Ημερολογιο "Παγκος χυμων"

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την nickoikono11, 28/6/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Ενω ειχα ανοιξει ολα τα ποτηρια των χυμων και καθε μερα τα εβλεπα ανοιχτα, στο τελευταιο ποτηρι μου δειχνει οτι δεν εχω ανοιξει δυο ποτηρια πριν 4 ημερες, το ποτηρι με τα 10 φασουλοφλουρια και το ποτηρι με τις 50.000 ΠΕ. Εδωσα 20 φιορινια για να τα ανοιξω για δευτερη φορα! Μπορειτε να μου πειτε γιατι εχει γινει αυτο????? και αν μπορει να διορθωθει???

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Μπορείς να μου δώσεις το id σου;

3. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Που το βρισκω?? Καλημερα και σε σας!!

4. -*thumbelina*-

Στο κάτω μέρος, στο ξύλινο πλαίσιο της φάρμας σου.

5. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

ID : 23027084

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

Τα δώρα της 8ης και 9ης ημέρας δεν ανοίχθηκαν τις μέρες που έπρεπε και άρα ο μόνος τρόπος να τα ανοίξεις ήταν να πληρώσεις με Φιορίνια το οποίο και έκανες χτες στις 2018-06-27 16:00:08

Δεν υπάρχει κάποιο λάθος απο μεριάς μας για να διορθωθεί.

7. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Καλημερα! Ποτε δεν ξεχναω να ανοιγω τα δωρα, και μπαινω στο παιχνιδι καθε μερα πανω απο 5 φορες! Ειναι σιγουρο απο τη πλευρα μου οτι τα εχω ανοιξει διοτι καθε μερα μου εδειχνε οτι ηταν ανοικτα!! Τα 20 φιορινια που εδωσα για μενα ειναι πολυ μεγαλο ποσο γιατι τα μαζευω ενα ενα καθε φορα που περναω επιπεδο!!! Ειναι σιγουρο λοιπον για μενα οτι ειναι τεχνικο λαθος και αδυνατω να πιστεψω οτι δεν διορθωνεται! Επισης, την τελευταια μερα που ανοιξα τον τελευταιο χυμο μου εδειχνε οτι ολα τα ποτηρια ηταν ανοιχτα, αλλα τα κουτια παρεμεναν κλειδωμενα! Μπηκα και ξαναβγηκα στο παιχνιδι και η εικονα παρεμενε η ιδια αρα ελεγα οτι εχει μπλοκαρει το παιχνιδι! Αργα το απογευμα ξαναμπηκα και μου εδειξε τα δυο κλειδωμενα ποτηρια!! Εσεις αυτο πως το εξηγειται????

Τελευταία επεξεργασία: 28/6/18
  8. -*thumbelina*-

Δεν υπάρχουν Logs στον λογαριασμό σου που να δείχνουν οτι τα άνοιξες, ούτε Logs οτι έλαβες φασουλοφλουριά ή πόντους εμπειρίας απο το ημερολόγιο. Προφανώς θα μπερδεύτηκες με τους υπόλοιπους λογαριασμούς σου.

9. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

ποτε δεν μπερεδευομαι ! Θεωρω οτι τα 20 φιορινια μου πηγαν ...... στον βροντο μετα απο τοσο κοπο, διοτι νομιζα οτι ηταν λαθος και θα τα ξαναεπερνα πισω! Δυστυχως η απογοητευση μου ειναι μεγαλη οσον αφορα το παιχνιδι που τοσο πολυ μου αρεσει εδω και τοσα χρονια!!!

10. -*thumbelina*-

Λυπάμαι πολύ αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία οτι τα άνοιξες, αντιθέτως υπάρχουν στοιχεία οτι δεν τα άνοιξες ποτέ.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.