Θερμοκηπιο

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την jimisraf1, 13/4/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. jimisraf1

jimisraf1 Επαγγελματίας του φόρουμ

Χρονια πολλα,σε ολους τους συναγροτες-συναγροτισες και στους εξαιρετικους συντονιστες...Αν και παιζω πολλα χρονια το παιχνιδι μας δεν εχω καταλαβει κατι...Την χρησιμοτητα του εξευγενισμου...Εκτος απο το γαρυφαλλο που βγαζει στιγμιαια τα φυτα που αλλου μας συμφερει ο εξευγενισμος??Ας πουμε οτι θελω να εξευγενισω το φυτο βαλεριανα που θελει πανω απο 20 ωρες να αναπτυχθει...Μου ζηταει για τον μεγαλο εξευγενισμο 2.400 φυτα...Και μεχρι να πετυχω κατι συμφερον,ποιος ξερει ποσα φυτα θα μου ζητησει...Γιατι να κανω εξευγενισμο???Τι θα κερδισω??30% λιγοτερο χρονο κι αν το πετυχω???Κατι ισως δεν εχω καταλαβει καλα...Ευχαριστω εκ των προτερων τα παιδια που θα απαντησουν...

Αρέσει στους elkid και silsi60.
  2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Ο εξευγενισμός είναι μία λειτουργία της φάρμας μας που μας επιτρέπει είτε να καλλιεργούμε φυτά σε πολύ λιγότερο χρόνο είτε να έχουμε αυξημένες πιθανότητες να πάρουμε κάποια εργαλεία κατά το μάζεμα των φυτών μας. Η βαλεριάνα συγκεκριμένα δίνει μεγαλύτερες πιθανότητες σε μηχανικά εξαρτήματα κατά τη συγκομιδή.
    Όλα αυτά φυσικά αν τύχουμε τα μπόνους.

Ο καθένας μπορεί να εξευγενίσει κάποιο φυτό αν κρίνει ότι θα τον βοηθήσει στην εξέλιξη του παιχνιδιού του, για παράδειγμα να πάρει περισσότερα αναδυόμενα από ένα πολύωρο φυτό, που με τον εξευγενισμό που του έχει κάνει, θα έχει μειωθεί πάρα πολύ ο αρχικός χρόνος συγκομιδής του ή ακόμα και να μαζέψεις κάποια ποσότητα φυτού να την πουλήσεις στη λαϊκή σου να βγάλεις χτ.
    Όλα αυτά βέβαια απαιτούν και κάποιες θυσίες, και συγκεκριμένα στις ποσότητες των φυτών που θα χάσεις, για να πετύχεις τα μπόνους που επιθυμείς.

Τέλος να σου υπενθυμίσω ότι, το αν θα εξευγενίσεις το οποιοδήποτε φυτό είναι καθαρά προαιρετικό και όχι υποχρεωτικό.
    Αν κρίνεις εσύ ότι δε σε βοηθάει πουθενά στην εξέλιξη του παιχνιδιού σου, απλά δεν ασχολείσαι.

Αρέσει στον/ην -lousi-leon2001.
  3. jimisraf1

jimisraf1 Επαγγελματίας του φόρουμ

Χρονια πολλα Αφροδιτη μου...Αν το δεις με γνωμονα το συμφερον παντα,με τιποτα δεν συμφερει να θυσιασεις χιλιαδες πολυωρα φυτα,για να κερδισεις,αν κερδισεις,κατι που ειναι μηδαμινο...Εχουν βγει τοσα διακοσμητικα,οπως ας πουμε ο μυθικος κερβερος που δινουν ενα καρο εργαλεια...Περα απο τα βιοτεχνικα που μειωνουν τον χρονο κλπ...Να εισαι καλα και παντα να βοηθας με την αποψη σου...Καλο μεσημερι...

Αρέσει στον/ην silsi60.
  4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Αγαπητέ συμπαίκτη, εγώ προσωπικά αν θα έκανα εξευγενισμό σε ένα τέτοιο φυτό, θα με ενδιέφερε σαφώς να μαζέψω μεγάλη ποσότητα απ το φυτό και να το δίνω στη λαϊκή, η βαλεριάνα σε μένα έχει 477 χτ, οπότε με το μάζεμα μιας μέρας απ τη φάρμα μου θα έβγαζα μισό εκκατομύριο χτ.
    Και σε ένα δρώμενο θα έβαζα αυτό το φυτό για να βγάλω αναδυόμενα πολλά!!!

Χρόνια Πολλά με υγεία και σε σένα, Χριστός Ανέστη!

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Αρέσει στους -sia1971- και -lousi-leon2001.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.