Ζωοκομείο & Δενδροκομείο!

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την giorgos123490, 27/12/20.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. giorgos123490

giorgos123490 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Ξεκλέιδωσα το άγαλμα του Ζωοκομείου Bahamarama στον Αρχαίο Ναό των Πιθήκων.
    Τώρα μπορώ να έχω πρόσβαση σε αυτό; Αν ναι, πού θα το βρω, είναι κάποια έκταση;
    Ή χρειάζεται να κάνω και τις αντίστοιχες αποστολές;
    Αν γίνεται θα ήθελα να μου απαντήσετε τις ίδιες ερωτήσεις και σχετικά με το Δενδροκομείο (original και Bahamarama).
    Επιπλέον, αν ξεκλειδώσω το άγαλμα Περιοχής 2 Κρυστάλλινων Καταρρακτών από την πρώτη ρούνα, θα έχω την περιοχή αυτή ή απαιτείται η ολοκλήρωση των αντίστοιχων αποστολών;

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις,
    ευχαριστώ εκ των προτέρων!

2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα,χρόνια πολλά.
    Το ζωοκομείο που ξεκλείδωσες από τον Ναό,θα το βρεις στη μπάρα με τους αταβλους του νησιού.
    Για πιο εύκολα γράψε το στην αναζήτηση.
    Και για τα δενδροκομεία ισχύει ακριβώς το ίδιο,μόνο που αυτά θα τα βρεις στη μπάρα με τα δέντρα σου.Σε κάθε περιοχή το δικό της.
    Οι αποστολές για ζωοκομεία και δενδροκομεία είναι για την αναβάθμιση τους,όταν θες να προσθέσεις περισότερους στάβλους.
    Αν ξεκλειδώσεις τους καταράκτες από το ναό με φασουλοφλουριά ή με χρυσές μπανάνες,θα το έχεις αμέσως.Οι περιοχές που πρέπει να κάνεις αποστολή στην λαχαναγορά,ξεκλειδώνει με το τέλος της αποστολής.