Feedback Ετοιμάσου για ανακύκλωση

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την Unicorn*, 20/4/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!

Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις για το δρώμενο

" Ετοιμάσου για ανακύκλωση"

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Ετοιμάσου-για-ανακύκλωση.20808/

Μπορείτε να διαβάσετε τις συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Ετοιμάσου-για-ανακύκλωση.20807/#post-146253

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στον/ην jimixatz.
  2. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Το Αστρολούλουδο φυτό του δρώμενου αυτοαναιρείται και το θεωρώ ατυχές μιας και είναι 4ωρο επειδή τρέχει το άλλο δρώμενο που χρειάζονται πολύωρα φυτά να βγούνε τ' αναδυόμενα. Το ίδιο και για να βγαίνουν αρκετές Μπαταρίες "Νούμπλασερ" χρειάζονται πολύωρα φυτά, άρα δεν βλέπω την χρησιμότητά του.
    Στα θετικά είναι πως ότι και να παίξεις θα παίρνεις Φασουλοφλουρί οπότε θα φτιάξουμε καλό απόθεμα από δαύτα. :)

Τελευταία επεξεργασία: 20/4/17
    Αρέσει σε μαρω69, ioanna6929, maria_palou και 8 σε άλλους.
  3. koyrsaros

koyrsaros Επαγγελματίας του φόρουμ

Αρέσει σε Boy_salonica88, txarnego, αμφιθεα και 20 σε άλλους.
  4. jimixatz

jimixatz Έμπειρος

Καλησπερα...:D:DΔυο δρωμενα μαζι και μαλιστα το σπεσιαλ δακοσμητικο δινεται αυριο μαζι με φασολια εξαιρετικη:inlove:..Αντε να προλαβουμε τωρα....
    Καλη μας επιτυχια και θεωρω δυσκολο σαν συνδυασμο αυτα τα δυο δρωμενα εντελως αντιθετα μαα και τελειως σχετικα...ως προς την διαδικασια μιλωντας!;)

Αρέσει σε sofiapao76, Gulit1, ioanna6929 και 6 σε άλλους.
  5. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Γεια σας! Δύο δρώμενα μαζί; Με φύτεμα και τα δύο; Με αναδυόμενα και τα δύο;

Αρέσει σε sofiapao76, Gulit1, ioanna6929 και 8 σε άλλους.
  6. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Νομιζω ο,τι ειναι η πρωτη φορα που θα τρεχουν 2 δρωμενα μαζι που απαιτουν φυτεμα!!!Απο το κακο στο χειροτερο.

Αρέσει σε sofiapao76, ioanna6929, nota.dim1802 και 4 σε άλλους.
  7. vaso1963

vaso1963 Αναλυτής του παιχνιδιού

Δεν είμαι από φύση γκρινιάρα,τώρα όμως μια γκρίνια μου βγαίνει,θέλω την παλιά ανακυκλωσίτα και λίγο έλεος.. όχι πια συνεχόμενα δρώμενα πόσο μάλλον και δυο μαζί.Θα μου πει τώρα ο δικηγόρος του διαβόλου ότι είναι στο χέρι μου να λάβω μέρος ,ναι στο χέρι μου είναι όπως και το να απέχω από πολλά άλλα.Σας κούρασα και δεν το θέλω με δυο λέξεις και κλείνω αισθάνομαι κουρασμένη και απογοητευμένη.

Αρέσει σε mkalo, pap100, *ΜΑΜΑ* και 16 σε άλλους.
  8. vickyargi

vickyargi Ενεργός συντάκτης

Δεν είναι απαραίτητο να φυτέψουμε αστρολούλουδο για το δρώμενο της ανακυκλωσίτας. Όπως λέει και στις ΣΕ:

Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε φυτά , ζώα και προίοντα που έχετε ήδη στην αποθήκη σας μπορείτε να καλλιεργήσετε το φυτό του δρώμενου.
    Διάρκεια : 4 ώρες
    Δίνει : 60 Π.Ε. ανά μεγάλο χωράφι
    Αξία για ανακυκλωσίτα : 20 Χορτοτάλιρα

Η αξία του αστρολούλουδου για την ανακυκλωσίτα είναι πολύ χαμηλή σε σχέση με τα άλλα φυτά της φάρμας, οπότε δεν συμφέρει καν να ασχοληθούμε με την καλλιέργειά του. Συνεχίστε να φυτεύετε για το δρώμενο της πυγολαμπίδας μόνο.

Αρέσει σε yelander10, pap100, sofiapao76 και 5 σε άλλους.
  9. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Έχεις απόλυτο δίκιο. Μπορούμε να απέχουμε από δρώμενα, από αγορές, από φυτέματα και μαζέματα και κυρίως να απέχουμε από το φαρμεράμα. Πολλοί το έκαναν ήδη....

