Feedback Ετοιμάσου για ανακύκλωση

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την Unicorn*, 20/4/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. zendaya_13

zendaya_13 Τακτικός στο φόρουμ

2 φλουρια ακομα και δεν νομιζω να ασχοληθω πιο πολυ

Αρέσει στους sofiapao76, mmixail και GaTe987.
  2. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Σε ποιο σημειο λέει "απόκτησέ το σε μελλοντικό δρώμενο", γιατί εγώ δεν το βρήκα ??? Δηλαδή λες ότι δεν χρειάζεται να το πάρουμε με φασουλοφλουριά και ότι θα δοθεί και σε επόμενο δρώμενο?

Αρέσει στους kitsena και mmixail.
  3. andriotiMarina

andriotiMarina Ενεργός συντάκτης

Είναι η πρώτη φορά που έχω εκνευριστεί τόσο με το παιχνίδι, φυσικά για να απαντήσω σε προηγούμενη ανάρτηση, δεν αναφέρει πουθενά οτι το διακοσμητικό << φρουτοαυτοματοποιητής έκπληξη >> θα το πάρουμε από μελλοντικό δρώμενο.Είναι τουλάχιστον ντροπή να πρέπει να αγοράσουμε το διακοσμητικό έστω και με τα φασουλοφλουριά

4. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Έπαιξα μόνο και μόνο για το διακοσμητικό, αλλά είμαι πάρα πολύ νευριασμένη μ αυτή την κατάσταση, να πρέπει να πάρουμε το διακοσμητικό σε μια προπληρωμένη φασολιά, δηλαδή ΕΛΕΟΣ πια!!! Μην υποτιμούν εκει στην εταιρία την νοημοσύνη μας, αυτή τη φασολιά την έχουμε χρυσοπληρώσει με ολα αυτά που γίνονται:mad:
    Με 3.000.000 φυτά, με 50 φασουλοφλουριά, και χώρια τα χορτοτάλιρα που στάξαμε .... Και λίγη τσίπα πια!!!

Αρέσει σε liana200, ioanna6929, skareleni και 9 σε άλλους.
  5. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Είναι πολύ δυσάρεστο να σου λένε ότι δεν διάβασες τις ΣΕ, να σου απομονώνουν προτάσεις ή να σου παραθέτουν δημοσίευση επειδή δεν διαβάζουν κάποιοι καλά.
    Σε αυτό που παράθεσες έχει και μια φωτογραφία μέσα που εκείνη την δεδομένη στιγμή έτσι το έγραφε, πράγμα που φαντάζομαι το είδαν και στην πορεία το διορθώσανε οι προγραμματιστές.

[​IMG] [​IMG]

ΟΚ τώρα ? :p

Καλή συνέχεια στο forum δεν νομίζω να ξανασυμμετάσχω και να απολογούμαι για τ΄αυτονόητα...

Αρέσει σε liana200, ioanna6929, skareleni και 4 σε άλλους.
  6. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Sorry melita δεν είχα διάθεση να σε κριτικάρω... φοβήθηκα μήπως κάτι δεν είδα και κάπου ανέφερε ότι μπορεί να πάρουμε και αλλιώς το διακοσμητικό. Σου λέω αλήθεια ότι δεν έχω καμία διάθεση να παίξω στην ανακύκλωση και να καταθέσω όσα έχω παραγάγει τόσο καιρό παρά μόνο για να πάρω το διακοσμητικό για τη φασολιά. Και νομίζω ότι και στο προηγούμενο ανακυκλωσίτα δεν είχα παίξει όπως και πολλοί άλλοι. Φαίνεται ότι το είχαν παρατηρήσει αυτό οι υπεύθυνοι, έβγαλαν (για πρώτη φορά) μία αγορασμένη με ΧΤ φασολιά σου άφησαν να πάρεις ευκολότατα τα τρία πρώτα διακοσμητικά και τσούπ το τέταρτο στην ανακυκλωσίτα. Άμα θέλεις μη παίζεις τώρα !!!! Νομίζω ήταν πανέξυπνο κόλπο για να μας κρατάνε στην τσίτα....

Αρέσει στους ioanna6929, kitsena και mmixail.
  7. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Εγώ πάντως φίλοι μου,απόκτησα και το 4ο διακοσμητικό,και την φασολιά που είναι πολύ καλή.

Καλό ξημέρωμα και καλή συνέχεια σε όλους.

Αρέσει σε ioanna6929, heavymetal7, toylaaaaa και 6 σε άλλους.
  8. Giannis13877

Giannis13877 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Μάζεψα 90 μπαταρίες βάζω και λίγα φυτά και....
    Καλό ξεκίνημα κάναμε.:D

Αρέσει σε ioanna6929, maria_palou, jimixatz και 6 σε άλλους.
  9. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα λεω να προσπαθησω να παρο την φασολια εχω 79 φασουλοφλουρια ειδομεν.

