Κανόνες Κρυστάλλινης Σφαίρας

Η συζήτηση στο 'Κρυστάλλινη Σφαίρα' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 23/8/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Αγαπητοί φίλοι της Κρυστάλλινης Σφαίρας,

  για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτόν τον τομέα πιο διασκεδαστικό και λιγότερο ανταγωνιστικό προς άλλα φόρουμ/fansites, αποφασίσαμε να θέσουμε μερικούς νέους κανόνες. Σας ζητούμε να τους ακολουθήσετε πιστά, ώστε να γίνει αυτός ο τομέας διασκεδαστικός!

  ~ Η Γυάλινη σφαίρα είναι ο τομέας φημών στο φόρουμ. Δε σημαίνει το ότι γράφεται εδώ θα γίνει πραγματικότητα ή ότι θα μπει σίγουρα στο παιχνίδι. Οι φήμες πολλές φορές αποδεικνύονται απατηλές!

  ~ Δεν ανταγωνιζόμαστε με άλλα φόρουμ. Μπορείτε ελεύθερα να επισκεφθείτε όποιο φόρουμ θέλετε για επιπλέον/διαφορετικές πληροφορίες.

  ~ Μπορείτε να ποστάρετε συμπληρωματικές πληροφορίες ή φωτογραφίες για ενδεχόμενα επόμενα events, αλλά:

  1) Postings που θα περιλαμβάνουν μόνο links ή φωτογραφίες από ανεπίσημα fansites, ή πολλές φωτογραφίες θα διαγράφονται κι ο χρήστης θα τιμωρείται.

  2) Σας παρακαλούμε να καταλάβετε ότι θέλουμε να δημιουργήσουμε εδώ ένα χώρο διασκέδασης. Γι' αυτό φωτογραφίες ή links που θα αποκαλύπτουν πάρα πολλά θα διαγράφονται, έτσι ώστε να παραμένει ο μυστηριώδης χαρακτήρας της Γυάλινης σφαίρας.

  3) Αν θέλετε μόνο γεγονότα και σίγουρες ειδήσεις, σας παρακαλούμε αγνοήστε τη Γυάλινη σφαίρα, και ασχοληθείτε μόνο με τις επίσημες ανακοινώσεις. Μη χαλάτε τη διάθεση όσων θέλουν να ασχολούνται με θεωρίες και γρίφους.
   
  Αρέσει σε giorgos19691969, jimixatz, kolokythopitas και 3 σε άλλους.
 2. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Αγαπητοί φίλοι της Κρυστάλλινης Σφαίρας,

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι πλέον μπορείτε να ποστάρετε εικόνες ή οτιδήποτε βρείτε σε άλλα επίσημα φόρουμ ή fan sites.
  Σας παρακαλούμε να σιγουρευτείτε οτι δεν υπάρχει ήδη ανοιχτό θέμα για αυτό το περιεχόμενο πρίν να ανοίξετε ένα νέο θέμα.

  Εχετε υπόψη σας οτι θέλουμε να παραμένει ο μυστηριώδης χαρακτήρας της Γυάλινης σφαίρας γι' αυτό φωτογραφίες ή links που θα αποκαλύπτουν πάρα πολλά θα διαγράφονται.

  Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!


  Η ομάδα του FARMERAMA
   
  Αρέσει στους *ΜΑΜΑ*, kolokythopitas και moxito39.
 3. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.