Καθάρισμα δωματίων από φαντάσματα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την gtrullis, 2/3/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Καλό βράδυ.Έχω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα τα φώτα σας.
    Κατανάλωσα 66 τρομαχτικά μαραφέτια ,και έφιαξα 3 παγίδες φαντασμάτων(μαζί),άνοιξα ορισμένα δωμάτια,που δεν είχαν φαντάσματα,αλλά όταν πήγα σε δωμάτιο που είχε φάντασμα,και ενώ έχω 3 παγίδες,και χρειάζεται μόνο μία, μου το δείχνει κλειδωμένο. Έπρεπε να τις καταναλώσω μία-μία?
    Kαι εάν ναι,πάνε χαμένα 66 αναδυώμενα?
    Χάσαμε και το πρώτο μάζεμα με το πρόβλημα που προέκυψε.Είναι κρίμα να τύχη και αυτό τώρα.

Περιμένω απάντηση σας.Ευχαριστώ και καληνύχτα.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Δεν χάνονται όυτε τα αναδυόμενα, ούτε οι παγίδες. Για να ξεκλειδώσεις κάποιο δωμάτιο θα πρέπει πρώτα να ανοίξεις τα γειτονικά δωμάτια που συνορεύουν με κλειδαριές.

Σύμφωνα με αυτή την εικόνα, για να ανοίξεις το δωμάτιο 13 θα πρέπει να έχεις ανοίξει το δωμάτιο 14 και για να ανοίξεις το δωμάτιο 19 θα πρέπει πρώτα να ανοίξεις το δωμάτιο 20.
    Τα έχεις ανοίξει τα συγκεκριμένα δωμάτια;

3. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Εντάξει,ευχαριστώ,μπορεί να κλείσει.

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.