Η συντονιστική ομάδα

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την AntoniaT, 29/6/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. Hellenagal200010

  Hellenagal200010 Νέος ειδικός

  Νομίζω ότι είναι επιτρεπτό που κάνουμε μια κουβέντα, όπως σε μια παρέα στην οποία μπορούμε να λέμε τις απόψεις μας και την γνώμη μας. :)
  Αν είναι εκτός θέματος η συντονιστική ομάδα κρίνει και διαγράφει.
  Και συνεχίζω, αν μου επιτρέπετε να συνεχίσω τον συλλογισμό μου με τον γραπτό λόγο, εξηγώντας την παραπάνω φράση μου ‘’ Ας μη κρατάμε κακίες από τα παλιά» χωρίς να απευθύνομαι σε κάποιον χρήστη αλλά στην παρέα.
  Μιλάω λοιπόν για συσσωρευμένο ή απωθημένο θυμό από το παρελθόν μακρινό ή πρόσφατο , που μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει .
  Όλοι έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο. Και φυσικά, αν και δεν υπάρχει τίποτε το κακό στο συναίσθημα του θυμού, έχοντας ζήσει προσωπικά κάτι τέτοιο φαίνεται να είναι, πολλές φορές, «προβληματικός» ο τρόπος με τον οποίο το βιώνουμε ή τον αντιμετωπίζουμε. Τι θα ήταν αυτό λοιπόν που θα μας ικανοποιούσε;
  Μια παραίτηση από τον συντονιστή-στρια ή μια απόλυση; Θα ήταν εντάξει τότε; Θα δικαιωνόμασταν;:eek:
  Από την άλλη γιατί να μην υπήρχε το ίδιο συσσωρευμένος θυμός και από τον αντίστοιχο συντονιστή που επικοινωνεί με δεκάδες άτομα καθημερινώς κάθε ηλικίας και παιδείας και επίσης ανέχεται το «μακρύ» και το «κοντό» του καθενός μας και ταυτόχρονα πρέπει να προσέχει την κάθε του κουβέντα και να εξυπηρετεί και να φροντίζει για την ομαλή λειτουργία του φόρουμ αλλά και του παιχνιδιού.

  Και μη πιστέψετε ότι δεν έχω πέσει και γω «θύμα» των κανόνων του φόρουμ! Νομίζω ότι μπορεί να επιβεβαιωθεί και από τους συντονιστές.
  Ναι μου διαγράψανε μια ανάρτηση πριν από μια εβδομάδα ή 10 μέρες δεν θυμάμαι ακριβώς. Τι να κάνω να βγω να ξεφωνίσω; Αφού ήταν δικό μου το λάθος! Είχα ξεχάσει τους αναρτημένους κανονισμούς.
  Και να σας πω και κάτι άλλο; Έπρεπε να γνωρίζω όχι μόνο, ότι ήταν σε λάθος θέμα η ανάρτηση αλλά και να γνωρίζω και την απάντηση της ερώτησης που έκανα. Μου ήτανε πιο εύκολο τσακ να την ποστάρω. Πως θα γίνει, αφού όποιος έκανε την διαγραφή είχε δίκιο. Πολύ καλά λοιπόν έκανε.

  Τέλος πάντων εμένα το παιχνίδι με απασχολεί πολύ περισσότερο και συμφωνώ απόλυτα, προσυπογράφοντας με πόδια και με χέρια με τον συναγρότη Κουρσάρο.:)
   
  Αρέσει σε kolokythopitas, TERRIE, SavoirAimer... και 10 σε άλλους.
 2. Παυλής

  Παυλής Νέος ειδικός

  Καλησπέρα !
  Και θα έλεγα μου αρέσει το post:118834 αν δεν διάβαζα την φράση

  Αλήθεια θυμάσαι τότε που ξεκινούσαμε πριν απο μερικά χρόνια την ατμόσφαιρα στο φόρουμ ;
  Αλησμόνητα στην μνήμη ονόματα Pordinio , Rapuntzel2 , Pafmix κλπ κλπ
  Καλό βράδυ και ευχαριστώ που με βοηθάτε να μην ξεχνώ !
   
