατηρούνται κρυφά για να αποφευχθεί κακή χρήση των. Η υποχρέωση απορρήτου δεν ισχύει μόνο για αγνώστους αλλά και για φίλους, συγγενείς και άλλους παίκτες, για παράδειγμα. Στην περίπτωση ανηλίκων, επιτρέπεται η γνωστοποίηση δεδομένων σύνδεσης σε γονείς ή νόμιμους κηδεμόνες μόνο για λόγους επίβλεψης.

  Ο/Η παίκτης/-τρια ευθύνεται για τη χρήση και ασφάλεια του λογαριασμού παιχνιδιού του/της. Κανένας υπάλληλος της Bigpoint ή εξουσιοδοτημένο μέλος του τμήματος Υποστήριξης της Bigpoint ή της ομάδας του φόρουμ δε θα ζητήσει ποτέ από έναν παίκτη/μία παίκτρια να του αποκαλύψει τα πλήρη στοιχεία πρόσβασης του/της. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για ζημιά που έχει προκληθεί από αμέλεια. Αυτό ισχύει για πρόσβαση στον λογαριασμό του παιχνιδιού, για τυχόν λογαριασμούς που έχουν δημιουργηθεί στην http://bigpoint.com καθώς και για διευθύνσεις ή λογαριασμούς e-mail συνδεδεμένους με τον λογαριασμό του παιχνιδιού και στους οποίους μπορούν να αποσταλούν δεδομένα πρόσβασης αν χρειαστεί. Επιπλέον πληροφορίες θα βρείτε στους Γ.Ο.Χ. στην παράγραφο 9.3.2

  Παρακαλούμε σημειώστε ότι περαιτέρω πληροφορίες για την ασφάλεια λογαριασμού θα βρείτε στις Σ.Ε. στα φόρουμ των παιχνιδιών καθώς και στην κοινοποίηση ασφάλειας δεδομένων εντός του παιχνιδιού.

  6.1. Πώληση, ανταλλαγή και/ή δωρεάν παραχώρηση λογαριασμού
  Δεν επιτρέπεται στον/στην χρήστη να λειτουργεί τον λογαριασμό του/της για εμπορικούς σκοπούς, να πουλάει έναν λογαριασμό ή να παραχωρεί τον λογαριασμό σε τρίτο πρόσωπο για άλλους σκοπούς. Επίσης απαγορεύεται η ανάληψη λογαριασμών του παιχνιδιού από τρίτα πρόσωπα (είτε είχε αγορασθεί, δανεισθεί ή χαριστεί ο λογαριασμός).

  6.2. Κοινή Χρήση Λογαριασμού
  Όπως ορίζει η παράγραφος 6 κάθε παίκτης/-τρια έχει την υποχρέωση να διατηρεί τα δεδομένα πρόσβασης του/της (δεδομένα σύνδεσης, κωδικούς, κτλ.) κρυφά. Για λόγους ασφάλειας δεν επιτρέπεται να μοιράζονται πολλαπλοί χρήστες έναν λογαριασμό. Η Bigpoint δε φέρει την ευθύνη για ζημιά που ενδέχεται να οφείλεται στην κοινή χρήση ενός λογαριασμού από πολλαπλούς χρήστες.

  7. Όνομα χρήστη
  Κάνοντας εγγραφή σε ένα από τα παιχνίδια μας οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να επιλέξουν ένα κατάλληλο όνομα χρήστη. Οποιαδήποτε ονόματα χρήστη που είναι σεξιστικά, πορνογραφικά, πολιτικά, ρατσιστικά ή παράνομα / προσβλητικά με οποιονδήποτε άλλο τρόπο απαγορεύονται. Επιπλέον απαγορεύεται να επιλέξετε ένα όνομα χρήστη που είναι παρόμοιο με το όνομα συντονιστών, διαχειριστών, διαχειριστών της κοινότητας κτλ.

  8. Αποζημίωση
  Γενικά δε δίνεται αποζημίωση/επανόρθωση για τυχόν μειονεκτήματα που έχουν προκληθεί σε παίκτη/-τρια από σφάλματα, σφάλματα προγράμματος και/ή προβλήματα server. Οι εκάστοτε διαχειριστές του παιχνιδιού/τμήμα υποστήριξης παίρνουν μεμονωμένες αποφάσεις για οποιαδήποτε πιθανή αποζημίωση/επανόρθωση. Αν ένας παίκτης/μία παίκτρια εκμεταλλευτεί ένα σφάλμα/σφάλμα προγράμματος/κενό ασφαλείας στο παιχνίδι (βλέπε παράγραφο 2) το τμήμα Υποστήριξης δε θα δώσει αποζημίωση για οποιαδήποτε ζημιά έχει προκληθεί. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις οι διαχειριστές του παιχνιδιού μπορούν να αποφασίσουν να προβούν σε αποκλεισμό του λογαριασμού.

  9. Παραβίαση των ανωτέρω όρων
  Ανάλογα με τη σοβαρότητα της παράβασης καθώς και τις προγενέστερες προειδοποιήσεις, τα μέτρα για την παραβίαση των όρων μπορούν να οδηγήσουν στην προσωρινή αναστολή πρόσβασης στο παιχνίδι μέχρι και τον μόνιμο αποκλεισμό από το παιχνίδι (διαγραφή λογαριασμού). Οι διαχειριστές του παιχνιδιού διατηρούν το δικαίωμα να αποφασίσουν ποια θα είναι η ποινή για την παραβίαση των όρων. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας είναι ο υπεύθυνος υποστήριξης ή διαχειριστής που έχει επιφορτιστεί με την ευθύνη μπλοκαρίσματος λογαριασμών.

  10 Γενικοί Όροι Χρήσης
  Αυτοί οι όροι αποτελούν επέκταση των υφιστάμενων Γ.Ο.Χ. και πρέπει να τηρούνται κατά τον ίδιο τρόπο. Μπορείτε να δείτε τους ισχύοντες Γ.Ο.Χ. στη διεύθυνση http://www.bigpoint.com, καθώς και στις ιστοσελίδες των παιχνιδιών μας. Αν δεν καλύπτονται μεμονωμένες περιστάσεις/υποθέσεις στους όρους του παιχνιδιού, οι διαχειριστές του παιχνιδιού διατηρούν το δικαίωμα να πάρουν μια απόφαση λαμβάνοντας υπόψη τους Γ.Ο.Χ.

  11. Αλλαγή των όρων

  Η Bigpoint GmbH διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού οποιαδήποτε στιγμή. Εάν συγκεκριμένες διατάξεις των όρων καταστούν άκυρες δεν θα επηρεάζεται η εγκυρότητα των υπόλοιπων όρων στο σύνολο τους.
   
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.