Ημερολόγιο

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την mmavres, 10/12/20.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. mmavres

mmavres Ενεργός συντάκτης

Καλησπέρα, μετά λύπης μου βλέπω ότι εξακολουθεί η ημέρα (8/12) να ζητάει φιορίνια για να ανοίξει, ενώ στο φαρμεράμα γινόντουσαν κάποιες επισκευές και δεν μπορούσαμε να μπούμε. Αυτό δε το θεωρώ σωστό κ καλό θα ήταν να το κοιτάξετε για την αξιοπιστία του εν λόγω παιχνιδιού.Ευχαριστώ Η ταυτότητά μου είναι 17066656

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα, μετα λύπης μου βλέπω οτι δεν έχεις διαβάσει την επίσημη ανακοίνωση εδώ
    https://board-el.farmerama.com/threads/Εργασίες-συντήρησης.30255/#post-215928

Οπότε για την αξιοπρέπεια του παχνιδιού δεν θα χάσεις κάτι, όπως άλλωστε γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις.
    Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, αμφιβολίας ή αμφισβήτησης της αξιοπρέπειας μας ;)

Το script θα τρέξει σήμερα.

3. mmavres

mmavres Ενεργός συντάκτης

Εχετε δίκιο δεν το είχα διαβάσει και για αυτό σας ζητάω συγνώμη! Περιμενω τα γραφόμενα της ανακοίνωσής σας. Καλό μεσημέρι

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.