Ερώτηση για το TGC

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by ath, Feb 14, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Καλημέρα χρόνια πολλά στους ερωτευμένους και μη. Μερικές ερωτήσεις για το συγκεκριμένο θέμα θα ήθελα να κάνω. Όταν σου έχει στείλει email η ΒΒ για να γίνεις μέλος και δεν το έχεις δει τι γίνεται; το χάνεις; απευθύνεσαι κάπου για να δεις αν ισχύει; Είχα τόσα πολλά και σβήνοντας τα είδα ότι μου είχαν στείλει και απο εκεί , διότι εγώ τα mail μου δεν τα πολύ κοιτάω. Και είναι η 2η φορά, την πρώτη είχε πάει στα ανεπιθύμητα και το είδα εκ των υστέρων και τώρα που ήταν τόσα πολλά πάνω από 2.500 email και δυστυχώς το είδα τώρα. Μόνο αν θέλετε γίνεται να μην κλείσετε το θέμα όταν μπορέσω και το δω για να δω μήπως έχω κάποια άλλη απορία πάνω στο συγκεκριμένο θέμα να σας ρωτήσω; ευχαριστώ και καλό ΣΚ να έχουμε.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα,
    Δεν χρειάζεται να κάνεις κατι παραπάνω. Η είδοσος στο Top gamer club γίνεται αυτόματα. Το email που έλαβες είναι απλά ενημερωτικό.

3. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Ευχαριστώ Κα Snorkel, συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά και τώρα με πολύ δυσκολία μπήκα για να δω μια απάντηση από οποιονδήποτε συντονιστή. Αλλά δυστυχώς είναι αρκετά εταιροχρονισμένο το email, έπρεπε να είχε γίνει άμεση η απάντηση μου; Γιατί όταν πήγα να το πατήσω αυτό το ενημερωτικό μου έγραφε αυτό : " We're sorry, but the page you're looking for cannot be found. What could be the reason for the missing page ? * There may be a technical problem on our site, * Or the page has been moved or removed, * Or you may have typed the wrong URL in the address bar". Μήπως χρειάζεται να κάνω και κάτι άλλο; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και όταν μου απαντήσετε κλείστε μετά το θέμα.

Last edited: Feb 14, 2015
  4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Οπως σου είπα και στο προηγούμενο μήνυμα μου ΔΕΝ χρειάζεται να κάνεις κάτι. Επιπλέον ακόμα και αν ήθελες, δεν μπορείς να απαντήσεις στα αυτόματα email που έρχονται από την Bigpoint.

Το θέμα κλείνει

Thread Status:
Not open for further replies.