Αρέσει σε icons1, graganta, sofiapao76 και 10 σε άλλους.
  10. melita

Συν-αγρότισσα διάβασα πολύ καλά τι λέει στις ΣΕ και απορώ τί το διαφορετικό λέω ώστε να χρησιμοποιείς αυτό που είπα σε παράθεση o_O
    - Πουθενά δεν είπα ότι είναι απαραίτητο όπως τονίζεις.
    - Και ούτε το φυτό από δρώμενο της πυγολαμπίδας σηκώνει αρκετά αναδυόμενα λόγο χρόνου, εξάλλου μέχρι σήμερα το βράδυ οι περισσότεροι ( πιστεύω ) θα έχουν μαζέψει τον αριθμό που χρειάζεται. Είναι μονόδρομος το πολύωρο φυτό ( λόγο αναδυόμενων ) και για τα δύο δρώμενα.
    Καλή συνέχεια σε σένα και σε όλες/ους που θα το παλέψουμε ;)

Αρέσει σε liana200, sofiapao76, ioanna6929 και 3 σε άλλους.
  11. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα οτι χειροτερο 2 δρωμενα δρομος διχως τελος.

Αρέσει σε mkalo, sofiapao76, ioanna6929 και 2 σε άλλους.
  12. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Και το χειρότερο είναι ότι αν δεν παίξεις, τότε δεν παίρνεις και το διακοσμητικό για μία φασολιά "την οποία έχεις προπληρώσει" !!!
    Να προσθέσω ακόμη ότι μας πήραν τις μπαταρίες ενώ παλιά μας τις άφηναν και ότι αν δεν διαθέτεις φασουλοφλουριά για να πάρεις οπωσδήποτε το διακοσμητικό για τη φασολιά θα πρέπει να δώσεις υλικό αξίας 600.000 ΧΤ με 180 μπαταρίες !!!
    ΑΑΑ και για να μην το ξεχάσω... οι γείτονες ας μου πουν τι θέλουν να τους στέλνω... παγούρια ή μπαταρίες ???

Αρέσει σε *ΜΑΜΑ*, sofiapao76, koyrsaros και 9 σε άλλους.
  13. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλή η παρατήρηση...αλλά δύσκολη η απόφαση....
    η έξοδος προς τα που "πέφτει"?:music:

Αρέσει σε dinaspyro, graganta, *ΜΑΜΑ* και 9 σε άλλους.
  14. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Με μια λέξη Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο, κρίμα, πραγματικά δυο δρώμενα μαζί;;;; Δε νομίζω να το χω ξαναζήσει αυτό, στα δυο χρόνια περίπου που είμαι στο παιχνίδι.
    Να κυνηγήσουμε ενα διακοσμητικό σε μια προπληρωμένη φασολιά, απλά απαράδεκτο!!! Είμαι πολύ εκνευρισμένη με την κατάσταση αυτή, δεν ξέρω καν αν θα ασχοληθώ:mad::mad:

Αρέσει σε Boy_salonica88, kitsena, mmixail και 13 σε άλλους.
  15. vickymou

vickymou Κόμης

βρε παιδια μπας και εχει κρυμενα χωραφια στο παταρι?που σπερνουμε?τι? τοενα επανω στο αλλο γινεται?ας απαντησει ενας!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει στους graganta, ESABA, Bambalines και σε ακόμα ένα άτομο.
  16. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

χα χα χα εχεις δικιο τωρα που το λες αντε ντε πως θα γινει ουτε εγω ξερω.

Αρέσει στον/ην Bambalines.
  17. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

που πηγαν ρε παιδια οι μπαταριες απο την προηγουμενη φορα;

Αρέσει σε papaki=63, μαρω69, -lousi-leon2001 και 2 σε άλλους.
  18. vickymou

vickymou Κόμης

αφου η ντουμπλοσκονη και ντουμπονιτη τα βγαζουν σε αξια με χ.τ γιατι να μη βαζουμε χ.τ κατευθειαν στη δεξαμενη 'η νατ'αγοραζουμε με φιορινια και οχι χ.τ ????????????????ποιος ειναι το αφεντικο?

Αρέσει στον/ην Bambalines.
  19. melita

Μέχρι στιγμής όλα καλά. Οι μπαταρίες έρχονται με καλό ρυθμό.
    Πήρα και το διακοσμητικό "Φρουταυτοματοποιητής Έκπληξη" ( Απόκτησέ το σε μελλοντικό δρώμενο το λέει o_O ) [​IMG]

Από δω και πέρα ότι βγει, παίζω με 10 μπαταρίες για να έχω περισσότερες βολές, πήρα και μια φορά το 10χ φασουλοφλουρί.

Αρέσει σε liana200, Gulit1, sofiapao76 και 3 σε άλλους.
  20. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Τρέχουν 2 δρώμενα μαζί οπότε περιμένετε προβλήματα...

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.