Εργαστήριο κούκων

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by ariamorwen, Mar 28, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ariamorwen

ariamorwen Αρχάριος στο φόρουμ

Εχω ενα προβλημα με τους σταβλους και αυτην την δεδομενη στιγμη με το εργαστηριο μουστακιων,ενω τα εχω τοποτεθετησει στην φαρμα μου,δεν μπορω να τους δωσω τροφη ετσι ωστε να γινει παραγωγη!

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Το εργαστήρια μουστακιών για να λειτουργήσει θέλουν και τροφή κούκων και κούκους.
    Πιθανόν να μην έχεις κάτι απ τα δύο.

Θα σε παρακαλέσω να μην γράφεις αόριστους τίτλους σαν θέμα!
    Το "γεια σας" που έχεις σαν τίτλο δεν βοηθάει τους συμπαίκτες σου στην αναζήτηση για τυχόν παρόμοιο πρόβλημα.

3. ariamorwen

Λαθος μου!Εχω τροφη κούκων και κουκους!απλα μου δειχνει γκρι την επιλογη της τροφης!
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Αποσυνθεδηκα και ξανασυνδεθηκα στον λογαριασμο μου μετα απο 2-3 ωρες και τοτε μπορεσα να δωσω την τροφη,δυστυχως αυτο το προβλημα μου το εμφανιζει και το εκκολαπτηριο....

Συγχώνευση από διπλοποστάρισμα.

Last edited by moderator: Mar 28, 2015
  4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα εργαστήρια.
    Εφ όσον έχεις και τροφή και ζώα στον αχυρώνα σου, λειτουργούν κανονικά.

Στο εκκολαπτήριο μπορεί να έχεις και εκεί έλλειψη ζώων ή τροφής. Πρέπει δηλαδή να έχεις και κότες στον αχυρώνα σου και τροφή κότας.

Εχεις κάποια άλλη ερώτηση επί του θέματος ή μπορώ να κλείσω το θέμα;

5. ariamorwen

Μαλλον κολλαει το ιντερνετ,ευχαριστω παντως ναι μπορειτε να κλεισετε το θεμα..

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.