Θέμα με τις ποσότητες στο θέρισμα...

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την sofaki1968, 9/9/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. sofaki1968

sofaki1968 Επαγγελματίας του φόρουμ

Χθες το βράδυ αφού φύτεψα σε φάρμα και βασικό λιβάδι και έφτιαξα και τα διακοσμητικά στο μύλο (δεν θυμάμαι τι ακριβώς) είχα την εντύπωση πως μου είχαν μείνει 165 περίπου από το φυτό του event. Το πρωί που θέρισα και φύτεψα πριν πάω στη δουλειά έπρεπε να έχω στην αποθήκη μου 165 + 1206 (3 χ 402) = 1371 φυτά.
    Προς μεγάλη μου έκπληξη είδα πως είχα μόνο 767 φυτά με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κατασκευάσω ούτε καν τον "χώρο την καλοφαγάδων".
    Υπάρχει περίπτωση να δείτε τι έχει συμβεί? Έγινε κάποιο λάθος ή εγώ δεν έκανα αυτά που νομίζω ότι έκανα?

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Μπορείς να μου δώσεις το id σου;

3. sofaki1968

Είναι ID: 27166523

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Χτες το βράδυ μετά την κατασκευή των διακοσμητικών είχες 546 φυτά.

Το πρωί στις 2019-09-09 05:04:40 θέρισες μόνο την βασική φάρμα και όχι το άγριο λιβάδι.

Το μεσημέρι είχες 1973 φυτά.

5. sofaki1968

Ναι σωστό γιατί το μεσημέρι που γύρισα, θέρισα και φύτεψα και στους 2 χώρους και είχαν μείνει τόσα (1973). Το τσέκαρα.
    Άρα κατά λάθος δεν μπήκα καθόλου στο άγριο λιβάδι να φυτέψω χθες βράδυ. Κρίμα!

Ευχαριστώ πάρα πολύ Snorkel. Να σαι καλά. Καλό βράδυ!

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλό βράδυ και σε σένα.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.