Καλυβοσπιτο πουλιων

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την K_K__D, 6/12/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. K_K__D

K_K__D Τακτικός στο φόρουμ

Καλη σας μερα θα ηθελα να ρωτησω για το καλυβοσπιτο πουλιων αν ειναι ακομη εν ενεργεια γιατι δεν θυμαμαι να το εχω δει στο ροδανι, χωρις να ειμαι και σιγουρη. Και ο κλωβος πουλιων τι κανει?

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα,

Το καλυβόσπιτο δεν έχει μπει ακόμα στο ροδάνι.

Όταν θα συμπληρωθεί όλη η σειρά συννέφων που μπορούν να τοποθτηθούν τα διακοσμητικά με τα πουλιά από το ροδάνι, τότε θα μπορείς να την ενεργοποιείς και να παίρνεις έναν κλωβό πουλιών.

Ο κλωβός πουλιών θα πιστώνεται στα υπάρχοντά σας, στην κατηγορία των διακοσμητικών (καταναλωτικά αγαθά).
    Κάνοντας κλικ στο κουμπί χρήση, θα παραλαμβάνεται ένα τυχαίο ζώο απο την κατηγορία πούλια (απλό ζώο έως ζώο εκτροφής 4ης γενιάς).

3. K_K__D

Α μαλιστα γι αυτο δεν το εχω δει. Ξερουμε περιπου ποτε μπορει να μπει στο ροδανι?

4. .selia.

Όχι, δε γνωρίζουμε. Θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση όταν θα έρθει η ώρα να μπει.

5. K_K__D

Σας ευχαριστω πολυ, καλη σας μερα και καλη συνεχεια.

6. .selia.

Καλή συνέχεια,

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.