Καβουρένιος θησαυρός στο Μουσείο

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την sofaki1968, 2/10/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. sofaki1968

sofaki1968 Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλησπέρα!
    Είχα τοποθετήσει τον καβουρένιο θησαυρό στο Μουσείο νομίζοντας πως θα μαζεύεται κανονικά με την θεριστική όπως τα υπόλοιπα διακοσμητικά. Η αλήθεια είναι πως το είχα ξεχάσει και σήμερα πρόσεξα πως είναι ακόμα στις 8 χρήσεις που σημαίνει πως η θεριστική δεν λειτουργεί σε αυτό.

Τι κάνω τώρα? Αν το διαγράψω λογικά θα χαθούν οι χρήσεις. Αναρωτιέμαι όμως μου επέτρεψε να το τοποθετήσω. Μπορείτε να με βοηθήσετε?

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το διακοσμητικό. Προφανώς έχουν τελειώσει οι χρήσεις του.
    Αν δεν μας δώσεις το ID σου δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει γίνει.

3. sofaki1968

Κα Snorkel καλημέρα!

Το ID μου είναι: 27166523

Βρίσκεται στον Φάρο στο ένα από τα 2 Μουσεία μου ακριβώς πάνω από το "Χοροπηδηχτό Σόου" που δείχνει 18 χρήσεις.
    Αν είχαν τελειώσει δεν θα έπρεπε να δείχνει μόνο 5000 ΠΕ όπως αυτό που έχω στην μπάρα μου αν δείτε (και όχι 12000 ΠΕ και "μπορείς να μαζέψεις αυτό το αντικείμενο 8 φορά(-ές) και 1χ Σεντούκι Ενισχύσεων) που δείχνει όταν βάζω επάνω του τον κέρσορα?

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Οι χρήσεις έχουν τελειώσει. Αυτό που βλέπεις είναι το παράθυρο πληροφοριών που δείχνει πόσες χρήσεις έχει γενικά το διακοσμητικό.
    Ισχύει οτι ισχύει και στις εκτάσεις. Θα πρέπει να το διαγράψεις και να το τοποθετήσεις ξανά για να λαμβάνεις πόντους εμπειρίας.
    Όπως είναι τώρα, δεν σου δίνει τίποτα.

5. sofaki1968

Ευχαριστώ πολύ! Καλή Κυριακή και καλή συνέχεια!

6. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε,καλή εβδομάδα.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.