  Αρέσει σε maria071966, kolokythopitas, TERRIE και 9 σε άλλους.
 3. dalaveria.gr

  dalaveria.gr Ανερχόμενος

  Πολύ ενδιαφέρον το θέμα και η τοποθέτηση της αγαπητής Antonia T
  Θα προσπαθήσω να επικεντρωθώ στα πιο ουσιώδη γιατί είναι πάρα πολλά όσα σκέφτομαι να γράψω και δε θέλω να κουράσω
  Η άποψη μου για τους συντονιστές και την σχέση τους με τους παίκτες διαμορφώνεται - χαράσεται απο την εταιρία
  Και η πεποιθησή μου είναι πως η εταιρία και σ αυτό το θέμα είναι με μια λέξη τραγική.
  Το παιχνίδι έχει ξεφύγει εντελώς απο τον αρχικό σχεδιασμό του πριν απο χρόνια. Τίποτε απο όλα όσα ξέρουμε σήμερα δεν είχε σχεδιαστεί απο την αρχή του , με πρόγραμμα και πλάνο ετών. Δεν προβλέφθηκε η τεράστια επιτυχία του ούτε η εξέλιξή του.
  Το χειρότερο είναι πως πολλοί "ερασιτεχνισμοί" της βρεφικής ηλικίας του farmerama συνεχίζονται ακόμη και σήμερα.
  Χρησιμοποίησα τη λέξη "ερασιτεχνισμοι" γιατί η εταιρία εισπράτει εκατομμύρια ευρώ αλλά δεν είναι καθόλου επαγγελματική.
  Και ως ερασιτέχνες αντιμετωπίζει ακόμη και τους συνεργάτες της , τους συντονιστές.
  Δεν είναι δυνατόν αγαπητοί συντονιστές , να μην αμοίβεστε γι αυτό που κάνετε
  Δε μπορεί να κάνετε όλη αυτή τη δουλειά εντελώς δωρεάν.
  Δε μπορεί η εταιρία να εισπράτει αμέτρητα χρήματα αλλά οι διαμεσολαβούντες της να είναι εθελοντές δωρεάν.
  Δε μπορεί ως εταιρία να θέλει να έχει ευχαριστημένους παίκτες παρέχοντας μας υποστήριξη που δεν αμοίβεται.
  Όση καλή διάθεση κι αν έχω ως εταιρία , όσο καλό προϊόν κι αν έχω , αν δεν έχω καλό σέρβις χάνω τα μισά απ όσα προσφέρω...
  Και πως γίνεται να έχω καλό σέρβις αν δεν έχω πληρωμένους αυτούς που το προσφέρουν???
  Πως έχω την επιθυμία ή την απαίτηση να δουλεύουν όλα καλά (φόρουμ - υποστήριξη και επίλυση προβλημάτων) απο εθελοντές???
  Μόνο σοβαρό δεν είναι αυτό απο μια εταιρία που θέλει (???) να είναι σοβαρή...
  Σα να έχω μια επιχείρηση που πουλά οτιδήποτε προϊον χρίζει υποστήριξης -σέρβις και επικοινωνία με τον καταναλωτή και ζητάω εθελοντές (που αγαπούν τα προϊόντα που πουλάω) να παράσχουν αυτήν την υπηρεσία !!!
  Αυτό κάνει η εταιρία με εσάς!!!
  Η άποψη μου είναι ξεκάθαρη , είστε ήρωες οι συντονιστές και χίλια μπράβο σας. Ήρωες σε μια εταιρία που αντιμετωπίζει με άσχημο τρόπο (ερασιτεχνικά) πελάτες αλλά και συνεργάτες , εσάς.
  Κι αυτός είναι ο λόγος των περισσοτέρων προβλημάτων...
  Όταν το παιχνίδι πάει όπου φυσάει ο άνεμος ... όταν δεν υπάρχει ξεκάθαρος σχεδιασμός ... όταν οι ανατροπές είναι κανόνας ....
  όταν δεν ακούει η εταιρία καμία φωνή μας τελευταία... και όταν όλα αυτά επικοινωνόνται με εθελοντές , αφήνω κάθε συμπέρασμα σε εσάς
  Το δικό μου είναι πως η εταιρία είχε μια πολύ πετυχημένη σύλληψη για τη δημιουργία του farmerama την οποία όμως δεν σχεδίασε ούτε την επιτυχία της ούτε την εξέλιξη που θα είχε. Υπάρχει τεράστια διαφορά ποιότητας , δυναμικής ,γνώσης , προγράμματισμού της εταιρίας που το παρέχει σε σχέση με την μεγάλη επιτυχία του.Η εταιρία είναι "πολύ λίγη" απέναντι στην τεράστια επιτυχία του δημιουργήματος της.
  Δε θα αναφέρω το τι θα μπορούσε να γίνει προς το καλύτερο... έχουν ειπωθεί αμέτρητες προτάσεις βελτίωσης.
  Το ότι επικοινωνεί και μας εξυπηρετεί με (άμισθους) εθελοντές όμως ενω αυτή εισπράτει αμέτρητα χρήματα καταδεικνύει την ποιότητα της ως εταιρία !!!
  Και τέλος με όσα η ίδια κάνει , αδικεί το ίδιο της το προϊόν, το παιχνίδι....
  Εύχομαι ν αλλάξει μυαλά η εταιρία και να γίνει πραγματκή εταιρία που θα διαχειρίζεται σωστά πελάτες , υπαλλήλους και τους διαμεσολαβούντες της... αλλιώς κάποια μέρα κι εμείς οι παίκτες θα δηλώσουμε παραίτηση όπως εσείς οι συντονιστές όταν διαπιστώσουμε ασήκωτο το βάρος .... (της αδιαφορίας της απο την πλευρά μας ως παίκτες , των ατέλειωτων ευθυνών δίχως καμία ανταμοιβή εσείς οι συντονιστές)
   
