Ιπτάμενος τυφλοπόντικας

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την tempelxanas, 21/3/20.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. tempelxanas

tempelxanas Μόνιμος στο φόρουμ

Καλησπέρα σας.
    Προσπαθώ να τοποθετήσω το διακοσμητικό "ιπτάμενος τυφλοπόντικας", αλλά αυτό, δεν μου το επιτρέπει σε καμία απολύτως έκταση του παιχνιδιού.
    Το ID μου, αν τυχών το χρειασθείτε, είναι το: 5826324
    Ευχαριστώ!!

Διόρθωση..
    Βλέπω ότι μπορώ να το βάλω στις εκτάσεις της φάρμας. Διακοσμητικό και δεν τοποθετείται στις εκτάσεις των διακοσμητικών και τοποθετείται στις άλλες;
    Είναι σωστό;

Τελευταία επεξεργασία: 21/3/20
  2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Το συγκεκριμένο διακοσμητικό τοποθετείται μόνο στη φάρμα.

upload_2020-3-21_14-2-38.png

3. tempelxanas

Η υπογράμμιση που μου δείχνετε στο συγκεκριμένο διακοσμητικό, δεν υποδηλώνει ότι δεν τοποθετείται στον λουλουδότοπο. Και στον λουλουδότοπο, ΠΕ θα δώσει. Σημειωτέον όμως, ότι τα διακοσμητικά "Εκρηκτική τούρτα" και "Πινιάτα έκπληξη", μια χαρά τα τοποθέτησα στην έκταση των διακοσμητικών του νησιού. Αυτό το διακοσμητικό γιατί δεν μπορεί να τοποθετηθεί στην φύση του, μυστήριο!
    Να θεωρήσω λοιπόν ότι το εν λόγω διακοσμητικό δεν τοποθετείται στον λουλουδότοπο; Αυτή την απάντηση μου δίνεται;

ΥΓ. Από περιέργεια, θα ξαναδιαβάσω τις ΣΕ του δρώμενου, μήπως το αναφέρετε κάπου, αλλά εμένα μου διέφυγε.

4. -*thumbelina*-

Η υπογράμμιση που σου δείχνω είναι οτι τοποθετείται στη φάρμα γι'αυτό και δίνει μόνο π.ε. και όχι τ.π.ε.
    Μπορείς να το τοποθετήσεις στη βασική έκταση, στο άγριο λιβάδι, στο ξέφωτο του δάσους και στο εναέριο λιβάδι. Είναι απο τα ελάχιστα διακοσμητικά (αν οχι, το μοναδικό) που τοποθετείται στις εκτάσεις φάρμας και όχι στο λουλουδότοπο.

5. tempelxanas

Δεν διαφωνούμε, τα ίδια λέμε ακριβώς. Για την επιλογή αυτή των αρμοδίων, φαντάζομαι ότι δεν έχεις να μου πεις κάτι το ιδιαίτερο. Ας το αφήσουμε λοιπόν στα μυστήρια. Καλή συνέχεια και ευχαριστώ για τον χρόνο σου!!

6. -*thumbelina*-

Καλή συνέχεια και σε σένα.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.