Αρέσει στους ioanna6929, kolokythopitas και Gulit1.
  10. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

Τρεις φορές επαιξα με 35 μπαταρίες και έτυχα απο 8 φασουλοφλουρια . Απογοήτευση . Ποσα χρόνια θα χρειαστώ για τη γραμμή φασολιάς ;

Αρέσει σε αμφιθεα, kolokythopitas, moira και 2 σε άλλους.
  11. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλημέρα
    Δεν έχω ιδέα τι να κάνω. Θέλω 350 φασουλοτέτοια, έτσι;
    Για να τα πάρω πρέπει να πετύχω τα 150, 2 φορές τα 90 ή 3 τα 60 και μία φορά ένα μικρότερο.
    Αυτό σημαίνει ότι αν είμαι τυχερός χρειάζομαι να πατήσω 5 και φορές την 3η αποθήκη. Για να το κάνω αυτό πρέπει να βρω ή να αγοράσω τουλάχιστον 450 μπαταρίες και να δώσω 1.500.000 (1,5 μμύριο) προϊόντα τουλάχιστον; Ή κάνω κάποιο λάθος;
    Και βλέπω ότι χρειάζονται π.χ. 11.000 γαρύφαλλα, αφού δεν αφήνει να δώσουμε καρπούς δένδρων;;

Αρέσει στους maria_palou, kolokythopitas και heavymetal7.
  12. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Γεια σου! Προιόντα;

Αρέσει στους kolokythopitas, heavymetal7 και mmixail.
  13. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

για μαγικο δεντρο πηγαιναμε αλλου καταληξαμε

Αρέσει σε maria_palou, kolokythopitas, sofiapao76 και 4 σε άλλους.
  14. mmixail

Καλησπερα θα ηθελα να παρο την φασολια αλλα εχω μονο 120 φασουλοφλουρια και μπαταριες μονο 18 εσπειρα γαρυφαλλο αυριο το πρωι πυστευω να εχω αρκετες εσεις που λετε να παιξω με 10,25,35,90, που υπαρχουν καλυτερες πιθανοτητες.

Αρέσει στους heavymetal7, kolokythopitas και NOTHS58.
  15. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Στο 90 και χωρίς γκρίνια. Έπαιξα τέσσερις φορές και πήρα φασολιά, διακοσμητικό και έχω και 37φφ.Αλλά μόνο παίζω,δεν γκρινιάζω.

16. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλημέρα. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.
    Τελικά έδωασα από διάφορες κατηγορίες, προϊόντα, όσα αστρολούλουδα είχα βγάλει, τριαντάφυλλα, λίγη ολύρα και γαρύφαλλα και γέμισα 1 φορά μόνο την αποθήκη, που παλιότερα τη γέμιζα 3+ φορές με τους καρπούς.
    Αγόρασα και μπαταρίες που μου έλειπαν και μου έδωσε τα εξής φασουλοφλουριά: 30+24+150+30+30+30+30+60+30+24= 438. Άλλοι συναγρότες λένε ότι πέτυχαν 3 90άρια και 1 150άρι κλπ.
    Το τέλειωσα το δρώμενο, έμειναν και μερικά χαζοφλουριά, αλλά μου άφησε ένα αίσθημα αδικίας, λύπης, ένα αίσθημα απέχθειας.
    Ελπίζω σε καλύτερα δρώμενα, σε λιγότερη τύχη, σε κενό ανάμεσα των δρώμενων και όσα άλλα ζητάνε οι περισσότεροι παίχτες....

Δηλαδή όσοι γκρινιάζουμε μας το γυρίζει σε ατυχία κια/ή σε ανικανότητα;

συγχώνευση απο διπλοποστάρισμα

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 23/4/17
    Αρέσει σε moira, heavymetal7, jimixatz και 3 σε άλλους.
  17. mmixail

Καλημερα ειχα 120 φφ. εκανα συγκομιδη απο ολλες της εκτασεις και επαιξα 2 φορες με 90 μπαταριες και πηρα την μια φορα τα 150 φφ. και την δευτερη τα 90 φφ. συνολο 360 φφ. και πηρα την φασολια χωρις να ξοδεψω τιποτα απλα ελατοσα λιγο τα αποθεματα του αχυρωνα πολυ καλη η φασολια αξιζει ο κοπος οποιος μπορει να την αποκτηση ας το προσπαθησει αυτη ειναι η γνωμη μου να εχετε ολοι και ολλες μια ομορφη κυριακη.

Τελευταία επεξεργασία: 23/4/17
    Αρέσει σε Nantia123, heavymetal7, jimixatz και 5 σε άλλους.
  18. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά στην Γεωργία και στον Γιώργο,αυτό το δρώμενο είναι καταπληκτικό!!!αξίζει να παίζεις όλη την ημέρα,αν έχεις μπαταρίες φυσικά. μακάρι να μπορούσα να παίξω κι άλλο:):):) .έπαιξα για σιγουριά στην μεγάλη κατηγορία και πήρα την φασολιά ,το διακοσμητικό και ένα δένδρο λαβόρνου .εάν προλάβω θα παίξω ακόμη μια φορα,αργά το βραδύ,τα δώρα είναι καταπληκτικά .να είστε όλοι πάντα καλά.

Αρέσει σε gtrullis, heavymetal7, jimixatz και 6 σε άλλους.
  19. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

η αλήθεια είναι ότι μου λείπει η παλια ανακυκλωσιτα αλλά τα δώρα που δίνουν τα φασουλοφλουριά είναι πολύ καλά. Έπαιξα κυρίως στις 2 μεγάλες κατηγορίες (εχω βάλει στο μάτι το μαγικό δέντρο) και δεν λυπήθηκα και το σούπερ λίπασμα που χρησιμοποίησα. Θα ήθελα πάντως να διαρκεί περισσότερο ή τουλάχιστον να μπαίνει πιο συχνά.

Αρέσει σε pap100, sofiapao76, triadioena και 2 σε άλλους.
  20. mmixail

Καλησπερα κλεινω με 125 φφ. κερδος αφου πηρα και τον φρουταυτοματοποιητης αυτη τη φορα μου αρεσε η ανακυκλωση να εχετε ολοι και ολες ενα ομορφο βραδυ.

Αρέσει σε geokarasgr, kolokythopitas, sofiapao76 και 2 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.