  Αρέσει σε maria071966, kolokythopitas, skareleni και 22 σε άλλους.
 4. spammer

  spammer Ανερχόμενος συντάκτης

  Να κάνω μια μικρή επισήμανση στο ποστ της delaveria:

  Οι διαχειριστές σε όλα τα φόρουμ παιχνιδιών -όχι μόνο της Bigpoint- δεν πληρώνονται, εκτός φυσικά από την CoMa που είναι υπάλληλος. Πρόκειται απλά για φανατικούς παίκτες του παιχνιδιού που έχουν την όρεξη να προσφέρουν ή για ανθρώπους που τους αρέσει να συντονίζουν. Δεν έχουν λόγο να δίνουν χρήματα γι αυτή τη δουλειά οι εταιρίες, καθώς υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι των δύο άνω κατηγοριών που αρέσκονται να κάνουν αυτή τη δουλειά ακόμη και χωρίς την οποιοδήποτε αμοιβή.
   
  Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
 5. sofia

  sofia Μόνιμος στο φόρουμ

  Καλημέρα σε όλους!

  Πιστεύω πως τα προβλήματα με τους συντονιστές έχουν σε μεγάλο βαθμό, λυθεί πια.... Ναι, στο παρελθόν τα πράγματα στο φόρουμ ήταν τόσο χάλια, που κάποιοι παίκτες αποχώρησαν. Όμως τον τελευταίο καιρό, κατά τη γνώμη μου, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.

  Και δικά μου ποστ έχουν σβηστεί, κι εγώ έχω τσακωθεί μαζί τους, αλλά σε έναν καυγά ποτέ δεν φταίει μόνο ο ένας. Και μάλιστα, συνήθως ξέρω οτι "τώρα τραβάω το σκοινί" και μπορεί να σβήσουν το ποστ μου, ή να πάρω ποινή, αλλά επιλέγω για τους δικούς μου λόγους να ποστάρω. Τους τελευταίους έναν - δυο μήνες, όμως, θυμάμαι μόνο μια φορά οτι ένιωσα πραγματικά αδικημένη. Οκ, μεγάλο κορίτσι είμαι, το ξεπέρασα! Και οι συντονιστές θα κάνουν λάθη όπως όλοι οι άνθρωποι!! Δεν νομίζω πως διεκδικούν "το αλάθητο"...

  Άλλωστε, πιστεύω πως οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, οι παλιοί παίκτες ξέρουμε πότε κινδυνεύουμε με αυτά που γράφουμε... οι νέοι, θα μάθουν όπως κι εμείς!!!

  Τέλος, τον τελευταίο καιρό βλέπουμε όλο και πιο συχνά τους συντονιστές να εκφράζουν τα παράπονά τους για την πορεία που έχει πάρει το παιχνίδι... όπως κάνουν όλοι οι παίκτες... Οπότε, είναι άδικο να τα βάζουμε με τους συντονιστές για τα λάθη της εταιρείας.
   
