Ζωοκομείο.

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την .pastaflora., 31/7/23.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .pastaflora.

.pastaflora. Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημέρα κι από .pastaflora. λοιπόν. Πληροφοριακά και μόνο, σου λέω Ιοκάστη πως, εδώ και χρόνια η Κίρκη και η Σνόρκελ μου είχαν ζητήσει να γράφω μόνο από ένα λογαριασμό για να μην μπερδεύω τους συμπαίκτες μου, το οποίο και έπρατα, εξ ου και ο "όμιλος".
    Στο αίτημά μου τώρα, έχω θέμα από χτες το πρωί που αγόρασα ένα ζωοκομείο, δεν μπορώ να το τοποθετήσω με τίποτε, σας ζητώ αν μπορείτε να το κοιτάξετε. ID. 48819175

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.

Εχεις δίκιο σε αυτό που αναφέρεις ότι σου έχουμε ζητήσει, να γράφεις στο φόρουμ από ένα λογαριασμό, αυτό όμως δε ισχύει όταν ο δεύτερος λογαριασμός σου έχει πρόβλημα όπως τώρα και πρέπει να τον ελέγξουμε ξεχωριστά για λόγους καθαρά ασφάλειας.

Τώρα όσον αφορά το πρόβλημά σου, εάν προσπαθείς να βάλεις το ζωοκομείο στο ξέφωτο τους δάσους, δεν μπορείς, γιατί σε κάθε χώρο επιτρέπονται μόνο 5 ζωοκομεία. Μπορείς να το τοποθετήσεις σε κάποιον άλλο χώρο.

Αρέσει στον/ην misirli.
  3. .pastaflora.

.pastaflora. Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Ω, αυτό δεν το ήξερα, συγνώμη Κίρκη για την ταλαιπωρία, κι ευχαριστώ για την απάντηση. Καλή σου μέρα και καλή εβδομάδα.
    Μπορείς να κλείσεις το θέμα όσο με αφορά. :inlove:

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλώ.
    Καλή συνέχεια σε όλο τον όμιλο xD.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Αρέσει στον/ην maroula.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.