Θέσεις για βιοτεχνικά προϊόντα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την eeelenaki, 23/6/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. eeelenaki

eeelenaki Ειδικός του φόρουμ

Καλημέρα :)
    Εχθές πήγα στο επίπεδο της κολοκύθας, και είπα να ξεκινήσω την αποστολή "Ανθοκομική έκθεση" που ζητάει στην πρώτη εργασία, για να την ολοκληρώσω, 4400 κολοκήθα + 5000 καρπούζι + 4600 καλαμποκίσιους κύκλους και 6000 παιώνιες. Σκέφτηκα για να την ολοκληρώσω γρήγορα, (γιατί μου αρέσουν οι πε που δίνει και θέλω να ανέβω) είπα, πρέπει να αδειάσω όλη τη φάρμα και να έχω μόνο μικρά χωραφάκια σε όλες τις εκτάσεις, και να καταναλώσω κάποια βιοτεχνικά. H κυρία Kirki σε προηγούμενο post μου εδώ ,
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/απόδοση-πε-και-χωράφια.17967/#post-118153
    μου γράφει: "Όλα τα μπόνους που κερδίζεις ή ενεργοποιείς και έχουν να κάνουν με την ίδια ενέργεια, στην περίπτωση που ρωτάς εσύ με έξτρα πόντους εμπειρίας, αθροίζονται.
    Μπορείς να καταναλώσεις και 2 βιοτεχνικά για έξτρα πε και να έχεις και την τροφή για το μυαλό και να κερδίσεις και απ το ροδάνι μπόνους πε.
    Ολα αυτά αθροίζονται.
    " οπότε ξεκίνησα να βάλω πρώτα το τσαντί καρότου μήλου που δίνει +2 φυτά, στη συνέχεια είπα αφού έχω κολοκύθα το μεγαλύτερο φυτό μου, δεν το εκμεταλεύομαι στο έπακρο;; έτσι είπα να αυξήσω και τους πε για να ανέβω, και χρησιμοποίησα κολοκυθομηλόπιτα για + 60% πε. είδα στη μπάρα μου ότι είχα και μία πασχαλινή μαρμελάδα που δίνει +30% πε την έβαλα κι αυτή και πήγα στα +90% πε (οπότε η κολοκύθα μου δίνει σχεδόν τους διπλάσιους πε απ' ότι κανονικά σωστά;;). Παρατήρησα στη συνέχεια ότι είχα και μία μαρμελάδα κολοκύθι για +1 φυτό ακόμα, για να πάω με το τσαντί στα + 3 φυτά. (Είμαι μικρό επίπεδο και δεν έχω ακόμη άνετα χωράφια που δίνουν +3 φυτά ώστε να μην τα χρησιμοποιούσα αυτά)
    Αφού συνδίασα τα 2 προϊόντα για τους πε και πήγα στα +90 πε, είχα βάλει και το τσαντί, και πατάω από τη μπάρα δεξιά με το κουτί, όχι από τις θέσεις με τα αστεράκια, να χρησιμοποιήσω και την
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    συνέχεια θέματος θέσεις για βιοτενικά, (δεν χωρούσε επάνω)

μαρμελάδα κολοκύθι ώστε να συνδιαστεί με το τσαντί για +3 φυτά. Μου έβγαλε μνμ ότι δεν έχω θέση γι' αυτό. Πήγα στα αστεράκια, και είδα ότι είχα τριά ασημένιο κενά, οπώτε λέω ας τη βάλω από εδώ, πάτησα και μου λέει: "Δυστυχώς δεν έχεις αρκετά προϊόντα γι' αυτή τη θέση".
    Η ερώτησή μου είναι η εξής. Αφού λέτε στις Σε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μέχρι 6 βιοτεχνικά, τι ρόλο παίζουν τα χρυσά, διαμαντένια, και ασημένια, και δεν μπορώ να βάλω το διαμαντένιο σε μία θέση ασημένια;