  Αρέσει σε kolokythopitas, skareleni, anangio και 9 σε άλλους.
 6. AMSakis

  AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

  Καλησπέρα,

  Προσωπικά επειδή το συγκεκριμένο θέμα είναι όχι για το παιχνίδια αλλά για το φόρουμ και την σχέση παικτών - συντονιστών, έχω να γράψω τα εξής...
  Είχα κάποιες διαγραφές αναρτήσεών μου από διάφορους συντονιστές μπορώ να πω, χωρίς ποτέ να έχω ή τουλάχιστον να μου έχει δοθεί η αίσθηση ότι είμαι στοχοποιημένος από κάποιον. Μάλιστα έγραψα ξανά πριν μερικές μέρες μετά από αποκλεισμό από μία συντονίστρια επειδή είχα αποτυπώσει σε μήνυμά μου τα αισθήματά μου σχετικά με τα επαναλαμβανόμενα δρώμενα του μυστηριώδη στάβλου - βέβαια όταν έγραψα ότι έγραψα γνώριζα ότι προκαλώ την τύχη μου και ότι θα διαγράφονταν στην καλύτερη των περιπτώσεων η ανάρτησή μου. Μετά τον αποκλεισμό μου, είχα πει στον εαυτό μου ότι δεν θα ξαναγράψω, έμπαινα διάβαζα τακτικά τα όσα αναρτώνταν αλλά δεν έγραφα. Εκνευρίζομαι με πολλά πράγματα που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα αλλά δεν μπαίνω στην διαδικασία να γράψω επειδή πραγματικά λυπάμαι εσάς τους συντονιστές.

  Σχετικά όμως με το συγκεκριμένο θέμα...

  Πιστεύω πως όποιος έχει βρεθεί στην ζωή του σε μία αντίστοιχη θέση, στην οποία είναι υπεύθυνος ενός τμήματος ή μίας ομάδας ανθρώπων και λογοδοτεί στην διοίκησης μιας εταιρίας, καταλαβαίνει και γνωρίζει ότι εσείς δεν φταίτε σε τίποτα από όλα αυτά που κατά καιρούς έχω διαβάσει να σας επιρρίπτουν, αντίθετα μάλιστα προσπαθείτε και κάνετε ότι μπορείτε δίνοντας τον καλύτερό σας εαυτό για να βοηθήσετε με τα λιγοστά (ανύπαρκτα) μέσα που έχετε την κοινότητα, για να κερδίσει μία τελείως αχάριστη και ανύπαρκτη επαγγελματικά εταιρία η οποία και σας αφήνει εκτεθειμένους με πολλούς και διάφορους τρόπους αλλά και δεν σας ανταμείβει για το έργο που της προσφέρεται με προσωπικό πάντα τίμημα. Είμαι σίγουρος ότι όλο και κάποια στιγμή της συντονιστικής σας ζωής έχει περάσει που ενδεχομένως να μην μπορέσατε να κοιμηθείτε, επειδή κάποιος από εμάς σας επιτέθηκε προσωπικά μέσω κάποιας ανάρτησης ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο με αφορμή το φόρουμ.

  Διαφωνώ με αυτό που κάποιον έγραψε ότι περιμένουν ουρά, παίκτες να γίνουν συντονιστές γιατί πολλές φορές στο παρελθόν υπήρξαν αναρτήσεις ότι η συντονιστική ομάδα χρειάζεται υποστήριξη και δεν υπήρξε ανταπόκριση. Πρέπει τη σήμερον ημέρα κάποιος να είναι πολύ "μαζοχιστής" για να κάνει αυτό που κάνετε χωρίς ανταμοιβή εκτός και μπορεί να λάβει κάποιος ως ανταμοιβή τα λεγόμενα των παικτών για τους συντονιστές - κατά καιρούς.

  Δεν ξέρω αν η εταιρία θα διαβάσει ποτέ αυτό το θέμα όμως ένα είναι σίγουρο. Το παιχνίδι έχει πάρα μα πάρα πολλά προβλήματα τα οποία εδώ και πολλά χρόνια μένουν άλυτα και όταν γίνετε προσπάθεια να λυθούν, το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκνευρίζουν τους παίκτες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει όμως η εταιρία είναι η αχαριστία προς τους "ανθρώπους της πρώτης γραμμής" τους οποίους εκτός από το γεγονός ότι με κάθε τρόπο αφήνει εκτεθειμένους δεν τους δίνει τίποτα απολύτως για το έργο που της παρέχουν.

