Ημερολόγιο και δώρα

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την xara2011, 3/10/25.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. xara2011

xara2011 Έμπειρος

Καλησπέρα σε όλους, έχω μια απορία, όλες τις μέρες λόγω των γνωστών προβλημάτων δεν μπορούσα να παίξω στη φαρμα μου ,έμπαινα για ελάχιστα λεπτα και με πέταγε ξανά, στο ημερολόγιο δε με τα δώρα δε καταφερα να μπω καμία στιγμή
    Πριν λίγο που μπορεσα να μπω μου ζητάει φιορινια για τα δώρα που έχασα...να τα πληρώσω για να τα πάρω ή θα πιστωθουν τα δώρα σε όσους τα έχασαν?
    Ευχαριστώ

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Το script έτρεξε και άνοιξε την 1η ημέρα ημερολογίου για όσους παίκτες έπαιξαν χτες.
    02/10 δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Θα έπρεπε να πάρεις το δώρο μόνη σου.

Επίσης τα Logs σου δείχουν οτι έκανες log in τόσο στις 01/10 όσο και στις 2/10

Πλέον θα πρέπει να πληρώσεις για να τα ανοίξεις.

3. xara2011

xara2011 Έμπειρος

...μα ναι το έγραψα, εμπαινα για λίγα λεπτά από κινητό πάντα και με πετούσε συνέχεια, το ημερολόγιο δε με τα δώρα ούτε μια φορά δε κατάφερα να το ανοίξω όταν πατούσα πάνω στο" άνοιξε "με πέταγε έξω...
    Εντάξει δε πειράζει θα τα πληρώσω, δε είναι δα κάτι σοβαρό....ήθελα να μάθω πριν το κάνω

Ευχαριστώ για την απάντηση

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.