Ιδιος μαθητης!!!

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την Stones7, 14/9/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Stones7

Stones7 Ανερχόμενος συντάκτης

Πριν λιγο αντικατεστησα ενα μαθητη, διοτι δεν μπαινει εδω και μερες και μου ηρθε ο ιδιος!

Κι αυτο ειναι κατι που μου συμβαινει για δευτερη φορα και ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω το πως!

Απο την στιγμη που ηταν στο δικο μου φροντιστηριο (ασχετως αν δεν εμπαινε), πως ειναι δυνατον να εχει κανει ξανα αιτηση και να μου τον στελνετε εκ νεου, ενα λεπτο αφου τον εδιωξα???

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα,

όταν διώχνεις ένα μαθητή, το σύστημα ψάχνει αυτόματα να του βρει νέο δάσκαλο. Από τη στιγμή που αναζήτησες εσύ άμεσα νέο μαθητή, σου ξαναήρθε ο ίδιος. Είναι κάτι που στατιστικά μπορεί να συμβεί, να πέσει πάλι σε σένα. Αν θες μπορείς να τον διώξεις και να μην πατήσεις αμέσως το αυγό για αναζήτηση νέο μαθητή. Έτσι, θα έχεις λιγότερες πιθανότητες να σου έρθει εσένα πάλι.

3. Stones7

Μα για να ψαξει το συστημα να του βρει νεο δασκαλο, θα πρεπει ο μαθητης να εχει κανει αιτηση, ετσι δεν ειναι? Στην προκειμενη πως γινεται να εχει κανει εκ νεου αιτηση καποιος που δεν μπαινει στο παιχνιδι και ηταν ηδη σε φροντιστηριο?

ΥΓ. Και για να τον διωξω, θα πρεπει να περιμενω 24 ωρες...

Edit: 12 ωρες...

4. .selia.

Όχι, ο μαθητής δεν χρειάζεται να ξανακάνει αίτηση. Όταν τον διώχνεις εσύ, το σύστημα αυτόματα του βρίσκει νέο δάσκαλο.

Το γνωρίζω ότι πρέπει να περιμένεις τώρα για να τον διώξεις πάλι. Και μάλιστα 12 ώρες, όχι 24.

5. Stones7

Τεσπα θεωρω οτι θα επρεπε να ειχατε προνοησει, ωστε να μην συμβαινει κατι τετοιο...

(εκτος πια κι αν ειναι τοσο λιγοι οι υποψηφιοι μαθητες...)

Καλο βραδυ!

6. .selia.

Όπως σου εξήγησα και παραπάνω, είναι θέμα πιθανοτήτων. Αν εκείνη τη στιγμή είναι ελάχιστοι διαθέσιμοι μαθητές, μπορεί να σου ξαναέρθει ο ίδιος. Γι' αυτό θα περιμένεις λίγο μετά την απομάκρυνση ενός μαθητή ώστε να δοθεί σε κάποιον άλλον δάσκαλο από το σύστημα και μετά θα αναζητάς νέο.

Καλή συνέχεια,

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.