Συγχώνευση από διπλοποστάρισμα

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 23/6/16
  2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπερα
    Θα πρέπει να γνωρίζεις πως το διπλοποστάρισμα και τα κόκκινα γράμματα επιφέρουν ποινές, καλό θα είναι να διαβάσεις προσεκτικά και τους κανόνες του φόρουμ καθώς και για τα κόκκινα γράμματα εδώ
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Επεξεργασία-αναρτήσων-από-συντονιστές.12120/
    Η χωρητικότητα του φόρουμ είναι αρκετά μεγάλη, ώστε να χωράνε όλα όσα θέλεις να γράψεις σε ένα ποστ μόνο
    Επίσης θα σε παρακαλέσω να κάνεις τις ερωτήσεις σου , χωρίς να μας γράφεις τι έκανες ή τι σκοπεύεις να κάνεις στη φάρμα σου για να μας διευκολύνεις να καταλαβαίνουμε το πρόβλημα σου καλύτερα
    Κάθε βιοτεχνικό αν αφήσεις τον κέρσορα πάνω, σου δείχνει ποια θέση μπόνους καταλαμβάνει
    Έχουμε 7 θέσεις μπόνους (1 διαμαντένια, 2 χρυσές και 4 ασημένιες)
    Το κάθε βιοτεχνικό μπαίνει στη θέση την οποία καταλαμβάνει
    Δεν μπορείς να βάλεις βιοτεχνικό που η θέση μπόνους του είναι η διαμαντένια σε ασημένια θέση

3. eeelenaki

Ευχαριστώ που μου δώσατε τους κανόνες. Δεν τους είχα διαβάσει. Πριν μία εβδομάδα γράφτηκα στο παιχνίδι και προσπαθώ πρώτα να καταλάβω πώς παίζεται. Συγνώμη για τα κόκκινα γράμματα και ότι άλλο έκανα λάθος. Σας έγραψα λεπτομερώς ακριβώς ότι έκανα, γιατί διάβασα που γράφετε αυτά: "Αν ανοίξεις νέο θέμα, προσπάθησε οσο το δυνατόν καλύτερα να περιγράψεις την ερώτηση σου.
    Βεβαιώσου οτι ο τίτλος του θέματος είναι συγκεκριμένος και όχι γενικώς ωστε να αποφύγεις διαγραφή της ανάρτησης σου.

Ετσι θα μας βοηθήσεις ωστε να σου απαντήσουμε συγκεκριμένα και γρήγορα. "
    Δεν ήξερα ότι κι αυτό είναι λάθος.

Στο θέμα μας τώρα: Λέτε "Έχουμε 7 θέσεις μπόνους (1 διαμαντένια, 2 χρυσές και 4 ασημένιες)
    Το κάθε βιοτεχνικό μπαίνει στη θέση την οποία καταλαμβάνει
    Δεν μπορείς να βάλεις βιοτεχνικό που η θέση μπόνους του είναι η διαμαντένια σε ασημένια θέση"

Κι εγώ ρωτάω, τι ρόλο παίζουν αυτές οι θέσεις στο παιχνίδι; τι αποφέρουν; γιατί υπάρχουν έτσι και δεν είναι απλές θέσεις για όλα;

4. .*Hazel*.

Με το ίδιο σκεπτικό , θα μπορούσε κάποιος να πει να καταργήσουμε εντελώς τις θέσεις μπόνους και να μπορεί ο καθένας να καταναλώνει όσα βιοτεχνικά θέλει
    Οι θέσεις είναι ανάλογες με την άξια του βιοτεχνικού
    Όπως όλα τα βιοτεχνικά δεν δίνουν τα ίδια μπόνους όταν τα καταναλώνεις , έτσι και οι θέσεις δεν είναι όλες ίδιες.

ΥΓ ζητάμε αναλυτική περιγραφή στη ερώτηση που έχεις και όχι για το τι κάνεις στη φάρμα σου
    Νομίζω ότι μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά

5. eeelenaki

εντάξει, αυτή τη διευκρίνηση ήθελα, να ξέρω αν είναι κανόνας από το παιχνίδι ή αν κάνω κάτι λάθος εγώ, ή αν θα μπορούσα να τα συνδιάσω αλλοιώς. Την επόμενη φορά που θα ποστάρω, θα προσπαθήσω να είμαι πιο προσεκτική σε ότι λέω. και πάλι συγνώμη.
    ευχαριστώ ας κλίσει.

6. .*Hazel*.

Παρακαλώ , καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.