Ζωντανός θρύλος

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by NikosRizo, Sep 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. NikosRizo

NikosRizo Νέος ειδικός

Από την έκθεση έχω πάρει το διακοσμητικό καλύτερος αγρότης που μου προσφέρει +15% μεγαλύτερη πιθανότητα για υλικά και από τον διαγωνισμό κτηνοτρόφων το διακοσμητικό αρχικτηνοτρόφος πλατινένιο με 8%. Αν τα τοποθετήσω στο ζωντανό θρύλο θα μου προσφέρουν αυτόματα ο καλύτερος αγρότης +30% και αντίστοιχα ο αρχικτηνοτρόφος +16%; Διπλάσια δηλαδή;

2. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Καλημέρα
    Αφού δώσεις τα 300 αστεράκια και ξεκλειδώσεις τη ρούνα ,ζωντανός θρύλος, θα πρέπει να καταθέσεις σ, αυτήν τα διακοσμητικά που έχεις κερδίσει από τις αποστολές "Έκθεση" και "Διαγωνισμός κτηνοτρόφων"
    Για κάθε αναβάθμισή που θα παραδίνεις, θα λαμβάνεις 1% περισσότερες πιθανότητες για πτώση αναδυόμενων από τις συγκομιδές σου. Συνολικά μπορείς να αυξήσεις μέχρι και 30% τις πιθανότητες.
    Μπορείς να δεις εδώ

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σ-Ε-Το-δέντρο-της-Σοφίας.12904/#post-62333

3. NikosRizo

NikosRizo Νέος ειδικός

Ευχαριστώ πολύ!

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.