  Δυστυχώς είστε για εμάς τους παίκτες, ο μεσάζοντας - η τελευταία ελπίδα που που πιστεύουμε ότι μπορεί να κάνει κάτι ώστε το αγαπημένο μας παιχνίδι να πάρει ή καλύτερα να δώσει αυτό που μας έχουν υποσχεθεί εδώ και πολλά χρόνια. Όταν και επειδή αυτό δεν γίνετε, είστε και πάλι αυτοί που τα ακούνε όχι όμως επειδή φταίτε εσείς... επειδή θέλουμε να τους τα μεταφέρεται.

  Καλό κουράγιο από πλευράς μου, καλή συνέχεια και συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε όσο καλύτερα μπορείτε.
   
  Αρέσει σε kolokythopitas, skareleni, TERRIE και 5 σε άλλους.
 7. ALCHEMIST.

  ALCHEMIST. Μόνιμος στο φόρουμ

  Μήπως πρέπει να παραπονεθώ γιατί οι συντονιστές δεν εχουν διαγράψει αναρτήσεις μου ? Μήπως πρέπει να ανησυχώ γιατί δεν φοβάμαι να ποστάρω στο φορουμ?Δε μπόρεσα παρα να αναρωτηθώ αν είμαι μέλος στο ιδιο φορουμ ,μ΄αυτο που διάβασα σε περιγραφές συμπαικτών ,ενα φορουμ που ολα τα σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωναν τα μπαν και οι διαγραφές.
  Δεν είναι η πρώτη ,κι ουτε θαναι η τελευταία φορά που δημιουργούνται εντάσεις στο φορουμ Υπάρχει ομως η τάση να μεγενθύνεται και να υπερτονίζεται το πρόβλημα και να αγνοείται η μεγάλη εικόνα ,να αγνοούνται τα αυτονόητα που είναι οι κανόνες του φόρουμ, και είτε μας αρεσουν είτε οχι τους εχουμε αποδεχτεί ,και πρεπει να εφαρμόζονται.
  Εχω την άποψη οτι μια συγκροτημένη και ευπρεπής ανταλλαγή απόψεων,μια έντονη διαφωνία ,ακόμη και μια αιχμηρά διατυπωμένη κριτική εστιασμένη στο πρόβλημα ,χωρίς χαρακτηρισμούς που θίγουν και προσβάλουν ,γίνονται αποδεκτές .Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να εκφερει προσωπική αποψη για θέματα που μας απασχολούν στο παιχνίδι και να την υποστηρίζει οσο το δυνατόν καλύτερα, με λογικά επιχειρήματα ,ακόμη και με καταθέσεις ψυχής μερικές φορές .Υπάρχει ομως μεγάλη διαφορά μεταξύ της έκφρασης άποψης και της απαίτησης . Ναι, τα τελευταία updates των αποθηκευτικών χώρων με προβλημάτισαν ,θα προτιμούσα να ηταν διαφορετική η εξέλιξη ,ομως το μόνο που κατάφεραν ηταν να περιορίσω σημαντικά τον προυπολογισμό της φάρμας μου,και να αποστασιοποιηθώ.
  Είναι εύκολο να προσπερνάμε τα θετικά ,ενω εστιάζουμε στα αρνητικά ,εύκολο να γενικεύουμε και να "τσουβαλιάζουμε", εύκολο να ξεχνάμε να πούμε μια καλημέρα ,ενα ευχαριστώ , ενω απαιτούμε φιλική συμπεριφορά.Οι αρνητικοί χαρακτηρισμοί ,οι φορτισμένες λέξεις ,οι αφορισμοί ,οι διφορούμενες αναγνώσεις ,εχουν γινει συνηθες φαινόμενο ,καθε φορά που δημιουργούνται εντάσεις .
  Διανύοντας τον 7ο χρόνο στη φαρμα μου ,δε μπορώ παρα να αναγνωρίσω την Ιώβεια υπομονή, που διαθέτει η συντονιστική ομάδα ,την προσπάθεια που καταβάλει για την ενημέρωση μας προσφέροντας εθελοντική εργασία ,τη σταθερότητα ,τη συνέπεια ,την επάρκεια,ακόμη και τη μετριοπάθεια που συχνά επιδεικνύει ,παρόλο που προκαλείται και δοκιμάζεται συχνά .
  Θα πω Keep Moderating,θα στείλω σ΄ολους καλησπέρες ,και θα ευχηθώ να ερθουν καλύτερες μέρες , ωστε να διασκεδάζουμε πολύ στις φάρμες μας .
   
