Καλλιεργειες στην εξοχη

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την stelios.kavala, 30/4/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Πολυ καλημερα σας και να εχετε ενα ομορφο σ/κ σας παρακαλω θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση ενδιαφερωμε να αγορασω το πακετο μαγικης φασολιας " καλλιεργειες στην εξοχη" και σας ερωτω πως θα βρω το απαρετητο .. συννεφο.. για να τοποθετησω τα διακοσμητικα που θα αγορασω ?

2. -*Hermes*-

-*Hermes*- Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλημέρα. Να έχεις ένα όμορφο ΣΚ και εσύ.
    Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο καλύτερα ποιο είναι το πρόβλημα σου ;
    Θέλεις να αγοράσεις το πακέτο "Καλλιέργειες στην εξοχή" και θέλεις να δεις ποιές φασολιές είναι και τι δίνουν ; Ή αγόρασες το πακέτο και τώρα ψάχνεις τις ονομασίες των συννέφων για να βάλεις τα διακοσμητικά;

3. stelios.kavala

Αγόρασα το πακέτο και ψάχνω τις ονομασίες των συννέφων για να βάλω τα διακοσμητικά

4. -*Hermes*-

Ωραία.
    Η μια φασολιά έχει όνομα "Διασκέδαση στην Ύπαιθρο" και η άλλη "Γλυκιά Κολοκύθα".

5. stelios.kavala

Τέλεια και μια τελευταία ερώτηση γιατί όταν το αγόρασα μου έγραψε ότι αυτό δεν εμφανίζετε γιατί ισος έχεις αυτές τις φασολιές η δεν διατίθενται στην χώρα σας και κάτι άλλο που δεν πρόλαβα να το διαβάσω ? και δεν τα βρίσκω στα υπαρχοντά μου ?? id 27708204

6. -*Hermes*-

Θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη.
    Την υποστήριξη θα τη βρεις στο ξύλινο πλαίσιο της φάρμας σου αν παίζεις με κάποιον browser και στις ρυθμίσεις , αν παίζεις με client.
    To email θα πρέπει να είναι έγκυρο και να έχεις πρόσβαση, διότι εκεί θα λάβεις την απάντηση από την υποστήριξη.

7. stelios.kavala

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απάντηση σας. Καλό σας μεσημέρι και ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα μου.

8. -*Hermes*-

Παρακαλώ. Καλό μεσημέρι και σε εσένα.

Το θέμα προωθήθηκε στην υποστήριξη και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.