Ερωτηση για το ζωοκομείο

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την pepi763, 30/1/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. pepi763

pepi763 Ανερχόμενος συντάκτης

θα ηθελα να ρωτησω για την επεκταση που αναφερεται στην πυραμιδα περι επεκτασεις ζωοκομειο και δεντροκομειου.Εδωσα 45 μπανανες και δεν είδα καμια διαφορα .Υπάρχει καποια ενότητα που πρεπει να διαβάσω ?

2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα για αρχή.
    Δεν ξέρω σε ποια πυραμίδα αναφέρεσαι αλλά επέκταση ζωοκομείου δεν κάνεις με μπανάνες.
    Από εδώ γίνεται επέκταση: upload_2022-1-30_22-23-51.png

3. pepi763

Αναφερομαι για την εβδομη καμάρα το αγαλμα που λεει "Αγαλμα ζωοκομειου".Μάλλον κατι αλλο θα εννοει.πάνε τσάμπα η μπανάνες μου?Τώρα την εικονα που μου δείξατε πιο πάνω εγω δεν την βρίσκω

4. iocaste1

Καλημέρα.
    Δες εδώ. upload_2022-1-31_6-33-3.png Κάνεις κλίκ πάνω στο ζωοκομείο και ανοίγει αυτό που βλέπεις.
    Ξανακάνεις κλικ στα γρανάζια πάνω ακριβώς και ανοίγει αυτό: upload_2022-1-31_6-35-38.png Πατάς πάνω στο.....πάρε επιπλέον θέσεις,παραδίδεις αυτα που ζητά και έχεις την πρώτη αναβάθμιση.
    Με τις μπανάνες ξεκλείδωσες ζψοκομείο και όχι επέκταση.
    upload_2022-1-31_6-41-37.png
    Σε παρακαλώ να κοιτάς λίγο πιο προσεκτικά πριν παραδώσεις ότι δήποτε για να μειώνεις τον κίνδυνο να πάρεις κάτι άλλο από αυτό που θέλεις.

5. pepi763

OK το βρήκα ευχαριστώ πολυ

6. iocaste1

Παρακαλώ,καλή συνέχεια.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.