Καλοκαιρινά δώρα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την babasapostel, 6/7/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. babasapostel

babasapostel Νέος ειδικός

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες

Σας ενημερώνουμε οτι μπορείτε να ανοίξετε τα κουτιά στο τέλος κάθε γραμμής μέχρι την Τρίτη 07 Ιουλίου 00:59
    Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτης το δρώμενο θα λήξει και θα εξαφανιστεί το Ημερολόγιο από τις φάρμες σας.
    Η ομάδα του FARMERAMA

Η παραπάνω οδηγία, που είχε δοθεί από διαχειρίστρια του παιχνιδιού μέσα από τις συχνές ερωτήσεις, δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας για το μέχρι πότε μπορούσε κάποιος να ανοίξει τα κούτια .
    Παρόλα αυτά, στα δίκαια παράπονα κάποιων που δεν είχαν ανοίξει τα κουτιά, τους παραπέμπετε στις σ.ε, ότι κάθε καρύδα μπορούσε να ανοιχθεί μέχρι τις 00:59 της επόμενης ημέρας.
    Μα δεν μιλάνε για τις καρύδες , στα κουτιά έγκειται ο καημός τους..
    Προφανώς ήταν λανθασμένη οδήγια , αποδείχτηκε εκ του αποτελέσματος .
    Μα εσύ τα άνοιξες θα μου απαντήσετε ...Ε και ;; Πρέπει να έχω έννομο συμφέρον για να διαμαρτηρηθώ ;
    Δεν δικαιούμαι ως παίχτης να έχω σωστή και έγκυρη ενημέρωση , που θα στηριχτώ αν όχι στις επίσημες ανακοινώσεις ;
    Ευχαριστώ για το χρόνο που θα διαθέσετε σε τυχούσα απάντησή σας και θα παρακαλούσα σε ανάλογη περίπτωση να προηγείται κάποια ανακοίνωση , είναι αδύνατον να ξαναδιαβάζει κάποιος στις Σ.Ε μη τυχόν έχει αφαιρεθεί κάτι .

Αρέσει στους SavoirAimer..., ARGIR0123456 και graganta.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Οπως ανέφερα και στην συμπαίκτρια σου το πρωί υπήρχε λάθος πληροφορία ή οποία και διαγράφτηκε αμέσως όταν έγινε αντιληπτή.
    Ήτα δικό μου προσωπικό λάθος που δεν έκανα εκ νέου ανακοίνωση για την ακριβής ημερομηνία λήξης και ζητώ συγνώμη για αυτό.
    Ομως εφόσον δεν υπήρχε επίπτωση στο λογαριασμό σου είναι άσκοπο το άνοιγμα αυτού του θέματος και η συζήτηση αυτή και για αυτο το θέμα θα κλείσει.

Καλή συνέχεια.

Αρέσει στους jimixatz και babasapostel.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.