Πρόταση Ζώα εκτροφής

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την flyla78, 8/2/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. flyla78

  flyla78 Μόνιμος στο φόρουμ

  Νομίζω οτι πρέπει κάποια στιγμή να ανοίξουν τα ζώα εκτροφής στο παιχνίδι. Απο οτι έχω παρατηρήσει απο συζητήσεις, οι πιο πολλοί έχουν σε εκκρεμότητα τις αποστολές εκτροφής. Τα νέα δρώμενα εκτροφής απαιτούν να κάνεις εκτροφή για να πάρεις τα μωρά, είναι ένας πολύ έξυπνος τρόπος και για την εταιρεία να συνεχίσει να προσφέρει προς πώληση σούπερ τροφές και συχρόνως με το άνοιγμα των ζώων εκτροφής (αύξηση των ποσοστών) να πάρει μια ώθηση το παιχνίδι. Πρέπει να σταματήσει να είναι ... τα τελευταία ζώα εκτροφής μουσειακό είδος. (θα ήθελα την αποψή σας πάνω σε αυτό, ωστε να το δουλέψουμε και να το προτείνουμε πιο ολοκληρωμένα σαν ιδέα προς την ΒΡ.)
   
 2. Stefoulini

  Stefoulini Βαρόνος του φόρουμ

  εννοεις να γινει κατι ωστε να αρχισουμε να ασχολουμαστε με τις μονιμες αποστολες εκτροφης και να μας αναζοπυρωσουν το ενδιαφερον και για τον χρυσογαιδαρο π.χ.?
   
 3. flyla78

  flyla78 Μόνιμος στο φόρουμ

  Ναι πρέπει να ξαναδεί η ΒΡ τις μόνιμες αποστολές εκτροφής σε συνάρτηση με τα δρώμενα εκτροφής και να δώσει μια ώθηση στο παιχνίδι και πρός αυτήν την κατεύθυνση.Δεν έχω μεγάλη εμπειρία πάνω στο παιχνίδι, αλλά μελετώντας τις μόνιμες αποστολές εκτροφής παρατήρησα οτι είναι ασύμφορες στο να ασχοληθείς μαζί τους, τουλάχιστον στα τελευταία βήματα.
   
  Αρέσει στους kapetanisa7, Stefoulini και dionmilia84.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.