Η αποστολη μιας ντοματας.

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την geoba, 17/5/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. geoba

geoba Ειδικός του φόρουμ

Καλημερα.
    Γιατι δεν μπορω να παιξω το ιβεντ "η αποστολη μιας ντοματας" σε μικροτερη φαρμα μου? Δεν υπαρχει καν το ιβεντ στο ρολογακι και φυσικα δεν υπαρχει ουτε και το φυτο του ιβεντ. Αφου το απαιτουμενο επιπεδο αναφερεται στις σ.ε. οτι ειναι το 3ο (επιπεδο φαρμας 54) ?
    Μηπως προκειται περι λαθους?

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα
    Για να μπορείς να παίξεις το δρώμενο, πρέπει να έχεις ξεκλειδώσει το νησί.
    Το έχεις ξεκλειδώσει στη μικρότερη φάρμα σου;
    Επίσης καλό θα ήταν, η ερώτηση να είχε γίνει από τον λογαριασμό που έχει το πρόβλημα.

3. geoba

geoba Ειδικός του φόρουμ

Καλημερα και σε σενα.
    Κατ' αρχας συγνωμη που η ερωτηση εγινε απο τον δικο μου λογ/μο. Αλλα εφοσον εγινε απο εδω θα συνεχισω απο εδω για να μην ανοιξω αλλο θεμα.
    Το νησι στον μικροτερο μου λογ/μο δεν το εχω ανοιξει. Αλλα δεν καταλαβαινω το γιατι θα επρεπε για να μπορω να παιξω το ιβεντ το συγκεκριμενο. Αφου εξελισεται στην κυριως φαρμα και οχι στο νησι. Να ισχυει για το αλλο ιβεντ το καταλαβαινω. Ομως για το αλλο ιβεντ που εξελισσεται το μισο στο νησι, το βλεπω στο ρολογακι, εχω και φυτα για το νησι, μπορω να στειλω και δωρο αναδυομενα μεχρι και καλαθι που εχει και φυτα του νησιου μπορω να αγορασω.

4. .*Hazel*.

Γιατί , στο θερμοκήπιο ζητάει προϊόντα από το νησί. Αν δεν το έχεις ξεκλειδώσει δεν μπορείς να παίξεις γιατί όπως γνωρίζεις δεν μπορείς να τα αγοράσεις ούτε από τη λαϊκή

5. geoba

geoba Ειδικός του φόρουμ

Ok, ok. Θα γινει και αλλιως η δουλεια...
    Ευχαριστω για τον χρονο σου.

6. .*Hazel*.

Παρακαλώ, καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.