Εργοστάσια

Discussion in 'Βοήθεια για αρχάριους' started by jules3, Dec 29, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jules3

jules3 Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλημέρα και χρόνια πολλά!

Επειδή έχω μπερδευτεί, μπορείτε να μου πείτε πόσα εργοστάσια υπάρχουν διαθέσιμα για την φάρμα και πόσα για το νησί; Εμένα μου βγαίνουν τρία στη φάρμα και τέσσερα στο νησί, αλλά αναρωτιέμαι μήπως κάνω λάθος...

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπέρα, χρόνια πολλά
    Μπορείς να έχεις μέχρι 4 στη φάρμα και επίσης μέχρι 4 στο νησί.
    1 είναι το δωρεάν από το δέντρο της σοφίας και το ναό των πιθήκων αντίστοιχα και όλα τα υπόλοιπα απ το διακοσμητή φάρμας με φιορίνια στη φάρμα και απ το κόκκινο καλαθάκι, στην αριστερή σου μπάρα στο νησί.

3. jules3

Όμορφα. Εγώ βρίσκω στη φάρμα μου μόνο τρία, τα οποία έχω τοποθετημένα στο άγριο λιβάδι. Ψάχνω να αγοράσω από τον διακοσμητή το τέταρτο, το οποίο θεωρητικά δεν έχω, μιας και δεν το βρίσκω στα υπάρχοντά μου, και δεν το βρίσκω ούτε εκεί (στον διακοσμητή). Κάνω κάτι λάθος; Το δωρεάν το έχω πάρει από τη ρούνα, το τσέκαρα. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε να το βρω;

Υ.Γ. του νησιού τα βρίσκω όλα... έχω τρία και ένα στο κόκκινο καλαθάκι προς αγορά, αν θελήσω...

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Ναι έχεις δίκιο, είναι 3 τα εργοστάσια στη φάρμα και 4 στο νησί, ενώ είναι 4 ζωοκομεία στη φάρμα και 4 στο νησί.

5. jules3

Άρα δεν μου λείπει κανένα, ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.

Καλό απόγευμα και καλή συνέχεια.

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλό απόγευμα και σε σένα.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.