  Αρέσει σε kolokythopitas, skareleni, natalia_prod72 και 15 σε άλλους.
 8. vaso1963

  vaso1963 Αναλυτής του παιχνιδιού

  Εθελοντισμός για μένα σημαίνει αγάπη και μεράκι, αυτά τα έχω εισπράξει από του συντονιστές.
  Μου αρέσει δεν μου αρέσει, πρέπει να ακολουθώ τους κανόνες του φόρουμ, μα πάνω απ΄όλα πρέπει να είμαι
  ευγενής στην όποια άποψη έχω για οτιδήποτε.Αυτή είναι η δική μου ματιά και θα κλείσω με μια ευχή.
  Το αύριο της αγαπημένης μου φάρμας να είναι καλύτερο από το σήμερα...
  Καλό βράδυ.
   
  Αρέσει σε kolokythopitas, skareleni, GaTe987 και 12 σε άλλους.
 9. skorpina29

  skorpina29 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

  Καλησπερα καλησπερα!!!!

  Πραγματι Παυλη και μενα αυτη η φραση και ολη την παλια ομαδα μας, μας ξενισε, τι ηθελε να πει η Αντωνια απορω?παντως επειδη εχω ταξιδεψει πολυ τα τελευταια χρονια και περασα απο την Κανονογερμανια και ειδα απο κοντα τους κανονες...Παναγια μου βοηθα!
  Τελοσπαντων δεν σας κρυβω οτι το παιχνιδι ναι μεν εχει πολλα πραγματα που το μπουκωνει για νεους παιχτες αλλα το βρισκω σε καλο επιπεδο ειναι μια ολοκληρωμενη φαρμα με καποιες βεβαια ατυχεις ανανεωσεις κ.λπ. ομως Κυριες και Κυριοι συντονιστες και φυσικα Κυριες και Κυριοι της εταιριας τουλαχιστον για την Ελληνικη του εκδοση η ψυχη του παιχνιδιου ηταν το φορουμ το οποιο και ειχε αριστες βασεις, παρα πολυ ωραια θεματα και την αμεριστη υποστηριξη μας στη συντονιστικη ομαδα οπως και θα θυμαστε σε αναδρες και απανθρωπες επιθεσεις απο διαφορες μεριες!!!Παντα στηριζαμε την ομαδα αγαπητη Αντωνια ως που η ομαδα μας ειδε με αλλο ματι ξαφνικα και ξαφνικα επισης ανθρωποι που ειχαν γινει μαλλια κουβαρια με την ομαδα και εμεις μ αυτους προς υποστηριξη εμας και της ομαδας βρεθηκαν συντονιστες ακουσον ακουσον!!! τι να πω τωρα ονοματα απο παλιους παιχτες θηρια!!!ειπε και ο Παυλης...ελπιζοντας οτι εκφραζω το μεγαλυτερο ποσοστο των παλαιων παιχτων απο ασφαλιτες, καφενειο, σποροι, δροσουλιτες κ.λπ. μη κατεβασω ολα τα θεματα τωρα...συν τα ψυχαγωγικα...φωτο, εμπνευση και λογος (γεια σου Μαρα) συν το θεμα μου Γνωριζατε οτι?! (το οποιο το βλεπω κατα την αποσυνδεση μου ως....το ηξερες οτι... απο την bp μηπως να ζητησω πνευματικα δικαιωματα απο την εταιρια?:p) εχω να σας δηλωσω οτι τυπικα την παιζουμε την φαρμα και καποιοι δεν την παιζουν πλεον καθολου!!!γεια σου rapunzel!!

  Αυτα απο εμενα την skorpina29
  με μια και μοναδικη κοκκινη καρτα στους πρωτους λογαριασμους μου που δεν ηξερα να παιζω απο Αντωνια..Τ για capital letters Αντωνια μου...

  Με Σεβασμο και εκτιμηση παντα
  προς ολους...
   
  Αρέσει σε Παυλής, kolokythopitas, toylaaaaa και 3 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.